منظورم دوستمون بود:n02:نقل قول:
منظورم دوستمون بود:n02:نقل قول:
والا اینو باید از های وب پرسید! متاسفانه توی خیلی از شهرها مشکل پهنای باند پیدا کرده های وب. کاملا مشخصه.نقل قول:
نقل قول:
مگه ترافیک من علفه خرسه ؟؟؟؟؟ :n02::n13:
ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اروپا :
آمریکا :
سوکس :
اینم صفحه پینگ ... اون سمته راستیه فکر نکنی سرور خارجکیه... سرور وطنیه .... :n08:
شما هم دقیقا الان مشکل پهنای باند رو داری. اگه دینامیت بگیری کاملا نشون می ده خودشو این مشکل. پینگت با داخل اصلا نباید بالای 40 باشه با های وب. من تا 1-2 ماه پیش با داخل همیشه ۳۵ بود اصلا هم مشکل سرعت نبود. تا حالا تماس هم گرفتی برای این پینگ؟ اصلا نباید اینجوری باشه. من زنگ زدم امروز می گه شما از قم اولین نفری هستین که مشکل پینگ و پهنای باند رو می گید. اگه مشکلی بود تعداد بیشتری تماس می گرفتن ما پیگیری می کردیم!!نقل قول:
رفیق شما می شه بی زحمت یه تست پینگ با دی ان اس شرکت بگیری. 46.224.1.42نقل قول:
وب کجاست؟نقل قول:
:n13::n13:
وب نه مجید جان دلبندم :n02: "های وب"نقل قول:
نام جدید شرکت نوین نت سابق!
بفرمایید:نقل قول:
عرض نکردم! پینگ بنده با دی ان اس شرکت در حال حاضر 110ه درست مثل دوستمون arasharad. تازه برای من تایم اوت هم داره با داخل!!! ولی پینگ شما هست 40. این ۸ مگ ۸ مگ که همینجوری کیلویی دادن به ملت توی شهرهایی که پهنای باند کم دارن مشکل ایجاد کردهنقل قول:
پ.ن: تماس گرفتم دوباره های وب می فرمایند که سرویس شما share هست و نهایت سرعت تضمینی ما برای 8 مگ 100 کیلوبایته!!!!!!!! خدایا....! خودکشی فکر خوبیه آیا؟!
شانس آوردم مرکز مخابراتی ما خیلی خلوته ..... یه 3 4 نفر دیگه اضافه بشن معلون نیست چه خاک بر سری میشیم :n02: نه آخه کلا اصلا اهل بازی آنلاین نیستم ( با سرور وطنی ) ... وگرنه باباشونو میسوزندم :n02: من کلا یه سایت وطنی میرم ( ورزش 3 ) ... اونم فعلا کارمو راه میندازه ...نقل قول:
کلا شیراز همینه .... آسیاتک هم داشتم با وطن 70 80 پینگ داشتم .... :n13: