به 7 8 نفر زنگ زدم ولی مثل اینکه به گوششون هم نخورده بودنقل قول:
فردا به بقیه زنگ میزنم
--
الان زنگ زدم به خود مبین نت که دارم آهنگ پیشواز گوش میدم 10 دقیقست
Printable View
به 7 8 نفر زنگ زدم ولی مثل اینکه به گوششون هم نخورده بودنقل قول:
فردا به بقیه زنگ میزنم
--
الان زنگ زدم به خود مبین نت که دارم آهنگ پیشواز گوش میدم 10 دقیقست
نقل قول:برادرا نبودنقل قول:
نقل قول:
فقط مودم های bm632w قابل تبدیل هست وبعد از اینکه روی شبکه مبین رجیستر شد دیگه قابل برگشت نیست....
اگر کماکان اصرار دارید امتحانش مجانیه عزیز.... ;)
نهنقل قول:
من جمعه بین 8 تا 14 دانلود کردم، بعد موردم رو قطع و وصل کردم، رفتم دیدم کم نکرده!
چرا نمیشه ، دلیلتون چیه ؟نقل قول:
مگه غیر از تغییر فیرم ویر و فرکانسه و مکه ؟
-
رو سایت ایرانسل فیرم جدید این مودم هست میتونی دوباره آپدیت کنی و به فرکانس و مک قبلی برگردونی
---
راستی زنگ زدم چندین بار به مبین نت، ولی اینقدر آهنگ پیشواز گذاشت و بعدشم قطع شد :( دیگه کجا میتونم پیگیری کنم ؟
به خود مبین نت زنگ بزن مک مودم رو بهشون بگو ببین توی شبکه ثبت میکنن یا نه؟نقل قول:
اگه مک رو ثبت کردن، فقط خودت باید مودم رو کانفیگ کنی. کانفیگ کردنش هم شق القمر نیست باید تنظیمات اکانت مبین نت و فرکانس ها و ... رو بزنی.
از تنظیمات قبلیت هم یک بکاپ بگیر که بعدا بتونی دوباره استفاده کنی ازش.
firmware آپدیت کردن هم کشکه تنها تفاوتش اینه که توی کنترل پنل مودم بجای لوگوی ایرانسل لوگوی مبین میاد!:19:
خودت میتونی با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اسکریپت بنویسی.نقل قول:
آموزش ها رو بخونی کاری نداره فقط 2 ساعت وقت میخواد!:46:
فقط مک مودم توی شبکه مبین نت رجیستر میشه! یعنی فقط یک سریال توی دیتابیس مبین ثبت میشه که اجازه میده مودم با این سریال ازش استفاده کنه. از قبل هم مک مودم توی ایرانسل رجیستر شده. این طوری هم نیست که توی مبین رجیستر کنی از ایرانسل پاک بشه. این مودم توی هر 2 تا شبکه کار میکنه فقط باید کانفیگ رو عوض کنی.نقل قول:
من مودم رو دادن تبدیل کردن الان هم می تونم به مبین وصل بشم هم به ایرانسل هر دو تاش میشه
تو قسمت فرکانس ها هم فرکانس مبین رو دادم هم ایرانسل تو قسمت سکیورتی مودم فقط قسمت @mobinenet.net v رو و شناسه و پس ایرانسل رو تغییر میدم میره به ایرانسل
ی طرح گذاشته مبین نت ، مودم یو اس بی ، 12 گیگ 1 ساله ، دانلود شبانه رایگان 1 مگابیت 100 تومن ، هر 1 گیگ هم 8 تومن اضافه !
حالا چند تا سوال
1-دانگل یو اس بی ها کیفیتشون نسبت به مودم های وای فای چطوره از نظر آنتن دهی
2-قبل از 1 سال میشه وقتی حجم دانلود تموم بشه میشه طرح دیگه ای فعال کرد،یا مجبوریم بابت هر گیگ 8 تومن بدیم ؟
3-تواین یک سال وقتی حجم دانلود تموم بشه ، دانلود شبانش کار میکنه ؟
سلام دوستان
برای پرداخت حق اشتراک ماهیانه میشه آنلاین پرداخت کرد؟ تو خود سایت مبین نوشته پرداخت اینترنتی از همون جا باید بریم؟ چند روز قبل از اتمام دوره میشه واریز کرد یا باید صبر کنم تمام بشه؟ چقدر طول میکشه حساب شارژ بشه؟
ببخشید ماه اول هست اشتراک گرفتم!
ممنون
شما یک کار بکن، داخل تنظیمات مودم بخش statistics و Wimax معمولا download و upload رو مینویسهنقل قول:
با خاموش روشن کردن مودم هم حجم توی سایت آپدیت میشه
شما اول حجم مصرف شده رو توی سایت ببین بعد میزان حجم رو هم روی مودم ببین، خاموش روشن کن برو سایت ببین حجم درست کم شده یا نه این دیگه نرم افزارم نیست که بخوان ایراد بگیرن
اگه درست نبود بگو بهت بگم چکار کنی
اینم آدرس صفحه ریبوت مودم شما :
reboot.php
با Scheduled Tasks بلدی کار کنی؟ اگر بلدی که که این آدرس رو بزار ساعت 2:00 اجرا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بلد نیستی - ویندوزت رو بگو تا برات با عکس بزارم
درسته همونجا و مبلغشم هم توی همون صفحه مشترکین یه قسمتی داره نوشتهنقل قول:
بعد از واریز معمولا حداکثر تا 2 ساعت در روز کاری اضافه میشه به لیست بعد از اتمام این دوره هم اتومات میره رو بعدی
در ضمن برخلاف تصور اکثر افراد که MAC مودم ها و ابزار های سخت افزاری یک مقدار ثابت و غیرقابل تغییر هست، باید بگم که روش هایی برای حک کردن مک انواع مودم از جمله این مودم های وایمکس وجود داره.
دوستان لطف می کنید range آی پی شبکه مشترکین مبین نت رو بهم بگین