1سوال:سرویس نامحدود اعتباری با نامحدود دایمی چه فرقی داره؟!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Printable View
1سوال:سرویس نامحدود اعتباری با نامحدود دایمی چه فرقی داره؟!
آخه این چه وضعیه، من تو این تاپیک تاحالا به هیچ کدوم از جوابای سوالام نرسیدم. جان ایرانسل این یک سوالو جواب بدید :20::
میشه از طریق روتر به تنظیمات مودم ایرانسل دسترسی داشت یا باید حتما مودم مستقیم به سیستم وصل شه؟
منتظر پاسخ شرم کشانه شما هستم :46:
فعلا که تهران نیستم رفتم حتما یه تست مشتی میگذارم خود ایرانسل تعجب کنه!نقل قول:
Milad_4171 شما قرار بود نتیجه تست بخش پشتیبانی سایت ایرانسل رو باسه من بفرستی پس چی شد؟؟؟؟
آره یادم رفت. راستش من اون بخش رو تست کردم
کاربردش خوبه و واسه من بهرحال جواب دادن.
-
اینم داستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه عزیز.ip مودم رو بزن میره تو تنظیماتش.فقط نباید چیز پی.ان . رو شن باشهنقل قول:
فایده ای نداره. من تو آدرس بار آی پی 192.168.0.10 رو می زنم ولی نمی تونه باز کنه و پیغام خطا می ده.نقل قول:
برای اینکه کاملا در جریان کارام باشید باید بگم که اینترنت روتر D-LInk رو دستی تنظیم کردم. یعنی DNS گوگل رو وارد کردم، رنج آی پی DHCP رو از 2 تا 199 گذاشتم و برای آدرس مک هم Copy PC's MAC Address رو زدم.
تا جایی که من در جریان هستم آی پی مودم ها 192.168.1.1 هست. این آی پی که دارید می زنید احتمالا اشتباهه.نقل قول:
192.168.1.1 هم می زنم ولی وارد تنظیمات نمیشه واینم خطا می ده. من وقتی مودمم مستقیم به کیس وصله همیشه با 192.168.0.10 وارد تنظیماتش می شمنقل قول:
نوع مودم ایرانسل شما چیه؟ جیبیه؟نقل قول:
مودم فضای باز BM8301نقل قول:
خوبنقل قول:
کاری که شما می خواید انجام بدید اینه که کابل لن که از مودم بیرون خونه میاد رو میخوای وصل کنی به روتر D-link تا اینترنت رو بصورت Wifi داشته باشید
معمولا روترهای D-link دارای ای پی 192.168.0.1 هستند برای اطمینان می تونی نوشته های روی جعبه رو هم نگاه کنید حتما یه شماره ip نوشته شده (توی دفترچه راهنماش هم هست)