سلام
من ميخوام يه مودم وايرلس بخرم، تعداد پرت لنش هم زياد مهم نيست. نميدونم از چه ماركي باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنين.
Printable View
سلام
من ميخوام يه مودم وايرلس بخرم، تعداد پرت لنش هم زياد مهم نيست. نميدونم از چه ماركي باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنين.
فقط tp-link w8910g
سلام بچه ها من چون قسمتی برای اینترنت وایرلس پیدا نکردم مجبورم سوالم را اینجا بپرسم امیدوارم کمکم کنید من میخواهم اینترنت وایرلس بگیرم ولی تا جایی که من میدونم انتن وایرلس بیش از یک سیستم را ساپورت نمیکنه حال من مبخواهم این اینترنت را مثل کاری که مودم ای دی اس ال میکنه بین کامپیوتر و لپتاپ و تلویزیون هم بصورت وایرلس و هم بصورت با سیم شیر کنم کار منو چه دستگاهی را میاندازه که هم وایرلس باشه هم پورت لن داشته باسه قیمتش هم چقدره؟ با تشکر
سلام من مودم usb wiliess مدل d-link DWA-110 گرفتم الان میخوام راش بندازم نمیتونم البته اینو بگم دو نکته اصلی اینکه من اینترنیت دارم میخوام تبدیلش کنم به وایلس با همین تا با گوشیم بتونم وارد اینترنت بشم ویندوزم هم 7 هست البته xp رو هم میتونم گیر بیاروم فقط یکی باشه کمک کنه من قیلا این کار انجام دادم ولی ویندوزو عوض کردم دیگه یادم رفت هر کاری کردم نشد :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا هر کسی میتونه بهم کمک کنه .واقعا بدجوری کارم گیر کرده .
یعنی نخرم میکرونت را ؟نقل قول:
تو این قیمت چی بهتر ه
آقا جمع بندی نهایی واسه من:
میشه این سه تارو از نظر فنی و از نظر قیمت و کیفیت و امکانات مقایسه کنین؟
Linksys wag320n
Netgear dgn 3500
Billion 7800n
و اگر هم اون سه تا بالایی نبود:
Asus 11n
Asus 13u
یا اینکه اگرم پیشنهاد خرید مودم ADSL جدا و روتر وایرلس Gigabit - N serie (300 mbps) دارید چه ترکیبی رو پیشنهاد میکنین. ممنون
سلام
میشه آنتن مودم tp link 8901 رو عوض کرد و یه آنتن قوی تر روی اون نصب کرد تا بردش بیشتر بشه؟؟؟
سلام من می خوام یه مودم معمولی برای adsl (مخابرات اصفهان) بخرم چی پیشنهاد میکنید با چه قیمتی؟
فرق مودمهایی که به کارت شبکه وصل میشه با مودم usb را هم بگید؟
با تشکر.
دوستان من مودمم به روتر وایرلس USRbitic وصله و همین که ویندوز بالا میاد ، کانکت میشه .میخواستم بدونم اگه کسی با یه لب تاپ دیگه بخواد از اکانت وایرلس من استفاده کنه،می تونه؟(مخصوصا که این روزا حجم اکانتم سریع داره کم میشه و من خیلی به این قضیه مشکوکم.)من روتر رو چک کردم،تو قسمت security یه قسمتی هست pass phrase ، تو این قسمت پسوورد اکانتم ست شده.به نظرتون این کافیه؟یا بازم میشه توش نفوذ کرد؟
جالب این تاپیک همه برای خودشون دردودل میکنن و کسی جواب سوال کننده ها را نمیده... شده دفترچه خاطرات