-
انتخاب بین این دو مدل به سلیقه و فرم استفاده شما بستگی داره و نمیشه نظر قطعی داد.
خانواده جیپ، بخصوص مدلهای دو در فنربندی خشکی دارن و برای استفاده شهری زیاد جذابیتی نداره، فضای کم قسمت عقب برای مسافر و نبود صندوق عقب از مشکلات دیگه است.
شتاب و قدرت کمتر نسبت به نوا، نداشتن ایستایی و هندلیک مناسب در سرعتهای بالا ، و نبود فرمان هیدرولیک از مشکلات دیگه جیپ به حساب میاد و البته فرم نچندان مناسب پدالها که برای یک رانندگی طولانی در ترافیک شهری خسته کننده است.
امکان استفاده از گیربکس اتوماتیک و بعضی امکانات دیگه هم خیلی محدود هست ( مثل کولر)
البته موارد مثبت هم داره که بیشتر به آفرود مربوط میشه و نه جاده و خیابان.
از نظر من اگر از قابلیتهای آفرود جیپ استفاده میکنید ، شاید این تعویض بدرد بخوره اما در غیر این صورت خیر.
شاید بهتر باشه چند روز از جیپ توی محیط شهری استفاده کنید تا تفاوتهای بین نوا و جیپ را بهتر درک کنید و بعد تصمیم بگیرید.
من اگر روزی قصد داشته باشم چنین تعویضی انجام بدم، شاید با جیپهای آمریکایی مثل RENEGADE , WRANGLER و یا نمونه بسیار زیبا و پرقدرت GOLDEN EAGLE با موتور 8 خورجینی را انتخاب کنم، اما نمونه های ایرانی بخصوص با موتورهای جایگزین شده، هرگز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
علی اقا و محمد جان از نظرتون ممنونم.
راستش با توجه به پرایدی که دارم الانم از نوا کمتر استفاده شهری میکنم و بدم نمیاد که خودرویی برای افرود داشته باشم تا اخر هفته ها به دل طبیعت بزنم البته یه ماشین جم و جور و دو درب:n02:
ولی همونطور که میدونین افرود رفتن نیارمند یه ماشین کاملا سالم هست وگرنه دردسر بسیاری خواهد داشت، بنابراین گفتم که اگه بشه نوا رو با اینچنین ماشینی عوض کنم، ولی نمونه هایی از جیپ مثه رنه گید یا ماشینهایی مثه پاژن شش سیلندر قیمتهای بالایی دارن، از طرفی بلیزر و شهباز هم سن زیاد و مصرف بالا دارن، بنابراین باید توی گزینه های زیر بیست میلیون یکی رو انتخاب کرد که فکر میکنم صحرا و پاترول دو درب مناسبترین موارد هستن، نظرتون چیه؟
-
-
1. بوبین یک سیم پیچ ساده است که با ورود جریان برق به این قطعه حالت آهنربای موقتی پیدا میکنه و بر این اساس باید موقع وصل کردن دو سر سیم اُهم متر ( یا همان مولتی متر) عبور جریان را نشان بده و در غیر این صورت یعنی که سیم پیچ قطع شده و دیگه قابل استفاده نیست.
2. برای تعویض، دلکو از روی موتور کامل پیاده شده و بعد از باز کردن درب دلکو و چکش برق، با در آوردن پیم نگهدارنده دنده انتهای دلکو، میل دلکو از پوسته خارج میشه و امکان باز و بسته کردن بوبین هم بوجود میاد.
با باز کردن شش پر و در آوردن بوبین از داخل این قطعه، قطعه جدید سوار شده و دوباره قطعات باید به همان وضعیت بسته بشه.
دقت کنید که نوک پره های شش پر با پره های روی شافت برخورد نکنه و فقط با فاصله کم از کنار هم عبور کنند.
منتها دقت کنید وضعیت دلکو قبل از باز کردن بخاطر داشته باشید تا موقع بستن نیاز به تایم گیری مجدد نباشه.
-
-
]چهار شاخه صدا میداد گاردان را باز کردم بلبرینگ ها کچلی زده بودند باید تعویض میشدند.
رفتم بخرم، نشانی یه قدیمی فروش دادند، رفتم گفت همه وسایل شورلت را یکجا دادم یه نفر و دیگه ندارم.
گفت حالا چی میخوای؟ گفتم چهارشاخه گاردان ، گفت برو مغازه بغل چهارشاخه لندرور بخر.
گفتم فیلتر روغن، گفت فیلتر خودت رو بیار تا بگم کدام ماشین بش میخوره، گفت دقیق یادم نیست شاید نیسان یا پاترول باشه اما بیار تا دقیق بهت بگم.
چهارشاخه لندرور گرفتم دقیق به شورلت میخوره.
دوتا خریدم 55تومن، دانه ای 27500.
-
-
-
درود بر شما
لطفا همچنان از مراحل کار عکس بگیرید تا بعدا استفاده کنیم.
خوش بحال خودتان و ماشین تان
چرخ عقب سمت شاگرد ماشین بنده وقتی روی جک کار کنه صدا و لرزش داره، چون نه تجربه دارم و نه بلبرینگ ش رفتم پیش مکانیک گرانجام گفت باز کردن چرخ و تعویض بلبرینگ با بلبرینگ کار کرده و کاسه نمد120.
همچنین پارسال شلنگ گاز کولر پاره شد.
الان هم که فعلا جیبم خالیه درستشان کنم.