دوستان من الان چند وقتیه شبا اصلا نمیتونم دانلود کنم
2مگ مخابرات دارم تو روز 240 سرعت دانلودمه ولی شبا از 40 یا 50 بالاتر نمیره سرعت دانلودم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
Printable View
دوستان من الان چند وقتیه شبا اصلا نمیتونم دانلود کنم
2مگ مخابرات دارم تو روز 240 سرعت دانلودمه ولی شبا از 40 یا 50 بالاتر نمیره سرعت دانلودم
سرويس idownload بخر ، تو گوگل سرچ كن
یه راه دیگش هم این هست که لینک های دانلود رو تو سرورهای ایرانی سایت هایی مثل uploadboy یا 4upld ریموت و سپس دانلود کنیم که نتیجه دقیقا مثل iDownload خواهد بود با این فرق که این هیچ هزینه ای نداره!نقل قول:
دوست عزیز میشه یه توضیح بدی که چجوری باید این کارو انجام بدم؟چجوری باید ریموت کنم؟نقل قول:
و البته چند روزیه که وضع مخابرات خرابتر شده. من که قبلنا قطعی نداشتم الان روزی 5-6 بار دیسکانکت میشه!
شما ابتدا باید تو این سایت ها ثبت نام (register) کنید (رایگان هستش)نقل قول:
سپس با اکانت خودتون وارد بشید.
یک قسمتی وجود داره به نام Remote Upload اون رو انتخاب کنید.
سرور رو +IR یا *IR انتخاب کنید
لینک فایلی که سرعت دانلودش پایین هست وارد کنید
بعد روی upload کلیک کنید و منتظر باشید تا فایل شما انتقال پیدا کنه . . .
در نهایت یک لینک جدید دریافت میکنید که از طریق اون می تونید فایلتون رو از سرور ایران دریافت کنید . . .
توجه:
این روش و نیز سرویس iDownload تنها زمانی میتونه سرعت دانلود رو بهبود بده که سرعت دانلود شما از سرورهای داخلی محدود نشده باشه! و مشکل فقط با ترافیک خارجی باشه . . .
- برای پی بردن به این قضیه هم کافیه در تایم رایگان یک فایل رو از سایت پی سی دانلود دات کام (که سرورش در ایران هست) دانلود کنید اگر سرعت دانلود همون ۵۰ تا ۶۰ بود یعنی روش های ذکر شده در بالا تأثیری در بهبود سرعت دانلود شما نخواهند داشت . . .
سلام و خسته نباشید.
این اینترنت مخابرات توو ارومیه سرویس های 5-10 مگابایتیشون شبانه رایگاناش حذف شده؟
یکیم اینکه برای بقیه ی دوستان هم اینطوریه که روزا 1مگابایت سرعت دانلود میده برای 10 مگ ولی به شبانه رایگان که میرسه میشه200kbp/s?
رفتم از مخابرات هم میپرسم میگن خوبه دیگه الان.شبا چون همه دانلود میکنن برای همون!!!
.نقل قول:
.
.
قطعی ندارم ، ولی سرعت پایین اومده یکم ...
من از Hiweb سرویس میگیرم!
تا 2~3 روز پیش Max Rate بالای 15~16 Mbps بود!
حالا اومده روی 2~3 Mbps !
و اینم چون کمتر از اکانت منه ، کلی کیفیت اینترنت پایین اومده هی دیسکانکت میشه!
این مشکل کلی هست یا فقط برای من پیش اومده؟
برای من فرقی نکرده این وضعیت من هست الان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]