قانون برا مردم ضعیف هست نه برا دانه درشت ها!!نقل قول:
منم یه دائمی ترابرد کردم یکی دیگه رو میبرم همراه آخر !
Printable View
قانون برا مردم ضعیف هست نه برا دانه درشت ها!!نقل قول:
منم یه دائمی ترابرد کردم یکی دیگه رو میبرم همراه آخر !
دوست عزیز، من فقط به خاطر هدیه شتاب در پرداخت یک روز نت نامحدود به ایرانسل اومدم!!! با توجه به اینکه روزانه بود و .....نقل قول:
اونو برداشتن، حس برگشت نداشتم گفتم که حالا تعرفه مکالمش ارزون تره...
اینم برداشتن! بسته های خفنشون هم که جای خود...
با پشتیبانیش صحبت کردم و همین حرف های شما رو گفتم، گفتن که پایین صفحه نوشتیم که از انجایی که ایرانسل بابت این طرح ها هزینه ای دریافت نمیکند، حق تغییر .... خلاصه اینکه یه بسته یک ساله TD صد گیگ ابان پارسال خریده بودم، نصف حجمش مونده، الان ترابرد کنم، حجم اینترنت مقصد به کارم نمیاد، گذاشتم ۲-۳ ابان که اون بسته تموم شد برم...
دو دوره گذشته کارکرد خط من ۱۲۰ و ۹۰ هزار تومن بوده، یه سری ۱۳ هزار تومن هزینه بسته اضافی تحمیل کردن، چیزی که من اصلا درخواست نداده بودم، و پشتیبانیش هنوز که هنوزه هزینش رو برگشت نزده،! وقتی که هیچ احترامی برای مشترک پ مصرف قایل نیستن دیگه حرفی ندارم!
در کل باید بگم، الان ایرانسل نه از نظر کیفیت ( خرابی دانلود هام) نه از نظر قیمت اینترنت و مکالمه هیچ مزیتی نداره!
به نظر من مهم ترین فاکتور، ثبات هست، و ایرانسل از روز اول با طرح های جذاب دوره ای مشترکجمع کرده و همیشه طرح های خوب رو حذف کرده
موقعی که اینترنت فقط GPRS بود ایرانسل سیم کارت های با اینترنت رایگان توی بازار داشت که مثلاً باگ بود و سر همون قضیه خیلی ها اومدند سمت ایرانسل.
چند سال بعد هم برای جلوگیری از شکست پروژه وایمکس اومدن مودماشو جمع کردند و مودم های آشغالی TD-LTE انداختند به ملت بد بخت.
سیستم بازاریابی و کاسبی و مشتری داری توی ایران همینجوریه دیگه وقتی نه نظارتی باشه نه چیزی وضعیت همین میشه.
حتی توی کوچکترین شرکت ها و کارخونه ها که میری برای کار یا استخدام هم می بینی که دقیقاً با همین روش ها کار می کنند و دو لا پهنا می کنند توی پاچه ملت.
دوستان به علت این خیانتی که ایرانسل به مشترکین دائمیش کرده(افزایش دو برابری هزینه مکالمه و حذف اینترنت هدیه) میخوام اون تقریبا 90 تومن اعتبار داخلش رو بسته بخرم و بعد از استفاده سیمکارتمو شوت کنم تو سطل زباله نظرتون چیه؟
ترابردش کن منطقی ترهنقل قول:
بعدا دیگه نمیتونی ایرانسل بگیری ( به اسم خودت)
دادا دوستمون درست میگه،ترابرد کننقل قول:
من خودم ترابرد کردم همراه اول ، تا الان ک حساب کتاب مکالمه ها درست بوده
یه قسمت تو پیشنهاد ویژه هست که اینترنت یک گیگ ساعتی بسته به ساعتش میفروشه،
خواستم بگم که اونمگرون کرد ایرانسل!!!!
الان فقط بسته نامحدود ۱،۲و ۳ ساعته ۲-۸ صبحش خوبه! به ترتیب ۹۰۰-۱۵۰۰و ۲/۰۰۰ تومن و به کار میاد ، فقط نمیدونم مصرف منصفانه داره یا خیر و اینکه بعد از یک سقفی سرعتش کم میشه یا نه !نقل قول:
که از ایرانسل بعیده کم نکنه ! تو این قضیه استاد هست !
مثلا پرداخت قبض قبل از موعد یک روز نامحدود میداد همون نیم ساعت اول سرعت واقعی بود بعدش میومد 15k/s [emoji28][emoji28]
کلا بیخیال میشدم.
یه چیزی که الان متوجه شدم :
خواستم قبض ایرانسل پرداخت کنم مثلا ۱۰/۰۰۰ تومن قبض شماست تو برنامه MyIrancell,زمان پرداخت از خود اون ۱۰/۰۰۰ تومنی که میخوای بابت قبض بدی ۸۲۵ تومن بابت مالیات کم میکنه و بقیشو بابت قبض حساب میکنه !
یعنی مجددا ۸۲۵ تومن بدهکار هستید [emoji58][emoji58]
پرداخت قبض که انتخاب میکنی تو برنامه مثل خرید شا رژ حساب میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صادقانه بگم، یه بار ۱۰۰ گیگ کامل رو دانلود کردم تو یه روزش :) یادش بخیرنقل قول:
اما اره اکثرا افتمیکرد
این یک گیگ ساعتی ، ساعت ۵ تا ۶ رایگان بود و ۶-۷ ۵۰ ت
که خیلی وقت ها دانلود منو راه مینداخت. یکی دو بار در ماه فعال میکردم
5-6نقل قول:
6-7
[emoji28][emoji108][emoji106][emoji106]
امروز دو سیم دائمی ایرانسل دیگه رو هم ترابرد کردم !
فعلا بای ایرانسل [emoji58]
سلام
یک سایت حرفه ای برای مودم های E8372h پیدا کردم dinis.ru
یک چیز خیلی خوب که داره رام کاستوم شده هست با امکانات زیاد مخصوصا USSD اینم لینک مستقیم
i.dinis.ru/firmware/mod/E8372h/E8372h_Update_21.329.01.00.00_WEBUI_18.100.06.17.3 06_M_AT_05.10_tun.rar
رام خودم نصب کردم بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه
اینم لینک عکس از webui خودم
uupload.ir/files/803i_untitled.jpg
آقا نت همراه ایرانسل چرا پکیده؟
ایرانسل دزد کثیف اینهمه تبلیغ مکالمه 33 تومن کرد ما رفتیم دائمی کردیم. وگرنه بسته های اینترنتش که کاملا گرونتر از همراه اوله.منم بلافاصلا ترابرد کردم رایتل.
پیشنهاد میکنم ترابرد کنید رایتل.مکالمش 30 تومنه.بسته هاش از ایرانسل بهتره و بسته یکماهه مکالمه برون شبکه و بسته اینترنت رایگان هم هدیه میده.در ضمن اصلا نیازی نیست از شبکه رایتل استفاده کنید .پوشش هر اپراتوری بهتر بود چه همراه چه ایرانسل رومینگ کنید روی اون.حتی 3g و Lte رومینگه حتی .این حسن عالیه.یعنی شما یه سیم کارت داری و از اینترنت و مکالمه هر اپراتوری میتونی استفاده کنی که آنتنش بهتره.
عزیز جان چطوری رومینگ کنم روی همراه اول؟نقل قول:
قسمت شبکه های موبایل ، جستجوی دستی، هر اپراتوری رو که میخوای انتخاب کننقل قول:
فقط تا جایی که من تست کردم تهران رو ایرانسل رومینگ نمیشه فقط همراه اول
ایرانسل واقعا شورش رو درآورده!
یه سیم کارت اعتباری داشتم. دیروز برام چند تا پیامک اومده که سیم کارت
شما دائمی شد!!
بدون اینکه اصلا من چنین چیزی بخوام.
فعلا به 195 شکایت کردم ببینم چی میشه.
10 تومن هم بخاطر اینکار از شارژ برداشته!
زدم وصل نشد.دیتا رومینگ هم بازه.من تاحالا رایتل نداشتم.اکثر جاها HیاH+نقل قول:
این شرکت انقدر احمق و به فکر پول هست که بابت تماس با اپراتور هم هزینه میخواد
یه خط دایمی دارم، دو سه دوره هست که پرداخت نکردم میخواستم صفر کنم ترابرد کنم MCI, زنگ زدم ۷۰۰, چون حد اعتبارش پره ، اجازه برقرای تماس نمیده!!!
منظورتون چیه؟ به انتن وصل نشد یا وصل شد ، ولی اینترنت وصل نشد؟ اگه دومیه، یه APN جدید بسازید ، قسمت ------ هم خالی باشهنقل قول:
بعضی وقت ها هم لازمه یه بار خاموش کنی که درست شه
حتی به 900 هم ک زنگ بزنی اگر اشتباه نکنم هزینه میگیره،نمیدونم قبلا رایگان بود والان پولی یا برعکس شدهنقل قول:
خلاصه خودم با شک و تردید ترابرد زدم همراه اول یکی بخاطر قبض های میون زمین و هوا یکی هم بخاطر ودیعه که ،تا امروز ک 9روز میگذره، هزینه تماسی ک صادر شده دقیق هست
ودیعه هم ک خوبه چون هرچی بالاتر باشه ترس داره ی لحظه نت روشن بشه،ی قبض تپل امده
حرف قشنگی زدید ک گفتید،ایرانسل طرح های متنوع داره ولی ثابت نیست ولی همراه اول طرح های کمی داره ،حداقل ثابته
من بسته 800مگ خوش امدم تموم شد و میخوام 20گیگ شش ماهه بخرم چون مصرفی هم ندارم و از اون طرفم شبانه رایگان اگر بیدار بودم استفاده کنم
ایرانسل من حدود 3ماه پیش بود طرف امده منطقه و خونه مون را چک کرده برای وضعیت انتن دهی و اینکه حتی دکل نزدیک ب ما هم برداشتن،بعد دیروز دوبار از پشتیبانی ایرانسل زنگ زدن برای برسی انتن دهی 4G ک گفتم من ترابرد زدم ولی واقعا خسته نباشید بعد 3 ماه یادتون امده ک این مشترک قبلا درخواست برسی داده بود
تیم پشتیبانی همراه اول بداخلاق هستند تا حدودی و یکم بی اعصاب ولی پیگیرشون منطقی تره ، ولی ایرانسل مهربون و فدات بشم زیاد میگن ولی مشترک متاسفانه دایورته یا بنوعی میخوان مشترک را قانع کنند ک حق با ما هست نه شما...
دوست عزیز . شما تیک data roming رو بزن .بعد جستجوی دستی شبکه بکن و توی شبکه های انتخاب شده همراه اول رو انتخاب کن. اسم شبکه موبایلت میشه rightel ا RIGHTEL .این رومینگ هست و دیگه هم عوض نمیشه و همه تعرفها با رایتل حساب میشه ولی از آنت همراه اول استفاده می کنی .
روی رومینگ ایرانسل نرو مگه در شرایط اضطراری
دقیقانقل قول:
من دو بار کارم به پشتیبانی همراه اول افتاد
یه بار یه بسته فعال داشتم، که هنوزم خودم شک دارم خودم فعال کردم یا باگ بوده اما روز آخر متوجه شدم و تماس گرفتم توضیح دادم ، چک کردن و برگشت زدن
مورد بعدی هم بحث انتن دهی بوده که بهت شد اما فقط ۳جی
اما حداقل ۳۰ تا شکایت از ایرانسل دارم که حتی یکیش هم حق به من نرسید
از محاسبه هزینه پیامک انگلیسی به جای فارسی بگیر تا ترابردی که به درخواست من نبود و ۱۰-۲۰ تومن ضرر زدن و یا تی دی ال تی ای که ۵ روز قطع بود و گفتم که روزم رواضافه کنید گفتن چون شما یک ساله تمدید کردی ، نیازی به ۵ روز نداری!!! کاری ندارم اما پشتیبانی کلا بیخوده
فقط متاسفانه خونم فقط ایرانسل پوشش داره و رایتل وهمراه اول خیلی ضعیف ( پای پنجره) با اینکه دو دل بودم اما ۱-۳ آبان ، ترابرد میکتم
آقا نشد که نشد.اصلا کانکت نمیشه به همراه اول.گوشیو خاموش و روشن کردم نشد.apnهم ساختمنقل قول:
apn ,ربطی به وصل شدن ندارهنقل قول:
به ۲ جی هم وصل نمیشی؟
نه اصلا وصل نمیشه حتی 2gنقل قول:
وقتی سرچ میکنم همراه اول ایرانسل رایتل های وب میاد روی هیچ کدوم وصل نمیشه
بالا قسمتی که قرار یک apn بسازی ، یک منو هست ،reset default همچین چیزینقل قول:
تست کن ببین جواب میده
من موقعی ک ترابرد زدم همراه اول apn ساختم ولی کانکت نمیشد تا گزینه ای ک گفتم را انتخاب کردم و اینترنت وصل شد
مشکل این دوستمون یه چیز دیگستنقل قول:
رومینگ به انتن وصل نمیشه
امروز وصل شد علامت Rاون بالا اومد ولی یا اینترنت نداره یا 2g همون E
بیشتر موقعها هم که 3g کم میره رو 4g
دیتا روکه روشن میکنم یه ۳۰ثانیه 4gبعد 3gمیشه
آقا یه سوال از دوستانی که رایتل استفاده کردن.
چرا تو منطقه ای که پوشش کامل LTE هستم بیشتر مواقع این hیا H+ ؟ در ضمن با گوشی دیگه هم تست کردم همینه؟
رفیق تاپیک رایتل سوال کن که جوابت رو هم راحت تر بگیری
سلام دوستان من مدتی هست ک وقتی با ایرانسل بسته نامحدود میگیرم وسط دانلود میره از اول کسی میدونه مشکل از کجاست؟
به شدت این مشکل رو دارم و داره بشتر میشه و نمیتونم دیگه شبا دانلود کنم میره از اولنقل قول:
مشکل از ایرانسل هست ، زیر بارش هم نمیرهنقل قول:
من حتی شکایت هم کردم اما هیچی!!!
من دیگه به روش لینک مستقیم دانلود نمیکنم . از اونجایی که VPS دارم از فایلها تورنت میسازم و از طریق تورنت دانلود میکنم . سرعت دانلود دقیقاً به اندازه لینک مستقیم هست و دیگه خرابی فایل ندارم .نقل قول:
یعنی چی تورنت میسازی؟ میشه یکم توضیح بدی؟ ممنون میشمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مطالب در مورد تورنت زیاده . اگر با سیستم تورنت آشنا نیستید پیشنهاد میکنم با جستجو در اینترنت در این مورد اطلاعات کسب کنید .نقل قول:
حتی اگر VPS ندارید میتونید از طریق سایت زیر لینک مستقیم وارد کنید و تورنت بگیرید . این تورنت رو به برنامه هایی مثل میکروتورنت (µTorrent) بدید تا دانلود کنه . لینک هم باید مستقیم و بدون پسورد باشه و نیازی به جنریت کردن نباشه . ضمناْ محدودیت حجم هم تا 10 گیگ برای هر فایل هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آخرین باری که من تست کردم در ویندوز سرعت دانلود پایین بود ولی در لینوکس هیچ فرقی با دانلود به روش معمولی نداشت . شاید تنظیماتی باید در نرم افزار انجام میشد ...
قبلا از ساعت 5 الی 6 صبح اینترنت ساعتی 1 گیگ رایگان بود . الان این پلان رو برداشته !
دوستان اطلاع دارن چه ساعتی رایگان ــه ؟ یا کلا رایگان رو برداشته ؟