دوستان سال بعد وضعیت اعزام ها و تاخیر در اعزام ها درست میشه یا همین وضعیته ؟!!!!!!!
Printable View
دوستان سال بعد وضعیت اعزام ها و تاخیر در اعزام ها درست میشه یا همین وضعیته ؟!!!!!!!
الان تاريخ اعزام ها براى دي ماه ثبت مى شود ، فكر كنم تا نيمه اول سال اينده اين وضيعت ادامه داشته باشدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
خب بعد از 3 ماه دوره ی اموزشی توی مرکز شهید مدنی اصلاندوز ( مرزبانی ) که فک کنم تنها جایی باشه که دوره اموزشی اش 3 ماهه و چقدر سر این قضیه ما عذاب کشیدیم .... تقسیمات افتادم دوره کد اماد و پشتیبانی ناجا.
یکی از دوستان توضیح میده من باید خودمو به کجا معرفی کنم ؟ ( ادرس دقیق ) و لازمه لباس عه تازه تهیه کنم ؟ چون لباسم لباس مرزبانی عه و اینکه در کل توی اماد و پشتیبانی ناجا چیکارا میکنن؟ بعد از اینکه دوره کد ام تموم شد امکانش هست شهر خودم بیفتم ؟ ممنون از همه دوستان که جوابگو ان :)
سلام دوستان :n40:
کسی اطلاع داره که سپاه چندتا پادگان آموزشی توی مشهد داره؟؟
ممنون میشم با اسم پادگان و آدرس بگین. :n16:
سلام دوستان من الان دارم دوره کد کد تکاوری توی پادگان ابوالفضل شبان رو میگزرونم
با مراجعه به ستاد مرکزی متوجه شدم که یگانم کجا هست
میخواستم بدونم تقسمات شده و دیگه تغییر نمیکنه؟
سلام
من اعزام 94/6/1 افتادم مرکز آموزشی نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه
بچه تبریزم
کیا اونجا افتادن؟
کسی تجربه ای داره از اونجا بگه
کسی اطلاع داره پادگان شهدای کرمانشاه ما که یکم شهریور اعزام هستیم ، چند روز اموزشیش هست؟
پدافندی های سمنان سوالی دارین بپرسین...
نیروی دریایی سیرجان کسی از دوستان نیفتاد؟:n02:
شرایطش رو اگه کسی میدونه لطفا بگه؟
دوستان کسی در مورد دوره تکمیلی اطلاعات کامل داره ؟
من در حین گذروندن دوره 30 روزه هستم و تا دو هفته دیگه تموم میشه
میخواستم ببینم اون دوره 15 روزه کی برگذار میشه ؟
اینجا که میگن تاریخ اعزامت باید سال 95 باشه درسته ؟ نمیه جلو انداختش ؟
سلام
امروز اعزاممو ثبت کردم تاریخش شد برج 10,,,گفت هفته دگ بیا ببین میشه تعجیل زد یا نه,
سلام شما قبلا پدافند سمنان بودید؟نقل قول:
ایمیلتون رو بزارید یا پیام خصوصی بدید یه سوال دارم ازتون
ی سوال فنی
من الان برج 10 اعزامم,اعزامی برج 10 چطوره؟بعد کلا سربازی تو این ماه سخت یا اسون؟
نظام وظیف خودش حدودا از کی شروع میکنه به تقسیم کردن سربازا برای اموزشی؟؟؟
- - - Updated - - -
ی سوال فنی
من الان برج 10 اعزامم,اعزامی برج 10 چطوره؟بعد کلا سربازی تو این ماه سخت یا اسون؟
- - - Updated - - -
ی سوال فنی
سلام به همه دوستان و سربازان اینده
کم کم داریم به اخر خط میرسیم .هفته ی اینده مراسم تحلیف هست . (02 -اعزامی 4/1)
به ما یه دست لباس دادن گفتن برای روز تحلیف بپوشید.دقیقا مثل همون یه دستی که روز اول اموزشی دادن و گفتن امادش کنین برای روز تحلیف اما نگفتن چه جوری .
این لباس آرم و علایم و نواری چیزی میخاد ؟ خواهشا اگه کسی میدونه بگه دقیقا چه چیزایی باید بهش بزنم؟
سلام بر شما سرباز دلاور!نقل قول:
آموزشی زنگ تفریح خدمته که تموم شد و به زودی خدمت جدی شما آغاز میشه:n25:
در تحلیف تا جایی که می دونم نیاز به آرم و علایم خاصی برای لباس نیست:n31:
آرزو دارم که خدمت خوبی پیش روی شما باشه ولی سخت و راحتش بالاخره می گذره و خاطراتش برای آدم می مونه:n20:
کسی در مورد پادگان شهید رجایی کرمانشاه اطلاعاتی نداره؟؟؟
نقل قول:
سوالتون همین جا تو تاپیک بپرسین در خدمتم......
- - - Updated - - -
نقل قول:
سوالتون همین جا تو تاپیک بپرسین در خدمتم......
تتنها تفاوت ميان اعزاميان زمستان نسبت به ماه هاى ديگر در اين است كه اگر برف و بارانى دركارباشد كلاس هاى عملى تعطيل خواهد شند اما از نكات بد ان نگهبانى ها در شب هاى سرد است ، تعيين كد محل اموزشى از يك ماه قبل از اعزام شروع مى شودنقل قول:
در مراسم تحليف شما نيازى به ارام و علائم نداريد ، بيشتر منظور انها اندازه لباس بوده.نقل قول:
در دوران اموزشی لیسانس و غیر لیسانس از هم جدا هستن؟نقل قول:
به لیسانس ها چه درجه ای میدن؟
روز اول که میریم چند روز مرخصی میدن؟و چه چیزایی باید ببریم یا اصلا چیزی نبریم؟
در مورد دوران اموزشی هم هرچی میدونی که به درد میخوره بگو.
بعد از اموزشی کجا ها تقسیم میکنن؟
هوا نیروز هم جز پدافنده؟ایا امکان داره بعد از اموزشی بیافتیم هوانیروز؟
بعد از اموزشی معمولا وضعیت خدمتش به چه صورته و چی کار میکنن؟
بعد اموزشی اگه تو شهر خودمون بیافتم امکان داره بعد از ظهر یا شبا از پادگان بیرون رفت و صبح برگشت؟
پدافند سمنان دوره تکمیلی رو قبول نمیکنه؟نقل قول:
کسری بسیج چی؟
پدافند هم اگه توی مناطق مرزی یا بد اب و هوا باشی سه ما کسری بهت تعلق میگیره یا همون 21 ماه باید خدمت کرد؟
نقل قول:نقل قول:
بله لیسانس و ارشد و دیپلم جدا از هم هستند.
تو آموزشی که درجه ندارین ولی در یگان درجه گروهبان یکمی میگیرین.
به ما 4 روز مرخصی دادم برای اندازه کردن لباس و غیره ....
تقسیمات پدافند افتضاحترین تقسیمات خدمته هر جای ایران ممکنه بیوفتین من میشناختم از بوشهر افتاده تبریز- از مشهد افتاده کرمانشاه -از یزد افتاده بوشهر - از سمنان افتاده همدان
هوانیروز بر خلاف تصور عموم مردم که فکر میکنن یا مال نیرو هواییه یا پدافند مربوط میشه به نیروی زمینی ارتش و امکانش نیست اونجا بیوفتین مگر توسط به آشنا در ستاد کل نیرو های مسلح
بعد از آموزشی تو یگان اگه آشنا داشته باشی بهت خوش میگذره اگر نه یه بلاهایی سرت میاد عجیب غریب....
اگه شهرتون گروه پدافند داشته باشه و از قضا بیوفتی اونجا بستگی به گروه داره و امکان روز برگ بودن زیاده.......
تکمیلی که به ارتش مربوط نیست و سمنان هم که فقط پادگان آموزشیه ولی وقتی شما یگانت مشخص شد با گواهی تکمیلی میتونی دو ماه کسری بگیری...
کسری بسیج هم به آموزشی مربوط نیست و در یگان پیگیری میشه بله به ارتش کسری بسیج میدن....
اگه مناطق عملیاتی بیوفتی و یا قسمتی کار کنی که عملیاتیه کسری دارین ولی مناطق بدش به 6 ماه کسری هم نمی ارزه.....
سلام دوست عزیز منم مثل شما تو مرکز آموزش 02 دارم آموزش میبینم اعزامی 1394/04/01 هستم و الان در مرخصی به سر میبرم و فردا باید برگردم پادگان تا بریم برای جشن تحلیف من امروز رفتم ستاد مشترک و پیگیر امریم شدم و متوجه شدم یگان خدمتی من مشخص شده من در گردان وحدت هستم گروهان یکمنقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز، از کسایی که اطلاعات در مورد خدمت سربازی دارن خواهشا جواب بدن
من چند سال عضویت بسیج دارم و دوره تکمیلی (کارت سبز) هم رفتم اما متاسفانه به دلیل اطلاعات غلطی که بهم دادن موفق نشدم به موقع برای درخواست پذیرش در استان خودم اقدام کنم، چهارشنبه نامه اعزامم اومد و دوره آموزشی رو افتادم سپاه اردکان یزد می خواستم بدونم با توجه به اینکه کارت سبز در صورتی که پذیرش سپاه میگرفتم شامل دو ماه کسری آموزشی خدمت می شد حالا که خودم به طور اتفاقی سپاه شهرستان اردکان افتادم بازم این دو ماه کسری آموزشی شامل من میشه؟! :n36:
لطفاً راهنمایی کنین
خوب نمیدونی تحلیف چه روزیه ؟نقل قول:
برای تحلیف لباس چه جوری باید باشه ؟ بچه ها میگن هیچی نمیخاد ولی اونجا یه چیزایی گفتن .گفتن باید روبان قرمز داشته باشه و از این حرفا .در این مورد اطلاعی نداری ؟
منم یه مدته دارم این فروم رو دنبال میکنم... که امروز برگه اعزامم اومد
اعزام 94/06/01 تقریبا 10 روز دیگه
کد 12 : نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس
خلاصه امیدوارم خوش بگذره به همه:n01:
سلام دوستان
میخواستم ببینم آیا سه ماه کسری متاهلین برداشته شده؟
متاهلین چه مزایایی نسبت به بقیه دارن توی خدمت؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بلهنقل قول:
يك روز مرخصى و حقوق بيشتر در ماه و همچنين خدمت در شهر سكونت همسر
نقل قول:
شما هر استانی که هستین برگه دوره تکمیلی. با خودتان به مرکز اموزش سپاه استان ببرین سپاه استان نه سپاه ناحیه شهری که هستین. یه بخشی به اسم اموزش سربازان هست. که برگه تکمیلی میبیرین برای شما. کپی برابر اصل میکنن که امپزشی ببرین نشان بدهین نهایتش دوروز کاری شما نگه میدارن وبعد نامه معرگفی به یگان میدن من که رفتم پرسیدم برای ابان گفتن ده رپز قبل از اعزام بیا برای کپی برابر اصل کردن فعلن تو مرداد زوده نگران نباش. اموزشی نمیری شما. منم خودم پذیرش پدافند سپاه گرفتم. اموزشیم اردکان یزده یکم ابان
تاریخ تحلیف 28/05/94 هستنقل قول:
سلام دوستان وقتتون بخیر
یک سوال خیلی مهم داشتم ازتون
من الان مشغول سپری کردن دوره کد هستم از طرفی تک پسرم، پدرم هم پنجاه و خورده ای سن داره و شاغله، اگه پدرم دچار بیماری باشه و بخواهم دنبال معافیت کفالت باشم، باید چه کار کنم؟ از طرف دیگه نمیگن پدر شما که خودش شاغله کفیل برای چی می خواد؟
كفالت گرفتن در سخن ساده است ، فردى نياز به كفيل دارد بايد از انجام امور روزمره خود عاجز باشد و همواره نيازمند مراقبت و نگهدارى است ، هنگامى كه پدر شما شاغل هستند پس مى توانند از انجام امور شخصى خود برايند و نيازى به كفيل ندارندنقل قول:
سلام.من تو بیست ماه خدمتم و 18 روز پایانی دارم واسه ماهه دیگه...آیا جمعه ها هم جزء مرخصی حساب میشه؟ فرماندمون واسه سربازی که دوهفته جلوتر از منه جمعه هارو هم حساب کرده...درحالی که میگن نباید جمعه جز مرخصی حساب شه:(
دوستان اشتباه نکنید خودتون رو تو دردسر نندازین برا چی میخواین برین خدمت باور کنید کارتش هیچ جا استفاده نمیشه
کار دولتی که اخرش پارتی میخواد
خارج رفتن هم که با این وضع ارز کی میتونه بره
برا گواهینامه هم تایید نشده ولی بالاخره میشه به اون درد هم نمیخوره باور کنید هیچ جا به کار نمیاد خودم خدمت رفتم دوستانه دارم توصیه میکنم (حتی با اینکه خدمتم تو شهر خودم بود و تا پادگان 15 دقیقه راه بیشتر نبود و 18 ماه بودم)
میگن مرد میشی .... همش الکی هست هر کی از اول مرده مرد میمونه سربازی هیچ کاریش نمیکنه فرد رو جواز کسب و.... همه با پارتی حله تو این مملکت کسی که به خدمت رفته با اونی که نرفته یکی هست باور کنید...کسانی هم که خریدند اشتباه کردند پولشون رو اتیش زدن
—-----------------------نقل قول:
اشتباه نکن عزیز کارت پایان خدمت خلاصه ی جا بدردت میخوره.سفر خارجه هم مگه واسه تجارت میخایم بریم؟نمیشه واسه تفریح رفت یکم پول خرج کرد که از ارز شکایت میکنی
- - - Updated - - -
—-----------------------نقل قول:
اشتباه نکن عزیز کارت پایان خدمت خلاصه ی جا بدردت میخوره.سفر خارجه هم مگه واسه تجارت میخایم بریم؟نمیشه واسه تفریح رفت یکم پول خرج کرد که از ارز شکایت میکنی
بله برخی فرمانده ها دلخواهی عمل میکنند اما در اصل روزهای تعطیل جز مرحصی نباید حساب شود.نقل قول:
سلام
وضعیت کسری جبهه تغییری نکرده؟ یعنی براش سقف نذاشتن؟ (برای متولدین قبل 72)
اگه نامه کسر خدمت رو بعد از ثبت در نیروی انسانی به یگان ارائه ندیم و قانون تغییر کنه، مشکلی برای ما پیش میاد؟
والله فرمانده ما که جمعه ها رو هم حساب میکرد همش بستگی به فرمانده داره ادم با وجدانی باشه یا...
برا من که کلی از جمعه ها رو مرخصی میزد با اینکه اداری بودم
البته اخر خدمت با پارتیم از خجالتش دراومدم.
اقا من رفتم امور ایثارگران گفت شما هرموقع واسه کسری بیاید ما انجام میدیم و فقط شما باید بری یگانی که پدر شما اونجا بوده و یه نامه بیارید ! حالا یگان پدرم من قزوین هست، حتما باید بریم قزوین؟
یزد 48 ساعته ترخیص میکنه ولی اگه سپاه کرمانشاه افتاده بود 15 روز نگهش میداشتن حتی با داشتن کارت سبز.نقل قول:
شما از تاریخ فارغ التحصیلی که مطمینا یا اخر خرداده یا تیر یا شهریور یا دی دقیقا یک سال وقت داری که بری دفترچه پست کنی!نقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk