مقدار مشخصی نداره بستگی به میزان دانلودهاتون هم داره.نقل قول:
سرویس های اکو که محدود میکنن ارت هم نامحدود واقعی نیست در کل هیچ کدوم از سرویسهاشون بدرد نمیخوره
Printable View
مقدار مشخصی نداره بستگی به میزان دانلودهاتون هم داره.نقل قول:
سرویس های اکو که محدود میکنن ارت هم نامحدود واقعی نیست در کل هیچ کدوم از سرویسهاشون بدرد نمیخوره
برای من مشکلی نیست به راحتی دانلود میشدنقل قول:
اینجا مخابرات اشتراک 512 با سرعت دانلود 70-80 با دانلود نامحدود میده ماهی حدود 20 تومن! طرف میگه خودم الان دارم و تست کردم ولی منکه شک دارم فردا می رم تحقیق کنم اگه این طور باشه دیگه باید مغزمو داغ کرده باشن که شاتل بمونم
نقل قول:
من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده
ببخشید ولی الکی چرا از خودتون حرف در میارید؟ من کی گفتم ترافیکه تورنت تموم بشه؟؟؟؟:13::13::13:نقل قول:
بنظر من که خیلی بعیده!!!هم اینکه 512 رو به این راحتی بده هم اینکه نامحدود باشه!:13:نقل قول:
نقل قول:
هروقت اینطوری میشه مجبور میشم مودم رو دوباره کانفیگ کنم ، ولی بازم میشه!!
الان البته کمتر شده
دوستان امیدوارم ناراحت نشید از حرف من..نقل قول:
ولی یکی از بهترین سیاستهای شاتل همین محدود کردن شبانه بود.. چون من خودم شخصا اصلا شبها دانلود ندارم! با سرویس اکو 512، فقط وبگردی و فیس ..وک و تحقیق و..
طول روز که مشغول کار هستم و شب یک به بعد انلاین میشدم اصلا نمیشد از نت استفاده کرد! من نمیدونم چرا ولی این سیستمی که گذاشتن روی پینگ هم تاثیر گذاشته و سرعت لود صفحات هم بالا رفته..
من که ازشون متشکرم !
سلام من دو ساله شاتل دارم و راضی هستم.. . من تهران هستم ..میدونید که توی ایران ایده ال وجود نداره.. من توی شرکت پارس دارم ولی از شاتل راضی تر هستم.. پشتیانی خوبی داره ( هرچند گاهی اوقات یه کم ببخشید گیج بازی در میاورند)نقل قول:
سرعت روزانه اگه از مرورگر خوبی مثل کروم استفاده کنی تقربیا خوبه ...دانلود روزانه روی همون 64-70 که باید باشه هست!
دانلود شبانه و پینگ شبانه قبلا تعریفی نداشت الان بهتر شده ولی:)
بهترین نیست ولی بین بدو بدتر؛ این بده است!!..
اکو 512 تا اونجاییکه من میدونم با 3 گیگ هست، اگه در روز دانلود نکنی و بازی انلاین زیاد نداشته باشی سه گیگ بسه! در غیر اینصورت کم میاد!
با سلام و خسته نباشيد به شما دوست مهرباننقل قول:
دقيقا اين حرف شما را تاييد ميكنم.چون بنده ديروز به شركت پارس انلاين زنگ زدم و گفتم اين مودم (TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G) چند قيمتي است ؟ -> گفتن 57 تومان !!نقل قول:
-سیاست های کلی شرکت های ISP مثل شاتل و پارس این است که مودمهای خودشونو با قیمتهای دوبله سوبله قالب مردم کنند منم وقتی سرویس اینترنت را گرفتم رفتم مقایسه کردم قیمتهای مودم زایکسل را با قیمت بازار و دیدم که خیلی روش کشیدن مثلا شما اگر همین مارک با امکانات وایرلس بخواهید بخرید باید بالای 80 90 تومان هزینه مودم کنید که واقعا ازجیبیتان رفته ولی TP-LINK به نظر بنده مناسب و کارکردن با آن بسیار ساده میباشد
در صورتي كه همين مودم را تو سايت هاي معتبر فروش كالا در ايران با تحويل رايگان به قيمت 45 - 47 تومان به فروش ميرسد !
ظمنا چون بنده اولين بار است كه ميخوام ADSL را در منزل تجربه يا خريداري كنم واسه همين دارم از راهنمايي و تجربيات شما دوستان عزيز استفاده ميكنم
پس در نتيجه بنده اين مودم TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G را خريداري ميكنم ؟!
در صورت امكان شما هم مودمي را كه داريد از آن استفاده ميكنيد را هم ذكر كنيد ممنون ميشم
با تشكر فراوان از شما دوست عزيز و محترم
ّنقل قول:
اینجا مخابرات اشتراک 512 با سرعت دانلود 70-80 با دانلود نامحدود میده ماهی حدود 20 تومن! طرف میگه خودم الان دارم و تست کردم ولی منکه شک دارم فردا می رم تحقیق کنم اگه این طور باشه دیگه باید مغزمو داغ کرده باشن که شاتل بمونم
بستگی به منطقتون داره . ولی کلا راسته .
ولی 512 رو به هر کسی نمیدن . هیات علمی و بند پ
نقل قول:
من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده
این اصطلاح بستن ترافیک تورنت رو میشه توضیح بدین ؟ کلا ترافیک چطوری برای تورنت تعریف میشه که بشه اون رو بست ؟نقل قول:
ببخشید ولی الکی چرا از خودتون حرف در میارید؟ من کی گفتم ترافیکه تورنت تموم بشه؟؟؟؟
نقل قول:میتونستند مثل بقیه شرکت ها از یک یوزر و پس دیگه برای شبانه استفاده کنند.من الان از مخابرات 128 دارم روی 4مگ بستن شبانه هم اگه با اکانت روزانه کانکت بشی سرعت مثل روزانه هست اینجوری دیگه مشکل پینگ هم نداره...نقل قول:
سرعت دانلود شبانه من یه دفعه ای از 60-70 اومده 15-16 این دیگه چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :41:
مشکل اینجاست که من اصلن دانلود شبانه نداشتم فقط 1 هفته پیش 100 مگ دانلود کرده بودم همین
چرا محدود کردن
برای همه اینجوری شده اخیرن؟
اینا سیستمشون مسخره هست بعضی مواقع کسی که دانلود نمیکنه محدود میکنن بعضی ها هم شبی 4 5 گیگ دانلود میکنن محدود نمیکنن شانسی هست:2:نقل قول:
با سلام
سرویس بنده هم 10 روزی است که این طوری شده و هر چی زنگ میزنم بهشون و با مسئولین فنی کارکشتون( در امر دست به سر کردن مشتری ) صحبت میکنم فقط و فقط و فقط اراجیف تحویلم میدن. نمیدونم چیکار کنم ؛ چهار تا سایت رو باز میکردیم میدیدیم الان با این سرعت 4 کیلو دیگه سایت هم باز نمیشه.از یکی دو تا از دوستام که این طوری شدن پرسیدم ( تو شیراز ) همه اونایی که این بلا به سرشون اومده مثل خودم سرویسشون رو تازه شارژکردن و 6 ماهه یا 1 ساله دارن.و این معلوم میکنه که چرا سرعتمون اومده پایین . اول دوره هست و کسی که اول دوره هست مجبوره بسازه .
چهارمین شب محدودیت !!!
تورنت منم اصلا دانلود نمی کنه
از چند راه می تونن تورنت رو ببندن
فکر کنم پورت خاصی داره که می بندن که اگه یه نرم افزار درست و حسابی پورت فورواردر باشه دورش می زنه
یه راه دیگه هم من دیدم که دائم پکت اند رو می فرستن و کلاینت ما فکر می کنه دانلود به 100 درصد رسیده و خودش هی قطع می کنه
اگه از این روش استفاده کنن تو سر برگ سرعت گرافش مثل نوار قلب دائم بالا پایین می شه
کلا شاتل اگه بخواد می تونه حتی هاردمونم ببنده نذاره واردش شیم
در خونه و در اتاقمونم می تونه ببنده که بیرونم نتونیم بریم
خلاصه هر کاری از شاتل بر میاد
زنگ بزنم پشتیبانی بگم پایینه سرعتم و من دانلود شبانه زیاد نکردمنقل قول:
رسیدگی میکنن :13:
خب چرا اونایی که دانلود میکننو محدود کنن پهنای باندو اضافه کنن:2: با این کار صورت مساله رو پاک میکنن:13:نقل قول:
[QUOTE=mhv_kntu;6281212
این اصطلاح بستن ترافیک تورنت رو میشه توضیح بدین ؟ کلا ترافیک چطوری برای تورنت تعریف میشه که بشه اون رو بست ؟[/QUOTE]
:19:اقا ترافیک یعی چی؟ یعنی عبور مرور من پرسیدم که ممکنه شاتل پورت مربوط به تورنتو بسته باشه که عبور و مرور از طریق تورنت جلوش گرفته شده باشه؟
ترافیک تورنت تموم شده واقعا از اون حرفا بودا من کی اونطوری گفته بودم
چاره ای جز این ندارید اره زنگ بزنید...نقل قول:
سلام دوستان
یه سوالی از خدمتتون داشتم :
من در حال حاضر سرویس 128 نامحدود داتک دارم ( سه ماهه 63 تومن )، میخواستم بدونم کیفیت سرویس های اکو 512 شاتل چطوره ؟ ارزش داره این سرویس خودمو بیخیال شم ( دانلود شبانه روزیو کنسل کنم بذارم فقط برای 1 تا 7 ) بیام اکو512 بگیرم ؟ سرعت شبا خوبه ؟ یا نه داغونه ؟ نظرتون چیه ؟
یه سوال دیگه این که ترافیک ماهی دو گیگ فقط برای وبگردی جواب میده دیگه ؟
راحت جواب میده ؟ یا همش باید حواست باشه یه وقت این ور اونور نشه !
مرسی بروبکس
سرویس های اکو دانلود شبانه را محدود میکنن در حد دایل آپ یا حتی کمتر...نقل قول:
سرویسهای نامحدود ارت هم نامحدود نیست به یک مقدار خاصی که رسید سرعتت را محدود میکنن به مقدار واقعی سرویس نه مقداری که روی خط میبندن
دو گیگ فکر کنم کم باشه البته بستگی به نوع وب گردی شما هم داره حداقل 3 گیگ به نظر من
oخوب اگر اینطور باشه که اصـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــلا فایده ندارهنقل قول:
من بازهم شاتل رو جمع اوری کردم این بار رفتم سراغ مخابرات تبریز
128 سه ماهه 6 گیگ 29500 تومن
سرعت دانلود 130
شبانه از 2 تا 8 و روز های جمعه تا 10 صبح
هزینه ترافیک5 تومن
3 گیگ 12 تومن(اول دوره 3 گیگ 10 تومن -5 گیگ 15 تومن)
البته بدون هزینه رانژه
اها در ضمن پینگ هم از شاتل کمتره
چطوره؟؟؟؟؟؟؟
قیمت که شبیه اکو 128 شاتل هست . ولی سرعت بیشتر .نقل قول:
اگه سرعت ساعات رایگان افت نکنه که کویت هست !!
اینجا مخابرات اشتراک 512 میده با سرعت دانلود حقیقی متوسط بین 60-70 کیلوبایت در ثانیه 3 ماهه 46 تومن
ترافیک نامحدود! بدون هیچ گونه محدودیت ثانوی! پس سرعت دانلود هم در طول شب و روز فرق چندانی نداره
پینگ بین 200 و 800
من دارم با کله میرم تو مخابرات
حمله ... :26::26::26:
بله هیچکی قبول نمی کرد اما رفیق خودم اشتراک داره 512 میگه سرعت دانلود حدود 70 هست و تا الان 20 گیگ دانلود کردم هیچ محدودیتی نداره امروز صبح خودم زنگیدم مخابرات امار کامل گرفتم هیچ گونه محدودیتی ندارن و مثل بقیه شرکت های خصوصی مشکل پهنای باند هم ندارن ترافیک کلا نامحدوده بشین حالشو ببرنقل قول:
بنظر من که خیلی بعیده!!!هم اینکه 512 رو به این راحتی بده هم اینکه نامحدود باشه!
تا اشتراک 2 مگ هم دارن که البته هزینش زیاد در میاد
مثل همیشه 4تا کاغذ جعل میکنی میبری اینجا از استعلام خبری نیستنقل قول:
بستگی به منطقتون داره . ولی کلا راسته .
ولی 512 رو به هر کسی نمیدن . هیات علمی و بند پ
البته مشکل مخابرات برخورد سریع با چیز پی ان در راستای سیاسی هست کلا این سری فعالیت ها سریع ردیابی میشن فقط و فقط مسائل سیاسی
اره منم از مخابرات گرفتم ولی اینجا محدوده توی روز سرعت سرویس 128 حدود 250 هستنقل قول:
متم شاتل رو گذاشتم کنار به دلیل اینکه وسط مهمترین کارام که تمام بانکی بود 3 یا 4 مرتبه قطع میشد
منم تماس میگرفتم دیدم جواب سربالا میدن یک روز هم زنگ زدم و تمام.
الان نداگستر گرفتم
پینگش چطوره؟ واسه بازی خوبه؟ اینم نسبیه یا مثل صبانت در کل خوبه؟نقل قول:
اره منم از مخابرات گرفتم ولی اینجا محدوده توی روز سرعت سرویس 128 حدود 250 هست
خوبهنقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=171ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=244
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 144ms, Maximum = 171ms, Average = 152ms
Pinging google.com [209.85.148.103] with 32 bytes of data:
Reply from 209.85.148.103: bytes=32 time=156ms TTL=48
Reply from 209.85.148.103: bytes=32 time=157ms TTL=48
Reply from 209.85.148.103: bytes=32 time=157ms TTL=48
Reply from 209.85.148.103: bytes=32 time=159ms TTL=48
Ping statistics for 209.85.148.103:
Minimum = 156ms, Maximum = 159ms, Average = 157ms
Pinging yahoo.com [67.195.160.76] with 32 bytes of data:
Reply from 67.195.160.76: bytes=32 time=281ms TTL=46
Reply from 67.195.160.76: bytes=32 time=282ms TTL=46
Reply from 67.195.160.76: bytes=32 time=319ms TTL=46
Reply from 67.195.160.76: bytes=32 time=368ms TTL=46
Ping statistics for 67.195.160.76:
Minimum = 281ms, Maximum = 368ms, Average = 312ms
نه اصلا افت سرعت ندارهنقل قول:
حدود شبهای معمولی 2.7 گیگ و روز های جمعه حدود 3.5 گیگ یا بیشتر دانلود داره
فقط مشکل یکم پینگش هست که البته از شاتل بهتره
ولی عین همین سرویس رو شرکت مکس نت تبریز میده که به نظرم بهترین پینگ تبریز و خیلی جاها هست
پینگش فوق العاده کمه
پینگ شاتل برام این جوری شده
C:\Users\MOJTABA>ping 85.15.1.10
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=87ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=91ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=89ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=91ms TTL=60
Ping statistics for 85.15.1.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% lo
Minimum = 87ms, Maximum = 91ms, Average = 89ms
سه شبه که تا ساعت 1 میشه اینترنت میمیره و فقط سایت شاتل میاد بالا با پشتیبانی اهواز صحبت کردم و جریان رو گفتم گفت غیره ممکنه بهش گفتم حالا که هیچ سایتی بالا نمیاد و فقط سایت شاتل میاد بالا پس قضییه قطع بودن از مخابرات و خرابی سیستم خود منتفی یه چون سایت شاتل میاد بالا درسته طرف فقط سکوت کرد فقط گفت که انشاء.... که از این موارد براتون پیش نیاد بهش گفتم خودتون پیش میارید گفت نه ما بلکه شاتل مرکزی ما بی تقصیریم
حالا باید چه کار کنیم؟ ببینم امشب چطوره:13:
من موندم بالاخره باید چیکار کنیم رفتیم پارس بد از اب دراومد رفتیم مخابرات که اونم انقدر سرعتش پایین بود ادم نمیخواست وبگردی کنه یا دانلود کنه اصلا اینم از این یه فایله هی میخوام دانلود کنم سرعتم انقدر پایین می اد شبا که نمیشه :angry:
دیگه داره حالم بهم میخوره :2:
کسی با تورنت مشکل نداره؟
بدون و پ ن آبی می شه ولی حتی 1 کیلو بایت هم نمی دانلوده
با و پ ن هم دچار پکت اند می شه و شده نوار قلب
بعد از 2 ساعت 50 مگ دانلود کرده
خدا ازشون نگذره چقدر مارو اذیت می کنن
نميدونم اينجا جاش هست يا نه ولي
يه سوال داشتم :
يكي از دوستام از شاتل اشتراك گرفته ، و مودمش TD-W8901G هست .
اين مودم را چطور براي شاتل تنظيم كنه ؟
تی پی لینک هست دیگه نه؟ تنظیمات خاصی نداره.اول امتحان کنه اگه کانکت نشد تنظیماتش رو تغییر بده. چون من با asus و dlink و tplink wirless بدون هیچ تنظیماتی کانکت میشم.نقل قول:
دوست عزیز به همراه این مودم یک دفترچه نصب فارسی و یک سی دی راه انداز آسان وجود دارد کافی مراحل نصب را به ترتیب انجام بدی حتمی موفق میشینقل قول:
راستی منم از همین مودم دارم مودم کم دردسری است
موفق باشی.
منم همین مدمو دارم از طریق سیدی کاتفیگ کنی خیلی راحت تره فقط vci=35 و vpi=0 بذار بعد یوزر یم پسوردتو که از شرکت گرفتی وارد کننقل قول:
حتما موفق میشی
سلام دوستان آيا مودم وايرلس TP-LINK TD-W8901G دكمه خاموش و روشن شدن POWER OFF/ON و دكمه ريست هم روي ان تعبيه شده و قرا دارد يا خير؟ و آيا اين مودم پس از روشن بودن طولاني داغ نميكنه و ديسي نداره...
چون بنده مي خواهم اين مودم را فردا با گارانتي 3 ساله فرادانش بخرم آيا اصل يا بدلش هم در بازار هست ؟؟؟
دوستانن که شاتل دارن ایا راضی هستن ازش؟قیمتش خوبه؟
من حدود 1 سال هست دارم از شاتل استفاده میکنم سرعت 2 مگ گرفتم فقط می تونم بگم 2 ماه اول خوب بود هم اپلود هم دانلود ولی الان دیگه می خوام عوض کنم از بس مشکل تایم اوت و پینگ داشتم خسته شدم میشه گفت بیشترین نوسان رو شاتل داره:13:
سرویس های اکو دانلود شبانه را محدود میکنن در حد دایل آپ یا حتی کمتر...نقل قول:
سرویسهای نامحدود ارت هم نامحدود نیست به یک مقدار خاصی که رسید سرعتت را محدود میکنن به مقدار واقعی سرویس نه مقداری که روی خط میبندن
همونطور که دوستان هم گفتن فقط چند ماهه اول خوبه