ای خدا کی بشه شب با سرعت روز بتونیم کانکت بشیم!!!!
بابا ما که چیز عجیب غریبی نخواستیم . کاری کنید شبا هم سرعت روز رو داشته باشیم . یعنی در توانتون نیست با این همه پولی که میگیرید ؟ خب یکم از اون پول لامصب رو خرج کیفیت کنید
Printable View
ای خدا کی بشه شب با سرعت روز بتونیم کانکت بشیم!!!!
بابا ما که چیز عجیب غریبی نخواستیم . کاری کنید شبا هم سرعت روز رو داشته باشیم . یعنی در توانتون نیست با این همه پولی که میگیرید ؟ خب یکم از اون پول لامصب رو خرج کیفیت کنید
نقل قول:
نتیجه گیری چند صفحه پیشم= به مخابرات هرگز اعتماد نکنم.
نقل قول:
حرف منم همینه این سیستم گلدنت مشکل اساسی داره که از دوره برپاییش یکی یکی داره گنداش در میاد سیستم اکانتینگ قبلانش اصلا اینجوری نبود اگه از مشترک های قدیم باشید احتمالا به خاطر میارید
- شرکت مخابرات ایران
- مخابرات استان تهران
- مخابرات استان همدان
- مخابرات استان کردستان
- مخابرات استان خراسان جنوبی
- مخابرات استان آذربایجان شرقی
- مخابرات استان بوشهر
- مخابرات استان اصفهان
- مخابرات استان هرمزگان
- مخابرات استان کرمان
تمام مراکز مخابرات بالا از سیستم اکانتینگ پلوتون (سیستم سابق مخابرات خراسان رضوی) استفاده میکنند واقعا این گلدنت با این همه باگ چه مزییتی داره که رفتن سراغش احتمالا مجانی بوده :|
مال همه رو درست کنید. چرا تکی شماره میگیرید؟؟!!!!نقل قول:
علی به نظرم یه جای کار تو میلنگه.نقل قول:
یه مشکلی هست تو سرویس تو .
به قول مهندس چک کن ببین نویز نداری یه وقت !
مودمت رو یه ریست بکن . یه ویندزو عوض کن . صد تا صلوات بفرست . شاید مشکل سرعتت حل شد .
واسه این میگم چون من الان سرعتم همون 250 هستش !
سرعت من الان میشه 50 بعد میشه 40 بعد میشه 30 بعد 20 بعد 13 بعد 10 بعد 8 بعدم 6 رو هر کدومم خیلی گیر میکنه
سرویسمم نقره ای4گیگ-کمپینpostpaid
شبانه رایگان مثلا
خب خدا را شکر مشکل دوستان حل شده و 250 دانلود میکنن:n24:
سرعت من الان بین 1-6 کیلو بایت متغیر هست و دقیقا تا 12:59 سرعت ام 130 بود
احتمالا راس این ساعت نویز می افته رو خطم
من شاید در هفته فقط یک بار اونم 1-2 گیگ دانلود داشتم حالا ببین چه بدبختیه که هر شب تست میکنم و سرعت روز به روز کمتر میشه بیشتر نمیشه
من اینطور بقیه چی؟؟؟ طلایی های کمپین لطفا اعلام سرعت کنید. (همیشه هم لینکام داخلی، چند تا باهم و از سایتای مختلفه)نقل قول:
خوب شاید شما به جای اینکه بری روی گزینه شارژ رفته روی تمدید و خرید رو انجام دادی .نقل قول:
الان برای خودم هم نسبت به قبلا چندین طرح دیگه اضافه شده . ( مثلا طلایی 2,4,8,40 و با ماه های متفاوت ) . که باید باز از بین اونا انتخاب کرد . قبلا اینا نبودند .
کمپین یا طلایی ؟ ( کمپین طلایی که من نشنیدم تا حالا )نقل قول:
یک بار دیگه بگو کدوم طرح رو داری ؟ ماهانه چقدر ؟ چند گیگ !