همگی بو های خوبی دارند. فقط یک مشکل اینکه قیمتها خیلی مشکوک هست!نقل قول:
Printable View
همگی بو های خوبی دارند. فقط یک مشکل اینکه قیمتها خیلی مشکوک هست!نقل قول:
من در مورد بقیه نمیدونم اما 1میلیون و تغ پارسال قبل اینهمه افزایش قیمت هم اینقدر نبودن!:n04:نقل قول:
1میلیون همش 80 تومن؟
عطرهای بسیار خوبی هستند و مناسب فصل. اما قیمتاشون زیادی مناسبه. مواظب باش عزیز.:13:نقل قول:
شرکت های مرتبط با عطر به سه دسته تقسیم می شوند:
1. شرکت های سازنده ی مواد اوّلیّه ی شیمیایی معطّر؛
تعداد این نوع شرکت ها محدود و معروف ترین این شرکت ها ژیوودان سوئیسی می باشد. برخی از این شرکت ها، علاوه بر ساخت مواد اوّلیّه، خود نیز به طرّاحی و تولید عطر تمام شده می پردازند.
2. خانه های عطّاری (Perfumery House)؛
در این شرکت ها مواد اوّلیّه ساخته نمی شود، بلکه وظایف این شرکت ها طرّاحی و تولید عطر است و مهم ترین نقش را در دنیای عطّاری، این شرکت ها داشته و مهم ترین نقش در این شرکت ها را عطّاران بر عهده دارند. مثال معروف از این نوع خانه ها گِرلاین، (Guerlain) شَنِل، دیور، ایوز سنت لورنت (YSL) و ... می باشد.
3. برندها؛
شرکت هایی در دنیا وجود دارند که هیچ سررشته ای در عطّاری نداشته ولی نام پرآوازه ای دارند. این شرکت ها مخصوصاً برندهایی که نام بازیگران معروف هالیوود را با خود یدک میکشند، خود فاقد خانه ی عطّاری بوده و با سفارش عطر، به شرکتهای ساخت مواد اوّلیّه ی معطّر شیمیایی یا خانه های عطّاری، مانند ژیوودان، آی.اف.اف.، فِرمِنیخ، پی.اف.دبلیو، دِراگوکو و ... عطرهای آماده را با نام و نشان تجاری خود تحویل و روانه ی بازار مینمایند. به گونهای که میتوان گفت بیش از نیمی از عطرهای تولید شده با نام برندهای معروف در جهان، توسّط شرکت سوئیسی ژیوودان طرّاحی و به بازار عرضه شده است.
سلام به دوستان خودم
> بچه ها Golden Secret از Antoni Bandras رو خیلی وقت پیش بو کردم و به طرز عجیبی شبیه ۱ ملیون بود ، خواستم ببینم موندگاری و پخش هم مثل وان میلیون هست یا خیر . ( اگه پخش بو بالایی مثل وان داشته باشه واقعا با قیمت تقریبا نصف خیلی به صرفه تر هست )
> سوال دوم اینکه Silver Secret چه بویی داره و در چه مایه هایی هست و پخش خوبی داره یا خیر ؟ مثل گلدن عنبر و بوی فلزی داره ؟
> و شرمنده سوال اخر :) ، only the brave روکه داشتم ، یه عده میگفتن بوی ملایم و یه عده میگفتن بوی کمی خنک اما تلخ داره ، ایا عطری با رایحه شبیه سراغ دارید ولی با پخش و موندگاری بهتر ( منو راضی نمیکرد )
بسیار ممنون
۱۲۵ میل ۱۱۹ هزار تومان؛ بله لجند به معنای افسانهنقل قول:
مورد پسند دوست داران بولگاری آکوآ
روزانه، با طروارت؛ شیک و تابستانی
من که از رایحههای آبی خوشم میآید خیلی خوشم اومد
دوستان اینا رو امروز قیمت کردم ولی اجازه نداد تست کنم
سی کی وان شاک 100 میل 140 ت
لانویی پرفیوم 100 میل 150 ت
ام7 هم 150 ت
اینا تقلبی هم دارن؟بعد اینکه کدوم رو پیشنهاد میدین؟
ممنون
دوستان کسی این عطر رو از تامی دیده یا تست کرده ؟
چندین سال پیش واسه داییم از انگلیس آوردن بوش معرکه بوددددد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مغازه قابل اعتماد باشه داره به قیمت های قدیم بهتون میده که خوبه اگه مغازه قابل اعتماد نست که تقلبین !نقل قول:
۱۲پخش بو و موندگاری هم مثل اینکه خوبه ؟نقل قول:
۵ میل ۱۱۹ هزار تومان؛ بله لجند به معنای افسانه
مورد پسند دوست داران بولگاری آکوآ
روزانه، با طروارت؛ شیک و تابستانی
من که از رایحههای آبی خوشم میآید خیلی خوشم اومد
هر سه خوب استنقل قول:
مهم سن تان است
اگر زیر ۲۵ سال هستید سی کی شاک
اگر بالای ۳۵ هستید ام سون
بین این دو هم لانویی
اگر امکان دارد آدرس جایی که قیمت کردید
بگویید