-
سلام مفيدي جان چند تا سوال:
1.الان ساعت چنده؟
2.معلم رياضياتت كي بوده؟
3. اگه سن تونو منهاي ده كني چند ميشه؟
4.چه عددي رو از همه بيشتر دوست داري؟
5.چه معادله و فورمولي رو بيشتر دوست داري و ترجيح ميدي؟
6. كدوم كتاب رو از همه بيشتر دويت داري؟
7.زندگي رو تا چه عددي ترجيح مي دي؟
منتظرم با تشكر.
-
سلام -
فاميلي شما خيلي براي من جالبه چون اسم استاد رياضي من بابك مفيدي بود.
( اوايل ترم همه بچه ها به زور و با ناراحتي سر كلاسش حاضر مي شدند چون هميشه داد مي زد و مي گفت شما بلد نيستيد مخرج مشترك بگيريد چه برسه كه بتونيد معادله چند مجهولي و توابع حل كنيد ولي آخرهاي ترم وقتي كلاسمون تموم شد همه بچه ها ناراحت بودند!!)
سئوالهاي من
1 - چرا اكثر افرادي كه در رشته رياضي تحصيل كردند فكر مي كنند منطقي هستند؟
2 - چرا اكثر اين افراد مغرورند؟
3 - چرا شطرنج خوب بازي مي كنند؟
4 - چرا كنار خيابون فوتبال بازي نمي كنند؟
5 - شما موقع راه رفتن پاهايتان را به زمين مي كشيد يا مي كوبيد؟
6 - بعد از بدنيا آمدن دخترهاي نازتون با همسرتان و بدون حضور بچه ها به رستوران رفته ايد؟ چند بار؟
7 - اگه خيلي خسته باشيد و بخواهيد استراحت كنيد، و همسرتون از شما بخواد 30 يا 40 صفحه از يك رمان را برايش بخوانيد ، چه مي كنيد؟!
8 - رنگ پرده اتاق خواب يا اتاق نشيمن براي شما مهم است؟
9 - مسائل معادلات ديفرانسيل براتون جالبه يا هندسه؟
10 - ياد گرفتن احتمالات چقدر تو زندگي روزمره بدرد مي خوره ؟
مرسي
-
mehrdad21
سلام آقا مهدی گل
سلام علیکم
خوب من هم چند تا سئوال داشتم (راستی مهدی جان من هم آذری زبانم(البته اصلیتم آذریه)
دوست عزیز بنده آذری زبان نیستم اما مخلصشونم هستم. بنده 4 سال و اندی در تبریز دانشجو بودم.
1- کتاب خوبی درباره محاسبات سریع در ریاضیات سراغ داری ؟ ( من خودم تو این زمینه مطالعه زیاد داشتم کتاب " روش سریع تراختنبرگ در حساب " رو هم خوندم . به غیر از این کتابی رو می شناسی؟)
بله کتاب «سرعت انتقال و محاسبات ذهنی کاربردی» تالیف آقای علی بیات موحد (این فرد را از نزدیک دیده ام. اعجوبه ای است. در حالیکه مشغول سخنرانی بود در همان حال به طور مخفیانه در ذهن خود، بدون اینکه ما متوجه شویم، ضرب و تقسیم های بزرگی را که در وسط سخنرانی از او پرسیده بودند، انجام می داد و جوابش را می گفت، آنهم کاملاً صحیح.)
2- توی ریاضیات من به شخصه نظریه اعداد رو خیلی دوست دارم . شما به کدام قسمت علاقه بیشتری داری ؟
بنده هم این رشته را فوق العاده دوست دارم. اما اگر کسی بخواهد در این رشته ادامه تحصیل دهد نیازمند به داشتن معلومات عمیقی از جبر و آنالیز و هندسه توپولوژی است. بنابر این هر کسی را جرا ت ورود به این رشته نیست. بنده در رشته جبر شاخه ی نظریه ی گروهها کار کرده ام. اما همه ی شاخه های ریاضیات را دوست دارم.
3- نظرت نسبت به هندسه ؟ ( یه کتاب جامع هم معرفی کن)
هندسه فعلاً درب اصلی برای ورود به جهان ریاضی است. دانش آموزان با مطالعه و حل مسائل آن روش استدلال درست را می آموزند. از طرف دیگر می توان دانش آموزان مستعد در رشته هایی مانند ریاضی و فیزیک را از طریق روشهای حل مسائلی که در هندسه به آنها داده می شود شناخت. حتی در دوره ی ابتدایی و راهنمایی هم وسیله ی سنجش بسیار خوبی است.
یک کتاب نسبتاً جامع: هندسه ی مسطحه (مقدمه ای بر هندسه ی نوین مثلث و دایره)، ترجمه ی آقای محمد دیانی، انتشارات فاطمی
4-پنج موزیک برای جزیره ی تنهایی ؟
5- پنج فیلم برای جزیره تنهایی؟
اجازه بده به این دو سوال جواب ندهم.
6- اگه بهت بگن یک آدم بی گناه رو بکش تا 10 میلیون بیگناه نجات پیدا کنند این کارو میکنی؟
فعلاً چنین چیزی را رسماً از بنده نخواسته اند.
7- شطرنج بازی میکنی ؟
نه
8- چه مجله ها و روزنامه هایی رو مطالعه میکنی ؟
بیشتر، مجلات علمی، سیاسی و مذهبی.
اکثر روزنامه ها را هم مطالعه می کنم. از دوره ی نوجوانی سعی ام بر این بوده که از انواع و اقسام سلیقه های سیاسی موجود در کشور آگاه باشم و بدون تعصب حرف منطقی را بپذیرم. حتی سری هم به روزنامه های مهم جهان می زنم.
9- نظرت نسبت به پرویز شهریاری ؟
ایشان را یکی از ذخیره های بزرگ ریاضی کشور می دانم. از دوران دبیرستان با کتب ریاضی این مرد بزرگ آشنا بودم و هم اکنون هم نوع دید بنده درباره وضعیت آموزش ریاضی در کشور به ایشان بسیار نزدیک است.
10- آیا روش سریعی برای محاسبه ریشه پنجم یک عدد 9 رقمی سراغ داری ؟(منظورم اعدادی که جذر کامل داشته باشند)
نه متاسفانه چیزی در اینباره نمی دانم. اگر روش خاصی در این زمینه بلدید، ما را هم بی نصیب نگذارید.
9 تیر 1386
-
با صندلي نشين بعدي هم به توافق رسيديم. پس بهروز و نويد عزيز براي هفته اينده به هيچكس قول ندن
-
بيشتر دوست داشتي معلم چه رشته اي باشي؟؟؟
يعني بعد از رياضي
-
Genius
سلام ....
از آشنایی با شما خوشبختم Mofidy جان ...
1 - John Nash رو صد در صد میشناسی ....
از زندگیش چی فهمیدین و چقدر براتون مفید بوده !؟
فکر می کنم فیلم «یک ذهن زیبا» هم به نقایص و هم به نقاط قوت شخصیت او اشاره کرده و نیازی به توضیح و تفسیر بنده ی حقیر نیست. منتهی گله ای که از اینگونه فیلمها دارم این است که مردم نوعاً اینگونه فیلمها را به کل جامعه ی ریاضی و ریاضیدانان تعمیم می دهند. از مردم بسیار شنیده ام که ریاضیدانان را افرادی پریشان خاطر می دانند که نمی توانند با محیط اطراف خود ارتباط درست برقرار کنند. این ذهنیت کاملاً غلط است. ریاضیدان نیز یک بشر است با تمام ضعفها و قوتهایش. بنده از نزیک ریاضیدانان بزرگ اروپایی و آمریکایی را دیده ام که در ارتباطاتشان چنان زیبا و لطیف عمل می کردند که دانشجویان حسابی جذب آنان می شدند. حتی با یکی از ریاضیدانان ما یک ترم تمام تنیس بازی می کردیم. یک ریاضیدان آمریکایی را می شناسم که از پرورشگاه کودکان بی سرپرست، کودکی را به خانه آورده بود (با اینکه خودش دارای فرزند بود) و برای او تا مرحله ی ازدواج پدری کرد. اگر تاریخ ریاضیات را مطالعه کنید از اینگونه افراد بسیار خواهید یافت. هر چند ممکن در بینشان افراد پریشان خاطری هم همانند بقیه رشته ها ی علمی یافت شود. به شخصیت و میزان عقل و درک یک انسان باید نگریست نه به رشته تحصیلی او.
2 - هدفتون از زندگی چی هست ؟
رضایت خدا و حجتش (عج)
( عادت دارم سوالهایی کم ولی پر مغز بپرسم . اگه تعداد سوالهای کم هست منو به بزرگی خودتون ببخشید )
سوالی باز باشه با اجازتون میپرسم .
موفق باشین .
9 تیر 1386
-
سلام mofidy1 جان
ميشه بگي راجبه اين عكسها در اين پست چه فكري ميكني :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام من به شما به خاطر زندگی موفق و زیبایی که دارید تبریک میگم.به شما ..خانوادتون..و پدر و مادر گرامیتون.امیدواریم در پناه خدا همچنان به فعالیتهای مفید مشغول باشید.
اینم سوال من؟
نظرتون در باره ی حذف کنکور چیه؟خوبه یا بد؟
-
magmagf
سلام
حال شما ؟
ممنونم
1- معلمی از نظر رعایت عدالت شغل سختی نیست ؟ هیچ وقت در این باره دچار عذاب وجدان می شید ؟
باید معلم بود و با درد او آشنا شد. خدا می داند که در طول یکسال چه خون دلها که نمی خوریم و چه تشرها که به خود نمی زنیم. باور کنید توصیف این زجرها ممکن نیست. هر سال مشکلاتمان با دانش آموزان و دانشجویان بیشتر و بیشتر می شود و هر سال باید نوع برخوردمان را با نوجوانان و جوانان، خانواده های آنها و مسئولین مدرسه و دانشگاه عوض کنیم تا در انجام وظیفه ی سنگین معلمی کوتاهی نکرده باشیم. این راز ها و درددلها سر به مهر بماند بهتر است. شاید در سوالات بعدی بیشتر توضیح دادم.
2- در مورد گرایش تاریخ ریاضیات اطلاعی دارین ؟ توی ایران هست ؟
نه فعلا چنین گرایشی وجود ندارد (تا حدی که بنده اطلاع دارم).
3- هیچ وقت به فکر ادامه تحصیل بودین ؟
بله، سه بار در امتحان دکتری ریاضی شرکت کردم. در بعضی از این امتحانات، به لطف خدا، شاگرد اول هم شدم اما به دلایلی که گفتن آنها درست نیست، پذیرفته نشدم. البته نامید نیستم و باز هم تلاش خواهم کرد.
4- رشته ریاضی توی دانشگاه واقعا رشته سخت و پرزحمتیه و از طرف دیگر بازار کارش نسبت به خیلی از رشته ها مناسب نیست .
اینگونه که شما می گویید نیست. بازار کار برای دانشجویان مستعد و باسواد رشته ی ریاضی به ویژه بعد از دوره ی کارشناسی ارشد، اگر نگویم بیشتر از سایر رشته های علوم پایه است، کمتر از آنها هم نیست. هدف تاسیس رشته ی ریاضی در دانشگاهها تربیت افراد برای تحقیقات سطح بالا در این رشته است. چیزی که هم اکنون کاملا فراموش شده است و متاسفانه هر کس در هر سطح علمی هم که باشد می تواند وارد این رشته شود. یکی از زجر هایی که بنده حقیر در کلاس درس می کشم همین است. بارها و بارها و بارها !! شاهد بوده ام کسی در کلاس درس رشته ریاضی نشسته است که هم در دوره دبیرستان و هم در دانشگاه از ریاضی متنفر بوده و هست. ریاضیات را مسخره می کند و آنرا برای آدمهای بی کار و بی عار می داند. به راستی بعد از فارغ التحصیلی، این دانشجو چه مشکلی از مشکلات کشور را می تواند حل کند. با چنین توصیفاتی مشکلاتی که شما برشمردید، باید هم اتفاق بیفتد.
با این اوصاف هیچ وقت به دختراتون پیش نهاد می کنید که برای رشته دانشگاهی سراغ ریاضی برن ؟
بنده به دخترهام هیچ پیشنهادی نمی دهم. اگر دوست داشتند سراغش می روند اگر نه، نه.
5- کم ترین نمره ریاضی که تا قبل از ورود به دانشگاه گرفته بودین چند بود ؟
یکبار در مثلثات، در امتحان خرداد، نمره 8 گرفتم.
6- بدترین خصوصیت اخلاقیتون ؟
یکی از بدترین خصوصیات اخلاقی شغلیم این است که از ورقه تصحیح کردن متنفرم و اگر مجبور نبودم یک ورقه هم تصحیح نمی کردم.
7- رابطتون با بچه ها چطوره ؟
بسیار خوب. اگر یک روز با بچه ها بازی نکنم و هنگام غذا خوردن دور بنده نباشند و شلوغ نکنند و سر به سرشان نگذارم، آن روز احساس کمبود می کنم و غذا زهرمارم می شود. آنها هم وقتی از بنده دور هستند، وقتی وارد خانه می شوند، یکراست وارد اتاقی می شوند که بنده در حال مطالعه هستم و می ریزند روی سر وکله ی بنده.
8- توی کارای خونه کمک می کنید ؟
بله، کارها در منزل ما همه تقسیم شده است.
9- شبای یلدا عادت دارین فال حافظ بگیرین ؟
نه
10- هنوز با هم کلاسیهای دوران دانشگاه ارتباط دارین؟
بله کمابیش.
9 تیر 1386
-
سلام
خوبید
مثل همیشه اولین سوال من
عمرا اگه منو بشناسید؟!؟!؟
یه سوال کوچیک به نظر شما رابطه موسیقی با ریاضی چیه؟