شماره تهران
02183852
Printable View
شماره تهران
02183852
دوستان براي من سرعت فوق العاده اومده پايين براي شما هم همينطوره؟:n13:
به نظر من اینا خودشون مخصوصا" اینجوری کردن
چون دقیقا" بعد از اینکه ریزمصرف رو از کار انداختند و بعد که دوباره ریزمصرف آمد اینطوری شد قبلش مشکلی نداشت !
برای منم الکی 3200 مگ به فنا رفته ... شما حساب کنید نفری 3-4 گیگ حجم از دست بدن ... یک حساب سر انگشتی کنید میبینید چه حجم زیادی میشه !
حالا من خوبه 30 گیگ برای 3 ماه شارژ کردم اگر کمتر شارژ کرده بودم الان دیگه نمیتونستم دانلود کنم شبانه ... شما یک بنده خدایی رو حساب کنید که مثلا" 10 گیگ سه ماهه داره خوب دیگه رسما" دانلود نمیتونه بکنه دیگه
الان هم که توی سایت صبانت در قسمت اطلاعیه ها هیچ اطلاعیه ای نگذاشتن که مثلا" اختلال بوجود آمده و تا تاریخ فلان درست میشه !
والا من که 5-6 ساله مشترک صبانت هستم میدونم که داستان اینا از چه قراره و هر چند وقت یکبار یک جوری سیخ میزنن !
توی ماه رمضان به اون شکل که ما حجم کافی نداریم و ملت بیدار میشینن دانلود میکنند و ما مجبوریم سرعت رو پایین بیاریم و از این حرف ها !
حالا باز اون خوب بود حداقل آدم میدونست سرعت دانلود آمده پایین و چیزی از آدم کم نمیشد ولی این که توی ساعت شبانه دانلود میکنی بعد کلی از حجم روزانه میره دیگه واقعا" اعصاب میزنه ...
سلامنقل قول:
دقیقا همینطوری بود پیج اصلا باز نمیکرد
خوب موضوع هم از این قرار هست صورت مساله رو پاک کردند ! سرعت رو شبانه بی نهایت آوردند پایین تا کسی که دانلود شبانه داره چیزی دانلود نکنه زیاد که بعد زنگ بزنه حجمم رفت تا زمانی که بتونند درست کنند قضیه رو ولی اونقدر بیشعور هستند که فکر این رو نمی کنند شاید یکی دانلود نداره اصلا کاری داره اون موقع
خیلی از افراد رو میشناسم که شبانه یکسری کارها رو میکنند ولی یک مقدار عقل تو کله اینا نیست
خوش بحالت عزیزنقل قول:
کاش 10 گیگ من اکانتم 9 گیگی هست همیشه و مصرفمم درست هست ولی این دفعه الان دقیقا از 3 شنبه شب دانلود شبانه ندارم و نمیتونمم بذارم
یعنی دارم از حرص می میرم دوست دارم خدایی فحش بدم حالا فردا میزنگم تهران و به نظر میاد که این کاربران مشهدی هستند که این مشکل رو دارند
چون مشهدی ها این جا دارند اعتراض میکنند و اطلاع رسانی بی نهایت بد هست
خدا نفرینشون کنه باید جواب این حق الناس رو بدن اون دنیا
من دیشب 1.3 گیگ دانلود داشتم و تا ساعت 2.5 بیدار موندم که ببینم یک وقت کم نکنه و کم هم نمی کرد ولی صبح می بینم ، به به .. 230 مگ به فنا :n04:رفت :n25::n25::n25: (واقعا متاسفم) :n15: گیر یک مشت آدم :n10: دزد :n10:افتادیم صدامونم به هیجا نمیرسه .
دوستان كه اطلاع رساني كردند.:n29:نقل قول:
تا كي شبانه اينطوريه؟؟
دوستان میشه من رو راهنمایی کنید ؟ الان کاربران تهران هم این مشکل کم شدن حجم تو دانلود شبانه رو دارند ، یا اینکه فقط مشکل تو مشهد هستش؟
تا وقتی که عشقشون بکشه !نقل قول:
به من گفتن تا آخر هفته که میبینیم تموم شد ! هفته بعد هم جشنواره دارند ... لق مردم و کاربران
نمیدونم بخدا یک جو عقل تو کله اینا هست یا پول مفت می گیرند ؟
چون زنگ میزنی ما نمیدونیم تهران آدم حرصش میگیره خوب یک معذرت خواهی بکنید بگید آقا مشکل داریم معذرت میخوایم صبور باشید
ولی زمانی که یک سری اپراتور احمق که فقط به فکر پول گرفتن هستند را اونجا میذارند که سواد درست حسابی هم ندارند همین میشه که همش تهران تهران
ما نمیدونیم تهران،اونا باید درست کنند، پس تو دسته بیل اینجا مال چی هستی ؟ پول بگیری و لنگت رو بندازی رو هم چایی بخوری ؟
یارو زنگ میزنی میگی پینگ بالاست میگه چراغ اینترنتتون چشمگ میزنه یا ثابته ؟ سواد یخته !
متاسفم مال کسانی که یک ذره وجدان کاری ندارند
سوال خنده دار می کنی برادر ؟ شما ریز مصرفت رو نگاه کن مشخص میشهنقل قول:
تا حالا از من 2809mb دزدیده
دیشب هم حجممو تموم کرد مجبور شدم دوباره شارژ کنم آی دزد بگیرینش :19: