من این صفحه رو همین الان پیدا کردم یه نگاه بهش بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من این صفحه رو همین الان پیدا کردم یه نگاه بهش بندازید
اینم بد نیست نگاه کنید:
مربوط به مودم adsl ام بود که مدلش tplink بود و از اون استفاده کردم شما می تونید از بازار چنین چیزی رو بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته شاید تاثیرش برای شما کمتر باشه ولی مطمئنا تاثیر داره
اینم اشتباه نوشته. توی خوده دفترچه نوشته که این آنتن خارجی مربوط به دریافت سیگنال وایمکس هست نه وایفاینقل قول:
بدون شرح:(100 میلی ثانیه مونده بود تا رکورد پینگ سرویس داتکم رو بشکنه ولی تو ایرانسل این بالاترین رکورد پینگ است)
پینگ تست هم کلا تعطیل است از بس چکیج لاست داره.
خداوند به من صبر بدهد (شکلک هم نمیشه گذاشت......)
پ ن:
این ستاره های نتیجه منو کشته..........
نقل قول:درسته نوشتهنقل قول:
نوشته که انتن واسه تقویت سیگنال wifi هست یعنی اینترنت رو می تونید تو فضای بیشتری از خونتون شیر کنید
دوما هم خودش گفته که که با تقویت کننده سیگنال اشتباه نگیرید
gbaی عزیز میشه بگید کجای دفترچه این رو نوشته؟
سوما این مربوط به مودم های مبین نت هست نه ایرانسل، چون مدل bm632 این دو شرکت باهم فرق دارند
پشت مودم های 632 مبین نت کنار انتن این عکس رو زده
در حالیکه مال ایرانسل این شکلیه
یعنی 632های ایرانسل تقویت کننده سیگنال دارند ولی مبین نت ندارند
سرور اولی کجاست؟نقل قول:
یعنی یه روزی میاد که یا ST تست بگیریم جای عددهای پینگ با دانلود عوض بشه ؟!!!!
اونوقت عجب پینگی بشه و عجب سرعتی
:31: . اوه اوه معلومه وضع تو خیلی داغونه من که قبل از اومدن سران تا بعدش کلا احساس میکنم با دایل آپ دارم میام نت.نقل قول:
البته بخاطر این داستان تخفیف های تند و تندی که ایرانسل داری ارائه میده و بخاطر سنگین شدن بار BTS ها حجم ارسال داده ها زیاد شده و ترافیک توی این مسیر ایجاد میشه که سرعت رو به مراتب میاره پایین.
یا باید اینا بیان و سرور ها رو آپدیت کنن . همون کاری که پارسال واسه BTS های GPRS کردن وسرعت یهو درست شد.
الان وایمکس در دسترش نیست والا یه تست میگذاشتم واست هم تست تورو بشکنه هم بره تو گینس :31:
------------------------
در مورد آنتن های تقویت کننده ی سیگنال. اون شرکتی که دوستمون گفت یه شرکت معمولی هست و هیچ وابستگی به ایرانسل یا مبین نت نداره. منظور فقط اینه که این آنتن واسه مبین نت هست و ...
در مورد اختلافی که بین علما هست که این تقویت کننده ها واسه تقویت وای فای هست یا سیگنال ورودی از BTS ها ، باید بگم که در مودم هایی که برای سیستم های کابلی DSL استفاده میشه کار این آنتن ارسال سیگنال از مودم تا یه شعاع مشخص شده از فضای محدود اطرافش هست .
ولی چون من یه سری مطالب خونده بودم که گفته بود میتونین از این خروجی به عنوان تقویت کننده آنتن استفاده کنین گفتم باید این رو عملا تست کرد که بشه در موردش حرف زد . واسه همین باید هرکسی تست کرد قبل از نصب و بعد از نصب تست بگذاره که تفاوت رو بشه تشخیص داد
هلند ( چون سرور AVAاروپا تو هلند است انجا چک می کنم)نقل قول:
جواب سوال :با سیستم فعلی نه.......
ولی در مورد سرعت اگر این سرعت رو داشته باشیم انوقت هارد دیسک ها و سخت افزار های شبکه همه محدودیت ایجاد می کنن چون این همه حجم اطلاعات نیاز به فضا و پردازش داره.... ( دیدنی ها می شه )
برای من بعد از رفع زحمت کردن سران اینجوری شده....نقل قول:
باید دید چکار می کنن ( فعلامن همین صفحه رو باید 4 دقیقه واستم تا لود بشه.......)
بشکن ببینیم رکورد ایرانسل تا کجا می رسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم امروز:
بیا بالا می خوام رکورد بشکونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:
Milad_4171 شما قرار بود نتیجه تست بخش پشتیبانی سایت ایرانسل رو باسه من بفرستی پس چی شد؟؟؟؟
سلام
512 نامحدود دائمی
سرور هلند .
سرور کرج .
الان من چک کردم سرعت درست شد ولی ظاهرا سروری که من تست می گیرم مشکل مسیر یابی داره که هنوز نمی تونه پینگ رو درست نشون بدهنقل قول: