نقل قول:
قیمتهای راستین تو سایت بالا است.سفارش حضوری ارزانتر حساب میکند؟
727 گزینه خوبی هست؟
Printable View
نقل قول:
قیمتهای راستین تو سایت بالا است.سفارش حضوری ارزانتر حساب میکند؟
727 گزینه خوبی هست؟
قیمت را تلفنی بپرسید (با قیمت های توی سایت چاره هم باید یکی باشه)نقل قول:
کد:http://www.pioneer-mea.com/en/distributors.php#I
می تونید changelog آپدیتی که میاد را بخونید اگر تغییر خوبی یا مشکلی را حل کرده بود آپدیت کنید. روش کار هم دانلود از سایت پایونیر خارج کردن فایل از حالت فشرده و فایل های داخل فولدر را به شاخه اصلی فلش (یا سی دی) انتقال داده و به دستگاه وصل و از منوی تنظیمات گزینه آپدیت نصب می کنید.[/QUOTE]
براي من كه از آتيش پايونير آبي گرم نشد.شما بعد آپگريد چه تغييراتي حس مي كني؟
به نظرت پيام درخواستfirmware براشون بفرستي، توفيري داره؟
قابل توجه افراد در شرف خريد سينماي خانگي پايونير، يه استعلام قيمت هم از اينجا بگيريد.09125379064
دوستان یه سوالی برای من پیش اومد در خصوص سینما خانگی های پایونییر.
شاید حرف ناشیانه ای باشه ولی ممنون میشم اگه توضیح بدید:
سینما خانگی 727 پایونییر که بلوری هست دارای یه ساب 250 وات و بلندگوهای سراند که هرکدوم 150 وات قدرت دارن هست. از اون طرف سنماخانگی rs33 پایونییر سری تودوروکی هست که سابش 200 وات قدرت داره وسراند ها هرکدوم 125. که در کل قدرتش از مدل 727 کمتره، و این درحالیه که مدل rs33 در حدود 700 تومن از مدل 727 گرون تره!!!!!!!
چی باعث گرونی این مدل میشه؟ بخاطر آمپش هست که این همه خروجی و ورودی داره؟
الان یعنی توی قدرت و کیفیت، مدل 727 از مدل rs33 بهتره؟
یه توضیح میشه بدین؟
یه سوال دیگه:
میشه با کابل HDMI 1.3 هم تصویر و هم صدارو انتقال داد؟ یعنی کابل hdmi ورژن 1.3 رو از مدیا پلیر به ورودی سینما وصل کنی و بعد از خروجی سینما یه کابل به تلوزیون که دیگه نیازی نباشه برای صدا بطور جداگانه یه کابل اپتیکال تهیه کنی! میشه یا باید نسخه 1.4 کابل های HDMI رو تهیه کرد؟
با سلام به دوستان عزیز
بلاخره دیروز سینمای خانگی پایونیر 727 که از چاره خریده بودم به دستم رسید و با تلاش 2 ساعته وصلش کردم:n05: سینما رو که با کابل hdmi به تلویزیون وصله و تلویزیون رو هم با کابل اپتیکال به سینما وصل کردم ر س ی ور هم با hdmi 1.3 به تی وی وصله ... خلاصه روشنش کردم اولش زیاد از صداش راضی نبودم ولی کمی که باهاش ور رفتم بهتر شد حاتلا خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن سئوال کنم تنظیمات رو به چه صورت انجام بدم که بهترین حالت رو داشته باشه اخه تنها جایی که دیدم تنظیماتی رو میشه رو بلندگوها انجام داد جایی بود که دو تا متغیر رو میشه تغیر داد یکی Trim و delay حالا خواستم ببینم این اعداد رو چند بزارم که صدا بهتر بشه البته هنوز زیاد وقت نکردم باهاش ور برم:n02: بعد هم با توجه به اتصالات ر س ی و ر و سینما و تلویزیون اگه من کانال hd کارتی که صداش دالبی هست رو ببینم از سینما به صورت دالبی پخش میشه؟؟؟؟
ممنونم از شما
مبارك باشه حالشو ببري.نقل قول:
چرا از دوتا كابل استفاده كردي؟ hdmi ورژن1.4 براي صدا و تصوير كفايت ميكنه.
یک تغییر توی این آپدیت ذخیره شدن آخرین سورسی که قبل از خاموش کردن انتخابش کرده بودی مثلا hdmi یا اپتیکال.نقل قول:
ضرر نداره البته از ساپورت اروپا من جوابی نگرفتم ولی ساپورت خاورمیانه پاسخ می ده.
کد:support@pioneer-uae.com
سلامنقل قول:
مبارک باشه. سیم هم اضافه کردی؟ اگر تلویزیون arc پشتیبانی می کنه (که حتما می کنه) سینما را با 1.4 به پورت HDMI ARC وصل کن. ر س ی و ر هم به تی وی و اپتیکال هم بین ر س ی و ر و سینما.
این اعداد به فاصله شما با بلندگو ها آکوستیک اتاق و میزان بلندی مورد نظر بستگی داره البته روی سیستم های حرفه ای یک میکروفون مخصوص این کار هست. با توجه به فاصله تنظیم کنید هر ms برابر 30 سانت هست. db هم که بلندی صدا مثلا اگر برای ساب را افزایش دهید باس بیشتر می شود.
با تنظیمی که من گفتم بله. البته برای استفاده از اپتیکال CEC تلویزیون یا سینما باید غیر فعال بشه.(که یک ایراد هست و بعدا برای استفاده از arc این گزینه باید دوباره فعال شود.) البته توی ر س ی و ر هم خروجی صدا (اگر اشتباه نکنم) باید روی حالتی به غیر از PCM باشه و صدای شبکه هم دالبی انتخاب شود.
با سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه تلویزیونم ال ای دی سامسونگ سری پنجه و arc و 3D رو ساپورت نمیکنه در نتیجه مجبور شدم تی وی رو با اپتیکال به سینما وصل کنم...در ضمن سینما با کابل hdmi 1.4 به تی وی وصله و واسه باندهای عقبی هرکدوم 6 متر سیم اضافه کردم..... اتفاقا دیشب میکرفونب رو هم که خریده بودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو هم تست کردم عالی بود و کارائوکه هم خوب جواب داد:n09: فقط یه کم باسش به نظرم ضعیف بود حالا بعداز ظهر برم یکم باش ور برم ببینم چی میشه....
با تشکر
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول: