منم مشکل شما رو دارم.آپدیت کنم ببینم چی میشه:41:نقل قول:
Printable View
منم مشکل شما رو دارم.آپدیت کنم ببینم چی میشه:41:نقل قول:
سلام
آقا کسی تو شاتل آشنا نداره من بتونم adsl بگیرم
سلام به همگی
آیا مودمی وجود داره که هم پورت اترنت و یو اس بی داشته باشه و هم وای فای
اگر چنین چیزی وجود داره آیا میشه در حالی که اترنت اون به کامپیوتر وصله و کار میکنه با وای فای یه کلاینت دیگه بتونه دیتا دریافت کنه؟
آشنا واسه چي؟ :)نقل قول:
شما همينجوري هم ميتوني بگيري
اينجا مطرح كنيد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
دوستان این pppoe و bridge جیه؟هر کدم کجا کاربرد دارن ؟
pppoe وقتیه که شما از کانکشن داخل مودم برای کانکت شدن استفاده میکنید. مزیت اینکار اینه که دیگه هر موقع سیستم روشن میشه on هستی، هر موقع هم خاموش میکنی دی سی میشی.از طرفی این همیشه آن بودن ممکنه برای کسانی که مشکل کمبود حجم دارند زیاد جالب نباشه، برای مسایلی مثل آپدیت شدن ویندوز، آپدیت شدن آنتی ویروس وها و حتی خطرات ویروسها و برنامه هایی که ناخواسته حجم مصرف میکنن.نقل قول:
bridge هم که همون کانکشن ویندوزه، مثل کانکشن دیال آپ که درست میکنی. هر موقع خواستی آن میشی هر موقع خواستی دی سی میکنی.
البته تو پنل شاتل شما هر دو مدل رو میتونی چک کنی، اگر bridge ر و چک کنی کل زمان اتصال رو نشون میده، مثلا دیشب تا حالا رو همه رو با هم! اما اگه بصورت pppoe چک کنی تعداد دی سی شدنها و دوباره کانکت شدن ها رو هم نشون میده.
به جز تعاريفي كه جناب blackhero گفتند منم يكي دو نكته رو اضافه كنم:
اگر بخوايم از يه مودم با چند پورت LAN و يا وايرلس، براي اينترنت چند كامپيوتر استفاده كنيم، اگر تو حالت bridge تنظيم كرده باشيم، حتماً يه كامپيوتر به عنوان سرور بايد هميشه روشن باشد و اينترنت رو براي بقيه شير كرده باشد.
اگر در حالت pppoe تنظيم كرده باشيم، نيازي به دائم روشن نگه داشتن يه كامپيوتر به عنوان سرور نيست. بلكه فقط خود مودم كه روشن باشد كافيه و هر كامپيوتر ديگري كه بخواد ازش استفاده كند، ميتواند. كه اين مزيت خيلي خوبي محسوب ميشه.
و اما در مورد اين قضيه:
به سادگي آب خوردن ميشه جلوي اين قضيه رو گرفت. فقط كافيه Local Area Connection رو از كامپيوتر غير فعال كنيد و دقيقاً عين همون حالت bridge كه بايد دستي كانكت كرد ميشه. :)نقل قول:
سلام
من 6 تیر درخواست ECO 128 دادم و هفتم قرارداد امضا کردم ، از اون روز تا حالا چرا خبری نشده ؟ مگه معمولا چقدر طول میکشه ؟؟
آقا به من میگن جا نیست باید تو لیست انتظار باشی
کسی آشنا نداره من بتونم بگیرم
اصولنگ آپديت مودم را خود پشتيباني ميدهنقل قول:
پشتيباني آنلاين
+ يك pdf آموزش