تعداد relocated secor زیاد شده فکر کنم در حال افزایش هم است معمولا هم به روش نرم افزاری مثل فرمت سطح پایین قابل حل نیست باید ببرید برای تعمیر تا fail نشدهنقل قول:
Printable View
تعداد relocated secor زیاد شده فکر کنم در حال افزایش هم است معمولا هم به روش نرم افزاری مثل فرمت سطح پایین قابل حل نیست باید ببرید برای تعمیر تا fail نشدهنقل قول:
برای مورد اول که raw شده شما اگه کل پارتیشن هارد اینطوری شده میتونید از نرم افزار find and mount استفاده کنید هارد رو اسکن میکنید یک برچسب میدید واردش میشید و اطلاعات رو روی یک هارد دیگه میریزید سپس هارد رو فرمت میکنید نشد با نرم افزار eases data recovery در مود complete recovery میتونید پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه هم لازم استنقل قول:
برای هارد دوم اول هارد اسکن ویروس بشه و show hidden بزنید ببینید اطلاعات دیده میشه یا نه اگه نشد بهترین راه ریکاوری اطلاعات هارد دوم است
آخه عزیز من نمیخوام ریکاوری کنم . چون نه حجم به این زیادی اضافه دارم و نه میشه کامل هرچیزی که بوده رو برگردوند شاید تعداد زیادیش از بین بره . داخل یکی ازین فرومها شخصی فرموده بودند که با برنامه Minitool توانسته بود دوباره هارد رو بوت کنه و بدون هیچ تغییری استفاده کنه .نقل قول:
من میخوام بدونم روش اینکار به چه صورته و اینکه با برنامه Testdisk که محیطی شبیه dos داره و اولش 3 تا گزینه میده باید به چه صورت پیش برم که اشتباهی خرابکاری نشه ؟ یعنی آموزش کاملشو واسه اینکه دیتاهام خراب نشه برای بازگردانی بوت میخواستم .
ببخشینا . شما به خیلیا اینجا کمک کردی . داداشم دعات میکنم اگه راهنماییم کنی و درست بشه .
برای این مشکل بهترین راه ریکاوری است و فایل های قبلی از بین نمیره ولی یک ابزار بهتون معرفی کردم به نام find and mount ولی مثل اینکه شما بهش دقت نکردین اون ریکاوری نمیکنه تو گوگل بزنید و طریقه کارشو میزنه و میتونید به صورت موقت برچسب بدید و به اطلاعات بدون ریکاوری دسترسی داشته باشیدنقل قول:
minitool هم یک ابزار ریکاوری است و برای ریکاوری استفاده میشه
والا نرم افزار testdisk بعضی ها استفاده کردن و مشکلشون رفع شد و بعضی ها باهاش به مشکلات جدی خوردند بنابراین دیگه من این ابزار رو معرفی نمیکنیم
ریکاوری که شما انجام میدید ریکاوری پارتیشن است تو همین تاپیک تعدادی از دوستان مشکل مشابه شما را داشتند و با همون ابزارها مشکلشون حل شده ولی باید دقت لازم در کار با آنها را داشته باشید که به اطلاعاتتون آسیب نرسه و مشکلی پیش نیاد
دوستان عزیز ممکنه لطفا تعمیرکار مجرب و مطمئن معرفی کنید؟ اگه این کار مشکلی با قوانین سایت داره لطفا در پیغام خصوصی آدرس و تلفن رو برای من بگذارید.نقل قول:
با سپاس بسیار
سلام دوستان من 3 تا هارد دارم الان نزدیکه چند ماهی هست یه مشگل دارم اونم اینه وقتی میخوام گاهی اوقات یکی از درایو ها حالا فرقی نداره روی کدوم هارد دیسک باشه باز کنم نزدیکه چند ثانیه کرش میشه بعد یه صدایی مثله چرخیدن میاد بعد یه تق کوچولو صدا میده و درایو باز میشه گاهی اوقات هم وقتی کامپیوتر روشنه و هیچ عملیاتی هم روش انجام ندم این صدای چرخش و بعد هم صدای تق میاد حالا من موندم آیا مشگل از هارددیسکه یا خیر
اینم چند تا عکس از هر کدام از هارد دیسک ها بعد این اتفاق و این صدا هم فقط تو ویندوز 7 هم برام رخ میده وقتی از ایکس پی استفاده میکنم این مشگللات توش نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هارد آخری سالم است
هارد اولی ارور به دلیل این بوده که یک بار هارد با حداکثر دور خود کار نکرده که این مشکل به دلیل نرسیدن ولتاژ کافی به هارد است که معمولا از اتصالات هارد و پاور سیستم است البته علت های دیگه ای هم داره مثل سوکت برق و برد هارد و خود موتور هارد اگه ارورش تعدادش زیاد نمیشه مشکلی نیست
برای هارد دوم هارد شما relocated sector هاش در حال افزایش است و معمولا به روش نرم افزاری قابل حل نیست و با آپدیت فریم ویر و فرمت سطح پایین درست نمیشه باید ببرید برای تعمیر تا fail نشده
دوسته عزیز فقط اون سوال من که در مورد افزایش دور هارد و صدای تق اومدن که یه چند ثانیه ای هم فریز داره به خاطره همون هارد دومی هست یا خیر ممنون
میتونه از هر دو هارد باشهنقل قول:
شما یکی از اون هارد هارو بکنید ببینید با کدوم هارد این مشکل رو دارین
از نظر قدرت پاور سیستم هم مطمئن بشید
سلام
این هارد مشکلش چیه؟
ممنون