دوستان در حال حاضر کسی از طرح های نامحدود استفاده میکنه ؟ محدودیت داره ؟!
Printable View
دوستان در حال حاضر کسی از طرح های نامحدود استفاده میکنه ؟ محدودیت داره ؟!
من چندین روزه که تخلیه کردم از فن آوا آره تمام نامحدوداش محدودیت مصرف منصفانه دارهنقل قول:
فن آوا آشغال به تمام معنا قبلا هم قطعی زیاد داره اما به خاطر نامحدود بودنش می صرفید الان در روز شاید 7-8 باز قطع میشه و 13 گیگ محدودیت دانلود داره و هر سرعنی که داشته باشید سرعتون 1/8 میشه من 512 داشتم الان سرعتم رو 64 کیلوبیت کردند و در بهتریت حالت با 5 کیلوبایت بر ثانی دانلود می کنم
- - - Updated - - -
فن آوا آشغال به تمام معنا قبلا هم قطعی زیاد داره اما به خاطر نامحدود بودنش می صرفید الان در روز شاید 7-8 باز قطع میشه و 13 گیگ محدودیت دانلود داره و هر سرعنی که داشته باشید سرعتون 1/8 میشه من 512 داشتم الان سرعتم رو 64 کیلوبیت کردند و در بهتریت حالت با 5 کیلوبایت بر ثانی دانلود می کنم..
[IMG]er.php?file=ppzjni7tnc6il7sjzwsl.png] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL[/IMG]دوستان سه روزه اینترنت قطعه شده پشتیبانی شهر خودش با تهران تماس گرفت از نویزه .خودم با پشتیبانی تهران تماس گرفتم گفت اصلا لینک نداری در صورتی ک لینکم ثابته و چراغ اینترنت خاموشه. چیکار کنم؟؟ از همون اولش هم snr 9-10 بود وصل بود . الان Line Attenuation 55-57 هستش .چند بار مودم کانفیگ کردم درست نشد.
شما کدوم شهری؟منم سه روزه اینترنتم قطعهنقل قول:
من اندیمشک-خوزستاننقل قول:
دوستان کسی تا حالا روی سرور ایران با فن آوا دانلود شبانه داشته؟
آیا اختلاف سرعتی بین سرور ایران با خارج وجود داره؟
من قبلا ۱ مگ داشتم سرعت شبانه داخلی و خارجی ۱۸۰ تا بودنقل قول:
فن آوا اهواز 3 روزه داغون شده . سرور خارجی باز نمیکنه اصلا
دوستان شبانه رو ورداشتن جدیدا ؟ من 3 روز دیگه باید تمدید کنم اگر ورداشتن لطف کنید بگید که تمدید نکنم در ضمن اهواز هستم :n12: