سلام خدمت دوستان
من آخر نفهمیدم سبک این بازی Alan wake چه طوری!!!
تو سبک جی تی ای وارییه؟؟؟؟
TANX
سلام خدمت دوستان
من آخر نفهمیدم سبک این بازی Alan wake چه طوری!!!
تو سبک جی تی ای وارییه؟؟؟؟
TANX
سلام دوستان یک سوال داشتم چون هرچی گشتم جوابشو پیدا نکردم؟
این فن های LCD داری که فتحی آورده بدرد میخوره؟
کلا فن باعث کولینگ میشه یا تاثیر نداره؟(دستگاهم فالکونه)
چون بعضی جاها نوشته بودن فن اصلا تاثیر نداره و باید از روش هایی مثل 12 ولت کردن و xclamp استفاده کرد حالا فن
واقعا تاثیر داره؟
والا من خودم ندارم، شما پرسیدی کنکجاو شدم تو آمازون دیدم.نقل قول:
جالبه که قیمتشو تو سایت ایکس باکس زده 20 دلار، خود مایکروسافت تو آمازون می ده 45 دلار! حالا شما می گی 6 تومن!! احتمالا این هم مثل بقیه ی قطعات اصل و غیر اصل داره.
اسم کاملش رو هم دوستون پرسیده بودند :
Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows®
دوست عزيز قبل از وارد شدن به تاپيك خواهشا اسم تاپيك رو بخوونين و سوالتونو تو تاپيك مختص به خودش بپرسين تا پست هاي اسپم كمتر توليد شهنقل قول:
نقل قول:
فن خيلي توصيه نميشه دوست عزيز حالا فرقي نميكنه lcd دار باشه يا از برق خارجي تغذيه بشه يا از خود دستگاه در كل خيلي تاييد نميشه
ولي 12 ولت و روش هاي ديگه تاپير دارن و نميشه تاثيرشونو انكار كرد
سلام
من اگه فالکون بخرم ممکنه خراب شه ؟ چیکار کنم خراب میشه ؟ و چیکار کنم خراب نمیشه ؟
این cooling چیه؟
سلام دوست مننقل قول:
البته اگه در تاپیک alan wake مطرح می کردید بهتر بود ولی من به شما حق می دم واگه جای شما بودم در همین تاپیک سوالمو مطرح می کردم چون در تاپیک alan wake الان داره راجع به همه چی بحث میشه به جز بازی!
اما بازی alan wake
سبک بازیه alan wake روانشناسانه هست دوست من.این اولین بازی این سبک محسوب میشه و یک شاهکار خواهر بود.در این بازی 24 ساعت روز برای بازی تعریف شده.شما اگر روز برید بازی رو در روز ادامه می دید و اگه شب وارد بازی بشید باید بازی رو در شب ادامه بدید.دشمنان در بازی هنوز به طور کامل مشخص نیستن ولی این بازی به خاطر سبک روانشناسانش به شدت هراس آوره و شما دربازی مرتبا باید با تاریکی شب و دشمنان که با حملاتشان انسان رو شکه می کنند دست و پنجه نرم کنید البته در بازی زامبی و این طور چیزا وجود نداره.بهترین وسیله ی شما در بازی چراغ قوست والبته یک 7 تیر یا شات گان هم می تونید داشته باشید.اما در بازی قابلیت رانندگی هم وجود داره اما چندی پیش این خبر تایید شد که حالت open world از بازی حذف شده!یعنی وجه مشترک اصلی بازی با gta iv .
اما خبر خوشحال کننده اینه که چندی پیش انتشار بازی برای pc معلق شد.وهنوز هم معلوم نیست که برای pc بیاد یا نیاد!درباره ی پلتفرم های بازی هم باید بگم سه حالت وجود داره الان
1-بازی برای pc نمیاد
2-بازی برای pc پورت میشه که این یک تحقیر بسیار زشته برای pc
3-بازی برای pc و روش هم کار بشه که اون موقع(بر اساس گفته های منابع) تازه گرافیک بازی بر روی pc و xbox 360 یکی هست
و هر سه حالت جای تبریک داره به 360 داران که چه جوری pc داره شکستی این چنین تحقیر آمیز می خوره.ولی اگه این بازی بازی 360 اختصاری بشه pc به درک واصل میشه هر چند همین الانم به قدر کافی تحقیر شده شده
موفق باشید
نه دوست مننقل قول:
الکی که نیست خراب بشه
همین فالکون که الان این چیزا بارش میشه یه روزی بهترین بود
حالا همین جاپرم می بینی دو روز دیگه یه برد جدید تر میاد میگن جاسپر به درد نمی خوره
کولینگ هم کارهاییه که شما می تونید روی کنسول انجام بدید تا داغ نشه
قدیم از اینتر کولر های شرکت نایکو استفاده میشد که الان ثابت شده علاوه بر اینکه هیچ اثری نداشته باعث خرابی کنسول هم می شده
12ولته کردن هم کلا باعث بالا رفتن سر صدای کنسول میشه.البته 12 ولته کردنم خودش دو نوعه
کل شما یه سری موارده رعایت کنی هیچ مشکلی نخواهی داشت.ف
ممنون
پس من فالکون بخرم مشکلی ندارم دیگه ؟؟؟(در مورد خرابی)
من تو این چند روزه میخوام برم بخرم
دستگاه عمودی باشه بهتره یا افقی ؟
در مورد Cooling
اگه به مغازه ای بگم انجام میده ؟
نقل قول:نه دوست من شما نگران نباشیدنقل قول:
در مورد Cooling
اگه به مغازه ای بگم انجام میده ؟
الان خیلی ها فالکون دارن ازشم راضی هستن
درباره ی این هم بحث های زیادی شده ولی افقی بهتره.چون به هارد دستگاه فشار کمتری میاد.در کل خیلی نمی خواد در این مورد حساس باشید
12 ولته کردن موثره هم اکثر مغازه ها انجام میدن ولی من در کل توصیه نمی کنم به دردسرش نمی یرزه.صدای کنسول خیلی زیاد میشه
اگه شما همون مواردی رو که گفتم رعایت کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت
موفق باشید:46: