اصلا طرف پارس نیا
مشکلاتش بیشتر میشه که هیچ رفشم نمیکنن
Printable View
اصلا طرف پارس نیا
مشکلاتش بیشتر میشه که هیچ رفشم نمیکنن
شبانه منم افتضاح شده. چيكار كنم ؟
تنظيم مقررات يا ١٩٥ ؟
بهترين راه اينه كه كمپين راه بندازيم. ولي كو آدم پايه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه های مشهدی که تو منطقه صابری هستن قراره از شنبه 60 ساعت اینترنت قطع بشه!!!!؟
شورشو در آوردن دیگه من که ساکت نمیمونم انقد گیر میدم تا درستش کنن اگ نشد حضوری میرم:n24:
سلامنقل قول:
این سایت 195.ir چرا نمیاد ؟
نه با اینترنت gprs گوشیم میاد نه با adsl
سایتش خرابه ؟؟:n28::n27:
پس کجا بهتره شاتل؟نقل قول:
این مشکلاتش اخیرا به وجود اومده؟فقط تو شبانش هستش یا کلا قاطی کرده؟
اخه این هدیه نامحدودش که گذاشتن خیلی خوبه بقیه شرکتا ناحمدوداشون سرعت واقعی هست شاتل هم گفته فقط برای موارد داخلی سرعت بازه تو نامحدود.
از اینجا شکایت کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع شکایت رو باید کدوم بزنم ؟ :|نقل قول:
200 تا موضوع داره
واسه سرعت کم شبانه میخوام شکایت کنم
دقیقا از بده عید شروع شد و تمومی ندارهنقل قول:
روز شب یکیه قتی زیاد تایم آوت زیاد
اون پست صفحه قبل گذاشتم مال روز دیگه شبشو حساب کن اونم چی از سرور داخلی
مشکل با اندروید هم اضافه کن
خوب اینکه اینطوری،شاتل هم که میگن برای افرادی که دانلود زیاد میکنند به درد نمیخوره.نقل قول:
پس از کجا بگیرم دیگه؟
کجاش خوبه؟ 30 تومن میدی 10 گیگ میده.... اون 5 گیگ بعدشم با 512 دقیقاً عین دایال آپ میشه.... :n09:نقل قول:
به جاش یه 256 10 گیگ بگیری 100 برابر بهتره.....
شاتل تا اونجایی که من میدونم خیلی بیشتر از این حرفا میشه با آرت یکش دانلود کرد....(من شنیدم 20-30 گیگ)
شاتل اطلاعات سایتش زیاد دقیق نیست زنگ بزن از بخش فروش بپرس....
-------------
پارس شبانش خوبه... البته من سه-چهار شبه که تست نکردم... ولی قبلاً خوب بود....
زنگ زدم پشیبانی میگم سرعت شبونه پایینه و همین که ساعت رایگان تموم میشه سرعت دوباره میره بالا میگه مرکز شلوغه واقعا همین یه بهونه رو بیشتر ندارند
حالا خوبه که جوابتو داده !نقل قول:
من زنگ زدم 82201 تا اومدم گفتم سرعت پایینه تلفنو قطع کرد دوباره رفتم تو صف انتظار :n15:
تو واقعاً از پارسآنلاین سرویس adsl داری؟ بابا. برای این که بتونی 23 گیگ رو یه شب تو 5 ساعت رایگان بگیری باید بدون افت و خیز متوسط سرعت دانلودت 10.5 مگابیت در ثانیه یا 1.3 مگابایت در ثانیه باشه. فکر نکنم حتی اگه دم در پارسآنلاین هم بساط کرده باشی بتونی یه همچنین سرعت بدون افتی رو تو رایگان شبانه بگیری.نقل قول:
تازه مگه پارسآنلاین جایی بالاتر از 9مگابیت در ثانیه هم adsl داده؟ مگه این که ساعتهای رایگانت بیشتر از 5 ساعت باشه.
دوستان کسی مشکل نوسان شدید پینگ داره؟
بدجور رو اعصابه واقعا دیگه گندشو در آوردن!
من تحمل ندارم میخوام شکایت کنم دوستان راهنمایی کنید لطفا:n01:
منم شکایت کردمنقل قول:
از اینجا برو شکایت کن
کدوم موضوع رو انتخاب کردین واسه شکایت؟نقل قول:
حذف شد.........نقل قول:
سلامنقل قول:
من شکایتو فرستادم
تا کی جوابش میاد ؟
سرویستو رو 9mb هم ببندن 1.53 rate نمیزنه! ملتو سر کار نزار!نقل قول:
احتمالا تا فردا از پارس بهت زنگ میزنن مال من که اینطور بودنقل قول:
این دو تا فرقی نمی کنه یکی هستن
؟خطتو رو چند بستننقل قول:
؟خطتو رو چند بستننقل قول:
دوستان مشهدی کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
میشه یه عکس از مشخصات خطت بذاری؟نقل قول:
خدمت شمانقل قول:
نقل قول:
عدم رعایت کیفیت خدمات مطابق قرارداد
اون سرعت 1.5مگ مال این خط نیست حتی 1.2مگ هم مال این خط نیستنقل قول:
با 9 مگ سرعت دانلود 1.5- 1.3- 1.2 بهت نمیده ! ماکزیمم سرعتی که بهت میده 1.1 هستنقل قول:
اگه یه برنامه از پورت UDP استفاده کنه, بابت فرستادن Packet از شما هم حجم کسر میشه؟
بدون اینکه باهاش ارسال یا دریافت داشته باشید؟
من ۸ مگ شاتل دارم با ۴ مگ پارس .... فعلا فقط از پارس می تونم دانلود می کنم٬ از شاتل تو ماه فقط یک شب میشه دانلود کرد .... زیاد این پارس آنلاین رو اذیت نکنید که راه حل دیگه ای نیست
بچه ها یک فیلم رو دانلود کنم میزان حجم بیشتری نسبت به زمانی که انلاین میبینم کم میشه ؟
مظورم اینه که یه چیزی رو دانلود کنم با انلاین دیدنش از لحاظ کم کردن حجم تفاوتی هست ؟
نه فرقی نداره همون مقدار حجم کم میشهنقل قول:
سرعت شبانتون درست نشد؟
درودنقل قول:
بستگى به سايتى داره كه دارين آنلاين ميبينيد.
مثلاً اگه از Netflix ببينيد وقتى سرعت اينترنت شما بالا يا پايين ميشه كيفيت فيلم هم تغيير ميكنه و اين باعث ميشه مقدارش كمتر بشه .
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه هر شب بدتر از دیشب :n22: یه شکایت زدم اگه درست نشه تخلبه میکنم میرم وایرلسنقل قول:
256 های وب هم عالیه 250کیلوبایت شبا سرعت میده ماهی 13تومن!نقل قول:
منم خواستم برم وایرلس ولی وقتی دیدم گرونه پشیمون شدم 39تومن ماهی باید بدی تا تازه سرعت شبانت 250کیلوبایت باشه نمیدونم شایدم مجبور شدم برم وایرلس!
بابا! دمت گرم! چه توپه! ولی واقعاً هنوزم واسه من جای سؤاله. اگه پروفایل سرویس رو حداکثر روی 9مگابیت ببندن، چطوری میشه این سرعتا رو گرفت؟ جالب که تو اوج ساعت شلوغی شبانه رایگان یعنی بین 2 تا 4 وضعیتت از بقیه ساعتا بهتره.نقل قول:
امیدوارم که بیتش واست بچرخه همیشه.
به طور کلی هر بسته اطلاعاتی روی هر پورت و هر تکنولوژیی ارسال یا دریافت بشه، جزو ترافیک شما محسوب میشه. حالا به تناظر بسته ارسالی جزو ترافیک ارسالی و بسته دریافتی جزو ترافیک دریافتی. گر چه بستههای اطلاعاتی که جزو اطلاعات مستقیم مورد درخواست نباشن، و برای هماهنگی و برقراری ارتباط با سرورهای مقصد رد و بدل بشن، معمولاً تعداد زیادی ندارن و ترافیک چندانی ایجاد نمیکنن.نقل قول: