سلام من هم 2 تا کارت طلایی دارم کسی خواست در خدمتم.
Printable View
سلام من هم 2 تا کارت طلایی دارم کسی خواست در خدمتم.
کاش زودتر اینجا درخواست میدادم شاید یه ۲۰ تومنی میفتادم جلو....اصلا حواسم نبود به این قضیه کارت طلایی :دینقل قول:
دوستان کسی جواب ما رو نمیده ؟نقل قول:
از همه سرتر و برتر art8 سرعت 2 مگابیت و ترافیک نامحدود . ماهی 400 تومن.نقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
منم 2 تا کارت تطلایی دارم. دی :
به خدا خیلی ظلمه . :19: شرکتی که من ازش اینترنت میگیرم اینترنت 16Mb رو میده ماهانه 30 یورو با 4تا خط تلفن که باداخل آلمان و سیم کارتهای این شرکت میتونی رایگان صحبت کنی . :31::27: من خودم الان6Mb رو گرفتم ماهی20یورو .:27: شما هم دلتون خوشه به art8 شاتل که بهتون میده ماهی 400هزارتومن تازه خوشحال هم هستین. :41:نقل قول:
نقل قول:
کسی گفت که خوشحالیم
بابا دویچلندی !!!!نقل قول:
ما فقیر فقرا چه گناه ای داریم که اینترنت تو ایران اینجوری (چه جوری ؟ اینجوری!!!!!)
باید با همین سرعت های هندلی شاتل و دیگر شرکتها بسوزیمو بسازیم.
دوست عزیز از نظر شخص بنده اگه مودم خوب +ADSL2 با امکانات وایرلس با قیمتی کاملا مناسب میخای بهت پیشنهاد میکنم که مارک TP-LINK را خریداری کنی مدلTD-W8901G که در تهران قیمتش 45 هزار تومان است من حدودا یه دو ماهی دارم ازش استفاده میکنم ازش راضیم.نقل قول:
هم اکنون پینگ به میزان دو برابر افزایش یافت
کمربندهاتون محکم ببندید
با سلام.نقل قول:
دوستان یرای اینکه دقیق تر به جواب برسم باید متذکر شوم که بنده سرویس adsl 128 محدود 1 ماهه (13,900 تومان) را میخوام خریداری کنم.
شما فقط لطف کنید بگید کدوم مودم را خریداری کنم.همین
با تشکر
دوستان نظرتون در مورد مبین نت چیه؟ دیگه نیازی به ازاد سازی خط و این هزینه های بیخودی نداره یه مودم بهت می دن تو خیلی شهرا می تونی باهاش وصل شی قیمتشم که مفته سرعتش هم خیلی خوبه خیلی راحت میشه اشتراک گرفت هروقت هم لازم بود دوباره شاتل رو تمدید می کنیم
کسی از این شرکت اطلاعاتی داره؟
خوب اگر ۱ هفته شاتل رو تمدید نکنی بعد اتمام قرارداد که از رانژه درت میارن....چطوری میخوای هر وقت لازم شد تمدید کنی ؟! بخوای دوباره بگیری باید دوباره ۲۵ هزار تومن پول زور نصبش رو بدی که !نقل قول:
سلام دوستان
آقا می خواستم بپرسم که هنوز اون قضیه کارت طلایی توی شاتل هست !؟ یعنی هنوز به خاطر کارت طلایی ده تومن کم می کنن ؟!
پس ما در این پست های قبلی داریم گل لگد میکنیم ؟!نقل قول:
بله هنوز هم موقع ثبت نام میشه از اون کارت ها استفاده کرد...اگر خواستید من ۲ تا دارم.
2 شبه رفتم تو لیست سیاه
سرعت زیر 5 کیلو بایت
این ماه کلا 24.7 گیگ دانلود داشتم ولی نامردا محدود کردن
فکر کردم این مسخره بازی رو تعطیل کرده بودن !
آهان. آخه نیست من اینترنت دیال آپ دارم فعلا، حوصله نداشتم منتظر بمونم تا صفحه های قبلی باز بشه !نقل قول:
من می خوام از شاتل اصفهان اینترنت بگیرم ! فکر کنم کارت طلایی باید واسه همون شهری باشه که می خوای توش
نت بگیری !
در هر صورت ممنون میشم اگه شما یا بقیه دوستان که کارت طلایی توی اصفهان دارن یکی واسم بفرستن ...
:40:
جدی؟ مطمئنی؟ هرچند زیاد مهم نیست دیشبم شاتل وقت دانلود نت رو قطع کرد هرچی وایستادم وصل نشد تا خوابم برد 5 گیگ دانلود از دستم پریدنقل قول:
خوب اگر ۱ هفته شاتل رو تمدید نکنی بعد اتمام قرارداد که از رانژه درت میارن....چطوری میخوای هر وقت لازم شد تمدید کنی ؟! بخوای دوباره بگیری باید دوباره ۲۵ هزار تومن پول زور نصبش رو بدی که !
منکه رفتنم قطعی شده توصیه می کنم کسی از این شرکت نت نگیره دزدی تو شب روشن!
ببخشید پس من چی چی گفتم داستان که تعریف نکردم!!!!!!نقل قول:
حالا اینجوری میخواین
مودم حتمی این را بگیر:TP-LINK TD8901G
خوب شد حالا!!!!
راستی کارت طلایی هم خواستی در خدمتیتونیم یه 20 تومنی جلو میفتی.
من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده:18:
پینگ افزایش یافت؟؟؟ یعنی پینگ من که 300 بود شده 600 ؟؟؟ خب حالا چرا کمربندامونو ببندیم؟؟:2::2:نقل قول:
بچه ها سلام. من می خوام از شاتل یه سرویس اکو 512 بگیرم با 2 گیگ ماهیانه... می خوام بدونم سرویساش خوبه یا نه؟ من می خوام واسه وب گردی و دانلود شبانه. راستی می خوام با وای فای موبایلمم استفاده کنم ازش. شاتل خوبه؟ چه مودمی بگیرم؟ ساکن کرجم بچه های کرج اگه هستن بگن راضین یا نه خیلی مهمه واسم....
تورنت مگه ترافیک جدا داره که بخواد تموم شه ؟! تورنت فقط یه پورت جدا داره که گاهی میبندن و همگی با هم قطع میشن . تو هفته اخیر این جور که شما میگی بسته نبود.نقل قول:
من حدوده یه هفته است که نمی تونم تورنت دانلود کنم ممکنه شاتل ترافیک تورنت رو قطع کرده باشه؟ یکی از دوستامم اینطوری شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدودا دو ساله از شاتل سرویس می گیریم اما مدتی هست که اینترنت قطع میشه وسط کار و چراغ مودم شروع به چشمک زدن میکنه و روی علامت اینترنت پایین مانیتور علامت ضربدر قرمز میاد تا بعد از دو دقیقه به حالت اول بر میگرده و درست میشه مثلا یک روز اصلا این اتفاق نمی افته ولی گاهی هی پشت سر هم دیسکانکت میشه باهاشون که تماس میگیرم میگه خط شما نویز داره میخواستم بدونم چکار باید بکنم و اینک مشکل از طرف منه یا مشکل از خودشونه خواهشا جوابم را بدید پدرم را درآورده
نقل قول:
منم این مشکل رو دارم ، ماله من چراغهای مودم همش روشنه ولی روی علامت مانیتور ، یه علامت تعجب زرد میاد و هیچ ساتی باز نمیشه
بهشون که زنگ میزنم میگن خط نویز نداره ولی هی قطع و وصل میشه و قطعی زیاد داری!!!!
.
دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه.نقل قول:
مودمتونو از نو کانفیگ کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه :10:نقل قول:
سلام دوست عزیز من ساکن تهرانم و 2 تا کارت طلایی شاتل دارم اگه برای اصفهان میشه استفاده کرد برات شماره هاشو فعال کنمنقل قول:
با تشکر
واسه منم دقیقا همین مشکل وجود داره. من قبلا 512 داشتم. از وقتی 2 مگ گرفتم اینطوری شده. به من گفتن بخاطر نویز خطه اما جالب اینجاست بعضی روزها انگاری خط نویز نداره!!! اما بعضی مواقع پر نویزه. نمیدونم اصلا همچین چیزی امکان داره یا نه. دوستانی که واردن به این قضایا ما رو روشن کنن ممنون میشم.نقل قول:
منم دقیقا مثل شما هستم تو این دوسال نویز نداشتم این 3 ماهه خطم نویز پیدا کردهنقل قول:
خواهشا دوستان بیان نظر بدن این قطعی اعصابم رو خرد کرده چند بار مشکل درست کرده برام ممکنه خود مودم خراب شده باشه چون الان دوساله دارم استفاده میکنم
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
ایراد های این چنینی جای خود داره ما علاوه بر این مشکل مشکلات دیگه هم داریمنقل قول:
مطمئنا این ایراد از خودشون هست به شما ربطی نداره شاید مثلا تو زمان های که مصرف زایده پهنای باند کم میاره یا چیز های دیگه م
این ترفندی که باهاش مینونی از ر12.30 رایگان بشینی چطوریه؟
سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید امروز برام پیغام تمدید اومد و از اونجایی که ازش راضی هستم یه سوال دارم
الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم و 20 روز از قراردادم مونده
اگه الان بخوام سه ماهه تمدید کنم یه شش گیگ هم اضافه میشه ؟ چون الان 2 گیگ دیگه شارژ دارم
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزيز از اينكه با راهنماييتون بنده را به اتنخاب هرچه بهتر و به صرفه تر سوق ميدهيد بسيار ممنونم
حال چندتا سوال از شما دارم
1.اين مودمي كه پيشنهاد داديد و اطلاعتشو بدست اوردم و هم قيمتش مناسب هستش و هم جز مودم هاي خوب هستش كه بنده توان خريد آن را دارم !
2.بنده الان به شركت شاتل و پارس انلاين زنگ زدم و ازشون پرسيدم كه مودم خوب و پيشنهادي شما چيست ؟ هر دو شركت در جواب گفتن Zyxel
3.تفاوت يا مزيت اين مودم ها در چيه ؟ اينم متذكر شوم كه من بيشتر هدفم Share كردن اينترنت شاتل از روي كامپيوتر بر روي لب تاپ ام (Acer 4750G) هستش و بيشتر سرعت دانلود برام مهم هستش(چون داخل خونه قرار است share كنم ترجيحا وايرلس مناسب بنده است)
4.از اونجايي كه شركت ها مودم هاي متفرقه را كانفيگ نميكنند بنده وقتي مودمي را خريداري كردم چطور يا با چه كدي بايد كانفيگ كنم ؟!
-----------------------------------------------------------------------------------
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW
Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N
-----------------------------------------------------------------------------------
از ساير دوستان هم درخواست كمك و راهنمايي دارم.
با تشكر
این شاتل دیگه اعصاب منو خورد کرده :| یه لینک دانلود دارم به هر کی دادم راحت دانلود کرده ، اما اونایی که شاتل دارن مثه خودم بعد از یکی دو دقیقه یا کمتر ، سرعتش میاد پایین ، تست کنید :
کسی نمیدونه واسه چی اینجوری میشه ؟! :| :((کد:http://178.63.65.240/MR.The.Lord.Of.The.Rings.The.Fellowship.Of.The.Ring.2001.1080p.BluRay.x264-SiNNERS.mkv.part01.rar
من اوایل که که شبها میزاشتم دانلود کنه میتونستم تا 8 صبح حدود 2 گیگ دانلود کنم ولی الان دقیقا از ساعت 1 صبح به بعد سرعتم تا 8 کیلو بایت بر ثانیه میاد پایین تا حدودای ساعت 3 صبح و الان فقط حدود 1 گیگ میتونم دانلود کنم با شرکت شاتل هم تماس گرفتم و اونا گفتن به علت دانلود زیاد ، من رو به صورت share با کسانی که مثل من زیاد دانلود میکنن قرار میدن ولی نمیدونم چرا از ساعت 3 به بعد درست میشه
کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ در ضمن من تو قم هستم و سرویس 512 دارم
share نکردن از ساعت 1تا 3 سرعت دانلود شما را محدود کردن اگر هم بازم دانلودتون زیاد باشه کلا محدود میکنن این یکی از سیاست های مذخرف این شرکت مذخرف هست!نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی الان من باید چه قدر دانلود کنم تا کاملا سرعتمو محدود نکنن یعنی محدودیتی به صورت مشخص وجود داره (تو حالت ECO )؟نقل قول:
به نظر شما چه سرویسی خوبه؟
در جواب شما:نقل قول:
1-خیلی ممنون واقعا مودم خوبی است
2-سیاست های کلی شرکت های ISP مثل شاتل و پارس این است که مودمهای خودشونو با قیمتهای دوبله سوبله قالب مردم کنند منم وقتی سرویس اینترنت را گرفتم رفتم مقایسه کردم قیمتهای مودم زایکسل را با قیمت بازار و دیدم که خیلی روش کشیدن مثلا شما اگر همین مارک با امکانات وایرلس بخواهید بخرید باید بالای 80 90 تومان هزینه مودم کنید که واقعا ازجیبیتان رفته ولی TP-LINK به نظر بنده مناسب و کارکردن با آن بسیار ساده میباشد
3-هیچ تفاوتی نداره فقط نون اسمشو میخورند
4.نگران نباش این شرکت شاتل هم پول راه اندازی را از من گرفت ولی من خودم مودمم را کانفیگ کردم به همراه این مودم یک دفترچه راهنمای فارسی هست و یک سی دی راه انداز که اگر طبق مراحل آن پیش بروی موفق خواهی شد خودت مودم را تنظیم کنی
من هم در مورد مودمها وتنظیمات آنها چیز زیادی نمی دانستم ولی با کمی دقت و مطالعه موفق شدم خودم راش بندازم
5.در هر صورت من در خدمتم که اگه خواستی کمکت کنم هر جای تنظیم با مشکلی مواجه شدی تاپیک بزن که من راهنماییت کنم
در پایان آرزوی موفقیت میکنم برات
وقت بخیر.
کسی نمیتونه کاری بکنه ؟نقل قول:
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اون لینکی که دادین خوب بود سرعتش !
حتی با ریموت آپلودر تست کردم تا 3000 KBps هم رفت .
به هر حال همون فایل رو براتون اینجا آپلود کردم شاید سرعتش بهتر باشه . تست کنید :
کد:http://www.bufiles.com/ujkdcyr8jpzj.html