با 16 کانکشن سرعت واقعی میده؟ منطقه ما که 1m تا 128k با 8 کانکشن پر میکنه اخیرا یه دو هفته ای هست که با 16 تا کانت باید سرعت واقعی بگیرمنقل قول:
Printable View
با 16 کانکشن سرعت واقعی میده؟ منطقه ما که 1m تا 128k با 8 کانکشن پر میکنه اخیرا یه دو هفته ای هست که با 16 تا کانت باید سرعت واقعی بگیرمنقل قول:
کسی امروز با مخابرات مشکل نداره یکی از دوستانم از دیشب تا همین الان که خبر دارم اینرتنتش قعطه.
اتفاقا مال من از دیشب سرعتم با لینک خارجی عالی شده و تایم اوت هم ندارم .نقل قول:
سرعتم در حد سرعت پیشرفت اقتصاد ایران شده!
مرکز سلمان فارسی!
سلام دوستان
اگه سرویس مخابرات تموم نشده باشه میشه عوضش کرد و ما تفاوت سرویس جدید رو باید بدیم یا نه پول سرویس قبلی کلا پر میشه و باید سرویس جدید رو جداگونه حساب کنیم ؟
نقل قول:
سلمان فارسی چند وقته فقط از ساعت 2 تا 8 صبح عین آدم کار میکنه :n23:
خیرسرمون 2 مگ نامحدود داریم سرعت تک کانکشن بالاتر از 120 نمیره درحالی که دو کانکشن تا 260 پر میکنه !
سرعت باز کردن هم که با 512 و پایین تر حتی ! فرقی نداره !
لا اله الا اله ! این پستو به علت اسپم حذف میکنن! ( تاپیک مخابرات پرنده توش پر نزنه بلـــند صلـــوات:n19:...)
دوست عزیز مدیری که از جریانات این تاپیک خبر نداری این پست اسپم نیست. یه مسئله جا افتاده بین خودمونه که هر وقت تاپیک مخابرات شلوغ شد روزی 50 صفحه جلو رفت یعنی سرویس داغونه و هر وقت سوت و کور شد یعنی اوکی شده. این پست هم کاملا فنی بوده و نشون دهنده روبراه بودن وضع مخابرات هست!
سلام
من 2 مگم دیروز فعال شد
فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی شروع به دانلود میکنه اولش سرعت 245 هست
ولی حدود 20 تا 30 ثانیه بعد سرعت میاد روی 210 و ثابت روی همین میمونه
دوستان برای شما هم اینطوریه ؟
دو مگ نامحدود مخابرت سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور اروپا ( پاریس ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت اختلاف تست پهنای باند سرور داخلی با خارجی اینه که چون با اروپا پینگ بالاس و اینکه یه تایم محدودی داره چک کردن پهنای باند تا میاد کل 2 مگ و پر کنه تایم تموم میشه !
وگرنه با کل سرورهای اورپا و امریکا با 260kb/s دانلود می کنه !