بله همین مشکلو منم دارم...دیشب که خاموش کردم...امشبم خاموش میکنم
Printable View
بله همین مشکلو منم دارم...دیشب که خاموش کردم...امشبم خاموش میکنم
نامردا 1550mb من رو هم خوردن به پشتیبانی زنگ میزنی میگن پنل مشکل داره از تهران بهشون گفتیم دارن پیگیری میکنن انگار با بچه طرفن 2 روز میگن در حال پیگیری هستیم بابا اگه میخواین شبانه رو قطع کنید یا حجم الکی کم کنید بگید تا ما هم تکلیفمونو بدونیم از این شرکت صبا لعنتی بریم دیگه کلی شرکت نوپا و خوب دیگه هستن که میشه ازشون اینترنت گرفت مثل این که صبا زیادی مشتری پیدا کرده گفته خب حالا وقتشه که از مشتری ها حسابی بکنیم اولش با پایین آوردن سرعت شبانه بعدش امکان انتخاب حالت شبانه به دو صورت رایگان و غیر رایگان و الانم که کسر کردن حجم روزانه با این کار دیگه باید قید مشتری های قدیمیش روبزنه
کاملا درسته من واقعا شدم مثل یک بمب اتم الان خدا شاهده زمانی که گفت هی تهران تهران میخواستم بکشمش به فحش یک دل سیر خودمو آروم کنم بعدم گوشی رو بذارم !
خوب من الان دو شبه دانلود ندارم یعنی امشب هم که باید بی خیال شم
روزانه هم که با این محدودیت حجمی نمیتونم دانلود کنم تکلیفم چیه ؟ من 6 سال مشتری این شرکت هستم اولین نفری بودم که توی این شهرمون ای دی اس داشتم و اونم از همین خراب شده
کاملا هم راضی بودم و هستم درسته خیلی مشکلات گاهی اوقات بوده ولی به نسبت بقیه که اینجا خدمات بعدها اومدن دادن و میدن بهتر بوده برام
شبی هم که دو گیگ دانلود داشتم که حتی برسه 100 مگ صدام در نمیاد
ولی اینکه بیان حجمم رو بخورن این دزدیه دزدیه دزدیه
کم مشکلات داریم تو مملکت این چیزهای جزیی چطور اعصاب آدم رو خورد میکنه خدا میدونه
به بکی بگم من 3 4 گیگ دانلود دارم که باید سریع انجام بدم و اگر شبانه این گوساله ها درست بود امشب تموم میشد ولی اینطوری.......
تف بابا ! :n23:
پشتیبانی مشهد بیتا سیستم شرق است. شماره تلفن: 6085550 و 6054636نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان گفتن از شبانه استفاده نکنی تا درست بشه؟!
برای من شب اول همه حجم رو از روزانه کم کرده بود. شب دوم هم حدود یک چهارم تا یک سوم ترافیک مصرف شده رو از روزانه کم کرده بود. از روزی که رمز روزانه و شبانه یکی شد و سیستم شبانه عوض شده است، همه چیز بهم ریخته است. مگه اون روش قبلی چه مشکلی داشت؟! این هم فکر کنم باگی است که به خاطر پیاده سازی خراب اون گزینه انتخاب شبانه رایگان و شبانه غیررایگان به وجود آمده است.
هر گونه اخباری مبنی بر درست شدن وضعیت را استقبال میکنیم
:n23:
من دم به دم حسابم رو چک میکنم ببینم این بی پدرا حجمم رو برگردوندن دانلود شبانه بذارم یا نه
منم امروز رفتم ریز مصرف رو دیدم از حجمم کلی کم شده بود
مثل اینکه دانلود شبانه رو هم حساب کردن
زنگ زدم پشتیبانی گفتن درست میشه خب میگم کی میگه معلوم نیست
بهش میگم خب من حجمم تموم شه نمیتونم شارژ کنم من اینقدر شارژ کردم که تا اخر ماه بکشه نه اینکه سر 10 روز نشده 8 گیگ خوره بشه باز میگن ما نمیدونیم باید صبر کنین درست بشه!!!!
نامردا امروز هم یک سوم دانلود شبانه رو از روزانه کم کردن نکنه میخوان شبانه رو از حالت رایگان بردارن و بگن مصرف ترافیک شبانه نصف روزانه حساب میشه اگر همچین چیزی باشه که من حتما قراردادمو فسخ و از این شرکتی که مشتری هاشو به بازی گرفته میرم
بابا درست کردن یک باگ که اینقدر طول نمیکشه
دوستان الکی که نیستش یخوان از حجم بدزدن...
مطمئن باشید که حجمها برمیگرده...
من زنگ زدم پشتیبانی گفت دانلود کن شبانه مشکل نداره...و حجمی که ازت کم میشه رو برمیگردونیم...
البته من گوش نکردم و الان 2 روزه کامپیوترو خامشو میکنم..
جواب حرفت نباشه عزیز ها ولی .... خوردن ! که مشکل ندارهنقل قول:
من شما رو نمیدونم ولی من همین هفته یک سری فایل مهم رو میخواستم بگیرم که هر روز داره به عقب میافته و من ضرر میکنم فردا هم که تعطیله هیچ غلطی نمی کنند
ولی خدا شاهده من شنبه مرد نباشم دوباره به این لامصبا زنگ نزنم و این دفعه بد و بیراه نگم
شماره تهران رو هیچ کس نداشت ؟
من چطوری دانلود شبانه بذارم بعد به این امید که برگردونند ؟ اصلا زد و حجم من تموم شد، اینترنتم قطع حجمم رو میخوام چیکار ؟ باید دوباره شارژ کنم اونم یک ماه و نیم زودتر
مگه مغز خر خوردم آخه؟ من 5.5 گیگ داشتم 4 گیگش رو اینا خوردن الان هم 850 مگ دیگه بذارم کافیه یک شب از دستم در بره حواسم نبباشه دکمه پاور رو بزنم
هیچی دیگه صبح خودشون رو هم باید بیاری یک...
استغفرال.... :n23:
این شرکت 6 سال پیش که سرویس 64 هم داشت 19 تومن پول من رو خورد ! پول رو اشتباهی ریختم به یکی از حساب های تهران
زیر بار نرفتن که نرفتن
هیچوقت یادم نمیره ولی این دفعه کوتاه نمیام دارم بیشتر ضرر میدم