باید زنگ بزنی....نقل قول:
Printable View
باید زنگ بزنی....نقل قول:
سلام دوستان میدونم که این جدول قدیمی هست و برای 2 ماه پیش هست فقط جهت اطلاع قرار دادم!
۱ آریا رسانه تدبیر (شاتل) اول ۲ پارس آنلاین دوم ۳ پیشگامان توسعه ارتباطات سوم ۴ انتقال داده های رهام (داتک) چهارم ۵ داده پردازی فن آوا پنجم ۶ لایزر ششم ۷ انتقال داده های آسیاتک هفتم ۸ ندا گستر صبا هفتم ۹ عصر انتقال داده ها هشتم ۱۰ داده گستر عصر نوین نهم ۱۱ کارآ امین دهممن
خودم نمیدونم که بر چه اساس این طبقه بندی صورت گرفته ولی فکر کنم بر اساس میزان انتقال داده در طی زمان مشخص در بخش رومینگ سازمان ارتباطات و مقررات رادیویی انجام شده!:2::2:
حتما فکر کردی که همه پهنای باندشو هم به کاربراش داده!!نقل قول:
نه عزیزم در بین اینها شرکت پارس آنلاین دارای دیتاسنتر هست و مقدار قابل توجهی از پهنای باندش رو به اون قسمت تخصیص داده. شاید به همین دلیل ترافیک بالایی رو داشته باشه
من دیروز pol-256-20 خریدم.با اینکه غیر از 150mb و حدود 20 تا کلیپ از یوتیوب دیدن و گشت زدن یکی دو ساعته کار دیگه ای ئکردم الان که نگاه می کنم می بینم ترافیک باقیمانده ام شده:59.16 آیا این طبیعیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ای بابا انتظاراتون رو از دزد باید پایین بیارید دیگه! اگه تو سرمونن زدن باید خفه خون بگیریم.... نه سازمانی... نه هیچی که بخوایم حقمون رو بگیریم!
آقایون یکی کمک کنه خواهشا
من امروز فردا میخوام از این شرکتی که هستم جمع کنم برم شاتل یا پارس آنلاین.با اینکه این شرکتی که هستم با 16000 تومن ماهی 70 گیگ و با 36000 تومن ماهی 120 گیگ دانلود میکنم ولی پینگش افتضاست.قطعی هم نداره.فقط دیر صفحه میاره.
کدوم بهتره؟ تا اینجاش شاتلو انتخاب کردم.رشت هستم. شاتل 2 مگ 3 گیگ ترافیک با 24000 تومن اینجا بچه ها میگن روزا 250 سرعتشه و شبم همون 250 و گاهی 180 هستش یعنی حداقل 180 و بچه ها 2 تا 4 گیگ دان میکنن شبی.حالا کدومو انتخاب کنم؟
شرکت خودم شاتل یا پارس آنلاین
پارس آنلاینو که با این چیزایی که تو این تاپیک گفتین تقریبا بیخیال شدم
بچه ها شاتل سرعتش رو توی اهواز پایین اورده می خواستم بدونم پارس انلاین هم همین کار رو کرده
سلام دوستان چطور میتونم Downstream رو تغییر بدم؟
نقل قول:
یکم غیر طبیعی به نظر میرسه
چون 20 تا کلیپ نهایت 1 گیگابایت بشه و دو ساعت گشت و گذار هم هر چی بشه دیگه بیشتر از 500 مگابایت که نمیشه رو هم میگیم خیلی خیلی بشه 1.5 گیگابایت
برای شما 3 گیگایابت یکم بیشتر کم کرده از ترافیکتون که به نظر خیلی زیاد تر از حد معمول میاد
تو conection peroperties تو قسمت Send و recive همیشه آمار دریافت و ارسال خودتون رو داشته باشید تا از کنترل خارج نشه و همچنین دچار این جور شکیات نشید
سلام دوستان
من مودم talent wifi دارم - میخوام وارد تنظیمات مودم بشم و ببینم downstream رو چند بسته شده
با ip نمیشه وارد بشم
باید چه جوری وارد شم؟ چون talent با بقیه فرق داره