اگه نظام وظيفه موافقت كنه(كه معمولا موافقت مي كنه)، تا يه تاريخي مهلت ميده كه درس رو تموم كني و بعد از اون بايد بري خدمت.نقل قول:
Printable View
اگه نظام وظيفه موافقت كنه(كه معمولا موافقت مي كنه)، تا يه تاريخي مهلت ميده كه درس رو تموم كني و بعد از اون بايد بري خدمت.نقل قول:
من تنظیم را پاس کردم و یک واحد هم بودهنقل قول:
از این طرح ضیافت خبر ندارید که به چه صورت هست ؟
اون یه واحد را نمیشه معرفی به استاد گرفت ؟
شما اگه 25 واحد براتون باقي بمونه، مي تونيد تا 20 واحد رو به صورت عادي بگيريد، و 5 واحد هم معرفي به استاد. ولي 24 واحد بعلاوه 1 واحد معرفي به استاد نميشه(مگر اينكه ترم قبلش معدل بالاي 17 باشه). البته اگه قرار بر معرفي به استاد باشه ديگه 1 واحد با 5 واحد فرقي نميكنه، چون در هر حال بايد نصف شهريه ثابت پرداخت بشه. در مورد معرفي به استاد هم بدونيد كه حداكثر 3 درس نظري به ارزش حداكثر 6 واحد رو مي تونيد معرفي به استاد بگيريد.(دروس نظري-عملي رو فقط در صورتي ميشه معرفي به استاد گرفت كه قبلا يه بار درس رو گرفته باشي و افتاده باشي و از قسمت عملي نمره داشته باشي )نقل قول:
در مورد طرح ضيافت هم يه دوره است كه از طرف نهاد نمايندگي برگزار ميشه و معادل 4 واحد گروه معارف برات حساب ميشه(علاوه بر ترم تابستون)
خوب ثبت نام این طرح ضیافت کی هست ؟ اطلاع دارید از کجا میشه پیگیر شد ؟نقل قول:
از اینجا باید ثبت نام کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه آزاد همه جا میشه ؟
از دفتر نهاد نمايندگي يا دفتر فرهنگي دانشگاهتون پيگيري كنيد. اين لينك هم مربوط به ثبت نام يكي از دانشگاههاست، مطالعه كنيد يه اطلاعاتي دستگيرتون ميشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان , من این ترم به خاطر مشکلی که به وجود اومد نتونستم تو امتحان ها شرکت کنم , راهی هست این ترم یه جوری حذف ترم کنم ؟ یا یه راه حل دیگه .
مرسی .
طرح ضیافت در طول مله رمضان هست و 4 واحد عمومی میتونید پاس کنید .ولی مشخص نیست امسال برگزار بشود یا خیر ...نقل قول:
در ترم اخر با هر معدلی میتونید 24 واحد بردارید ..
وموفق باشید ...
سلام
رشته ی من عمران نقشه برداری هستش
برای درس نقشه 2 (که باید ترم 3 برداشت) درس الکترونیک -فاصله یاب هم نیاز هستش خود درس الکترونیک فاصله یاب هم 2تا پیش نیاز داره فیزیک 2 و آز فیزیک 2
متاسفانه من نتونستم این ترم آز 2 بردارم. آیا راهی هستش بشه پیشنیاز همنیاز کرد ؟
آزمایشگاه ترم تابستون ارائه میدن ؟
اگه آزمایشگاه ترم تابستون بردارم با توجه به این که 1 واحدی هست آیا امکان این که 2تا درس 3 واحدی دیگه هم بردارم وجود داره ؟ (7واحد در ترم تابستون)
متاسفانه الان ایام امتحانات هستش و کسی تو دانشگاه جوابگو نیستش:n03:
سلام دوستان !
من دانشجوي ترم 2 مهندسي كامپيوتر دانشگاه غيرانتفاعي شهرمون هستم.متاسفانه اصلا از اين دانشگاه خوشم نمياد و پشيمونم كه چرا انتخابم رو تو شهر خودمون زدم ! :(
من ميخوام ايندفه آزاد ثبت نام كنم اگه ميشه به اين چندتا سوالم جواب بديد ممنون :
1- ميشه دوباره كنكور داد ؟
2- ميخوام شهرهايي مثل شيراز ، اصفهان و تبريز بزنم ، اينا چه رتبه اي تو كنكور آزاد ميخواد ؟
3- اگه قبول شدم ميشه واحد هايي كه پاس كردم رو تطبيق داد ؟
حالم خيلي داغونه ، ممنون ميشم جواب بدين !
سلام دوستان
من این ترم 14 واحد برداشتم و یک درس 3 واحدی را اصلا در کلاس هاش حاضر نشدم و به احتمال زیاد استاد منو حذف کرده می خواستم بپرسم با حذف این درس من الان 11 واحد دارم و اگه معدل هم زیر 12 بشم بازم مشروطی میشم یا خیر ؟ چون جایی فکر کنم خوندم زیر 12 واحد ترم محسوب نمیشه