میشه بگید چجوری آپدیت کردید؟یه توضیحی بدید که فایل آپدیت رو از کجا بدست آوردید؟:10:نقل قول:
Printable View
میشه بگید چجوری آپدیت کردید؟یه توضیحی بدید که فایل آپدیت رو از کجا بدست آوردید؟:10:نقل قول:
خوب حتما رمزشو میخواد. شاید هم ناقص دانلود کردی یا اصلا اون طرف ناقص آپلود کرده! توضیحات بیشتر در پروفایل:10:نقل قول:
1.برای منم این مشکل پیش اومده...نقل قول:
2.منم این مشکل رو دارم.... باید ساخت...:8:
اگر مشکل از پسورد نباشه... این کار رو میتونید انجام بدید که به احتمال 99 درصد جواب میگیرید روی پارت 1 کلیک راست کنید گزینه Extract Files رو بزنید بعدش گوشه پایین سمت چپ یه گزینه داره فکر کنم نوشته Keep Broken Files اون رو بزنید حالا بزارید برای اکسترکت شدن و هر اروری داد توجه نکنید.... :27:نقل قول:
نقل قول:بله من هم این مشکلو دارم ممنون میشم بگیدنقل قول:
سلامنقل قول:
برای حل مشکلتون تاپیک داریم:46:
■■■ حـل مشکلات در مــورد فیلمهــای دانـلــودی»
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=206090&page=57
نقل قول:ببینید دوستان عزیز براب اپدیت مودم asus am 602 مراحلی که در زیر براتون میگم را دقیقا انجام بدیدنقل قول:
1.لینک زیر که فایل اپدیت است را دانلود کنید و از حالت rar خارج کرده (فرمت فایل اپدیت dat است)
2.مودم را ریست کنید(دکمه پشت مودم را 10 ثانیه نگه دارید)کد:http://rapidshare.com/files/252702094/AM602_combo_306060r00.rar
3.پس از ریست کردن مودم برای اطمینان مودم را خاموش و روشن کنید وارد کنسول مودم شده منوی Management را انتخاب کرده گزینه Update Software را انتخاب کنید و فایل اپدیت را در قسمت Software File Name انتخاب کنید و update software را انتخاب کنید حدود 2 دقیقه طول میکشد تا اپدیت شد
4.در این مرحله مودم اپدیت شده الان دوباره مودما ریست کنید و پس از خاموش و روشن کردن مودم _مودم را کانفیگ کنید (pppoe یا brige)
5.الان مودم شما اپدیت شد
چند تا فیلم جالب بهت معرفی میکنم به نظر خودم جالب امیدوارم برای شما هم جالب باشدنقل قول:
انیمیشن
Coraline 2009
کمدی
Wedding_Crashers 2005
The Hot Chick 2002
من تا حالا هر چی دانلود کردم مشکلی پیش نیومده فقط بازی age of empires 3 را دانلود کردم که بدرد نخورد برا دانلود فیلمم من بیشتر از این دو تا سایت استفاده میکنمنقل قول:
کد:www.rslinks.org
کد:www.rapidshare-search-engine.com
نقل قول:
1. دقیقا من هم از اردیبهشت ماه مشکل شما رو دارم و یکدفعه قطع میشه وسطای شب و صبح پامیشی و میبینی که status روشنه ولی act تعطیل! اگر چاره اش رو پیدا کردی به ما هم بگو:41:
2. منم سیستمم AMD هست اول شما برو تو بایوس و در قسمتی که مربوط به CPU Configuration هست Cool&quite رو فعال کن وبعد اگر مادربوردت ایسوز باشه قسمتی داره که میتونی فن رو روی سایلنت قرار بدی تا دور فنها بیاد پایین ... در ضمن پاورت اگر 535 گرین هست این پاور فنش مشکل داره وروی دور بالا کار میکنه و اگر پاورت 535 هست باید ببری شرکت تا رایگان برات تعمیرش کنند...