بعید میدونم delay sector با فرمت سطح پایین درست بشه معمولا بدسکتور با فرمت سطح پایین درست میشهنقل قول:
Printable View
بعید میدونم delay sector با فرمت سطح پایین درست بشه معمولا بدسکتور با فرمت سطح پایین درست میشهنقل قول:
سلام دوست عزیز
یک هارد سی گیت 500 گیگ دارم که محتویاتش نمایش داده میشه اما امکان انتقال اطلاعات رو نمیده یعنی اگر بخوام اطلاعا ت رو روی لپ تاپ منتقل کنم هنگ می کنه . هیچ پیغام خطایی نمیده فقط گاهی میگه نمی تونه بخونه یا نمی تونه کپی کنه .گارانتی سازگار گفتند قسمت رایت هارد خراب شده و امکان ریکاوری اطلاعات هم نیست . یه شرکت دیگه هم گفت بدسکتور داره و میشه فرمت کرد و بعد از رفع بدسکتور ریکاوری کرد اما ریسک داره و ممکنه اطلاعات بر نگرده . میشه راهنمایی کنید جایی هست که مطمئن باشه و هارد رو اونجا ببرم ؟ یا اگه امکانش هست راهنمایی کنید خودم می تونم انجام بدهم؟ ضمنا حجم اطلاعات روی هارد زیاد نیست و عمدتا هم عکس با فرمت جی پگ هست.شاید حدود 100 گیگ فقط باشه.
با سپاس فراوان
با سلام به همه
من يكبار يك مشكل هارد ديسك داشتم ولي توي اين تاپيك جوابي نگرفتم
حالا يك مشكل ديگه دارم شايد اين يكي جوابي داشته باشه
چند روز پيش يك هارد اكسترنال 8TB وسترن ديجيتال My Book Live Duo خريدم با گارانتي پانا
البته توي هيچ جايي حتي توي سايت وسترن هم توضيح نداده بودند كه اين هارد قابليت اتصال USB نداره و فقط از طريق شبكه و اونهم وصل به مودم روتر كار ميكنه
خلاصه به دليل حجم بالاي اطلاعاتم مجبور شدم خريدم و حالا توش گير كردم هارد كاملا سالم و سرحال ولي مشكل بزرگ به هيچ ترفندي نميشه يك حجم 60 گيگ رو مثلا در كمترين زمان ممكن جابجا كرد حداقل زماني كه ميده 10 ساعت هستش
با اينكه با كابل اترنت هم وصل شده و همه چيزش هم اكي و همه نرم افزارهاش رو هم نصب كردم ولي نه از طريق Cloud و نه از طريق MAP كردن هم نميشه
سايت خود وسترن هم به دليل اينكه ايران تحريم به هيچ ايميل من جواب نميده و متأسفانه عملا 8 ترابايت الكي و بيخود گوشه خونم خوابيده
و اگر واقعا به نتيجه خاصي نرسم ميفروشمش
با تشكر
توی چندتا فروم خارجی خوندم این delay sector ها ، همون بدسکتورها هستن که remark شدن و به delay sector تبدیل شدن. چندتا delay sector دقیقا اول هاردم دارم اذیت میکنه. یعنی روی سکتور 0 تا چندتا بعدش delay sector دارم که هر 1 دقیقه توی ویندوز هارد یه صدای خرخر ممتد میده اندازه 2-3 ثانیه. که یه حالت هنگی همون لحظه پیش میاد و ول میکنه.نقل قول:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیدنقل قول:
اگه بدسکتور بود با hdd regenerator و فرمت سطح پایین درست میشد ولی این delay sector ها دیگه به این روش درست شدنی نیست یعنی این روشها رو تست کردم و جواب نگرفتم یعنی من فمت سطح پایین هم انجام میدادم بازم بود و رفع نشده بودنقل قول:
من با عرض پوزش از بزرگان سايت
يك چيزي رو خدمت دوستان عرض كنم تمامي هارد ديسكهاي جديد متأسفانه و متأسفانه اگر بدسكتور بگيرن و به هر دليلي دچار عيوب سخت افزاري بشن غير قابل رفع هستند و بايد بديد بيرون دست تعميركار مجرب
هيچ نرم افزاري توي دنيا وجود نداره كه بتونه سخت افزار رو تعمير كنه
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس از تب هلت که خواسته بودیدنقل قول:
با سپاس
سلام خدمت دوستان گل p30world
خواهش می کنم به دادم برسید .
هارد 4ترا اکسترنال سیگیت بکاپ پلاس داشتم که 300 مگش بیشتر خالی نبود . 2 تا هارد 3 ترا خریدم از همون مدل و تمامی محتوای 4ترا رو تقسیم کردم تو این 2 تا 3ترا . یکیش پره پر شد یکی هم 2ترا جا داره .روزی که کپی کردمو تمام شد بدون هیچ مشکلی بود . ولی همون روز بعد از خاموش کردن سیستم هارد 3تراها رو جدا کردم و گذاشتم کنار . الان بعد از 3 روز که وصل می کنم یکیش که تا خر خره پره شناسایی نمیشه تو my computer ولی داخل manage/Disk managment شناسایی میشه ولی فرمتش رو raw میزنه . اونیکی هم که تهش 2 ترا خالی مونده بدون هیچ مشکلی میاد بالا ولی 2 تا از folder ها رو به هیچ وجه نشون نمیده . حجم اشغالیش وقتی روی درایو properties میگیرم 611 گیگ هست ولی وقتی فایل ها و پوشه های داخلش رو باهم properties میگیرم میزنه 258 گیگ .
خلاصه اینکه تمام زندگیم تو این 2 تاس و 4ترا رو هم دادم رفته ، دستم به جایی بند نیست . دیتای داخل این 2 تا 3ترا سیگیت بکاپ پلاس تمام زندگیه منه مخصوصا اونی که تا خرخره پره .
فقط ماندم به کمک شما عزیزان و کارشناسان عزیز که کمکم کنید اطلاعاتم نپره و از بین نره و برگرده .
داخل فرومها خواندم برنامه های MiniTool Partition Wizard و Testdisk میتونه خیلی کمک کنه . دوستانی که با این 2 تا برنامه کاره کردند و راه درست کار کردن با برنامه رو میدونند که باعث بدتر شدن وضعیت هارد نشه لطفا کار کردن با این 2 برنامه رو توضیح کامل بدند (آموزش) .
هر راهی ، روشی ، برنامه ای میدونید که بدترش نکنه تقاضا دارم معرفی کنید . نمیخوام ریکاوریش کنم چون خیلی حجم بالایی هست و جایی برای انتقال ندارم .
قبلا از همکاری دوستان و عزیزان کمال تشکر و قدردانی رو دارم
بدسکتور ها معمولا با hdd regenerator قابل ریکاوری هست ولی طبق فرمایش شما بقیه موارد بله معمولا نرم افزاری قابل حل نیستنقل قول: