آره واقعا یادش بخیر :46: :19:نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد من خودم گوشیم رو وصل کردم به یک ضبط با دو تا باند :18:1600 و مشکلی پیش نیومد :31:
Printable View
آره واقعا یادش بخیر :46: :19:نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد من خودم گوشیم رو وصل کردم به یک ضبط با دو تا باند :18:1600 و مشکلی پیش نیومد :31:
janجان.
یادمه روزی 2-3 صفخه این تاپیک پست میدادن.
شما هنوز 5700 رو داری؟من که فکر نکنم بخوام دیگه عوضش کنم.اینو میخوام تا اخر نگه دارم D: جدی میگم.
ممنون.
منم این گوشی رو حدود 17 ماه میشه دارم.
با اینکه سیم هندزفریش قطع شده، شارژر اصلیش زیر پا مونده و شکسته، باتریش در اثر استفاده از شارژر غیر اصلی باد کرده و خراب شده، در پشت باتریش شکسته و ....
ولی هنوزم دلم نمی یاد عوضش کنم. هی با خودم فکر می کنم اگه این گوشی رو بفروشم به جاش چی بخرم که می بینم چیزی نمی تونه جای این رو بگیره.
پس زنده باد 5700
+ پی نوشت:
پست پایین 100% تایید میشه!!!!
سلام بر عاشقان 5700
منم عاشق گوشیمم
گوشیمو 4 اذر سال 1386 خریدم
همه ازم میپرسن چرا گوشیتو عوض نمیکنی من بهشون میگم هیچ گوشی فعلا نیومده که مثل 5700 باهاش حال کنم
به نظر من اگه کسی میخواد گوشیشو عوض کنه 5700 نفروشه
مطمعنم دلش براش تنگ میشه
بره گوشی جدید بخره کنار 5700
بله 5700 یک حادثه بود که دیگه اتفاق نمیفته به این زودیها تو گوشیهای نوکیا ;)
فعلا قراره 2تا اکسپرس میوزیک جدید به بازار بیاد همونطور که خبر دارید
5630 که ریلیز شده و gsmarena ازش خیلی تعریف کرده توی سرعت و کیفیت صدا.تنها مشکلش که احتمالا کسانی که 5700 دارن نمیرن سراغ 5639 سایز صفحش هست که همون 2/2 اینچ مونده.در واقع نسبت به 5700 این گوشی به جز cpu 600و ابعاد کوچکتر (ضخامت) چیزه دیگه ای نداره
اون یکی گوشی 5730 هست که در کمال تعجب کیبرد کامل داره.احتمالا نوکیا میخاسته به جز سری E باز هم گوشی کیبرد دار بزنه و گفته بزار بندازمش روی اکسپرس میوزیک.این گوشی هم چیزه خاصی نداره و فقط صفحش شده 2/4 اینچ. البته هنوز کیفیت صداش معلوم نیست چه جوریه
البته مهم نیست gsmarena چی میگه.ما به کیفیت صدای عالی عادت کردیم. و تا خودمون مقایسه نکنیم این کیفیت و بلندی صدای این 2تا رو نظر بیقه هیچ تاثیری نخاهد داشت
من کلا 4تا گوشی تاحالا بیشتر نداشتم (همشونم نوکیا) ولی این لعنتی رو آدم دلش نمیاد بفروشتش حتی اینقدر گوشی فوق العاده ای هست
ای کاش نوکیا یک اکس پرس موزیک میزد با امکانات 8510 سامسونگ با اسپیکر های قوی تر و با کیفیت تر
ما راضیم با همین امکانات دوربین12 یا 20 نمیخوایم
8 بسه
با اینکه همین دوربین 2 5700 خودم باهش سالی یک بارم عکس نمیگیرم
من هم یه 1 سال و خورده ای هست که گوشیمو دارم اصلا هم دلم نمیخواد عوضش کنم
تا حالا 4 ،5 بار تصمیم به فروشش گرفتم ولی همون لحظه ی آخر پشیمون میشم
خیلی دوسش دارم و هیچ وقت هم عوضش نمیکنم با اینکه این روزها بدجور میره رو اعصابم
مثلا:
دارم یه آهنگی رو بلوتوث میکنم یه دفعه وسطش گوشی هنگ میکنه ،کلی ما رو ضایع میکنه جلو بچه ها
2 بار مموریش رو فرمت کردم ولی درست نشد یه بار هم ریستش کردم ولی بازم همونطوره
سری اکسپرس میوزیک جزو موزیک فون ها هستند .. نیازی به دوربین 8 ندارن ... فعلا که هرچی دوربین و تکنولوژی هست داره سمت سری E و N میره ...:31:نقل قول:
بچه ها شما ها هم که مثه خودم خیلی وقت این گوشی را دارید مال من برچسب اصلی ال سی دیش کنده شد و من هم یه برچسب روش انداختم ولی برچسب اصلا خوب نیست و یه هالت لکه ای به خودش گرفته که تمیز هم نمیشه .هالا به نظر شما برم دنبال برچسب اصلی یا بدون برچسب باشه خش می فته یا نه و مال شماها بدون برچسب هست یا با برچسب؟
چی کار کردی گوشی بیچاره رو:41: بابا گنادار :31:نقل قول:
نقل قول:گوشیت رو یک فلش بزن باید درست شهنقل قول:
کلا آره من هم یک سال و خورده ای که دارمش :20: :46:
خیلی ازش راضیم گوشی مشتی
کیفیت صداش شکلش همه چزش خوبه