اون سی روز رو قبول میکنه و برای شما قبل از اعزام یک دوره 15 روزه میگذاره. البته مورد هم داشتیم که با تکمیلی سی روزه جذب کردن !نقل قول:
Printable View
اون سی روز رو قبول میکنه و برای شما قبل از اعزام یک دوره 15 روزه میگذاره. البته مورد هم داشتیم که با تکمیلی سی روزه جذب کردن !نقل قول:
سلام دوستان کد اعزامی های یک شهریور اومده.
من امروز رفتم نظام وظیفه پرسیدم.
من کد مازاد خوردم :n03:
یعنی امکان داره منو بندازن برج هشت؟؟؟؟
خدایا از برج دوازده پارسال تا الان منتظرم. دیگه حوصله ندارم عقب بیوفتم :n03::n28:
بله اختمالش وجود داردنقل قول:
سلام
واسه کفالت اقدام کردم
فرستان بیمارستان استان , اونجا بیماری پدرم رو تایید کردن , اومیدیم شهرمون کمسیون تایید کرد , فیش هارو پرداخت کردم بعد از یک ماه زنگ زدند گفتند با درخواست شما در استان مخالفت شده و بعد یک ماه دیگه از استان زنگ زدند واسه شوارای عالی پزشکی
اونجا بهم گفتند تایید شده و برو کارت میاد در خونتون بعد از دو هفته دوباره زنگ زدند , رفتم نظام وظیفه استان بهم گفتند باید پدرتو ببری بیمارستان امام سجاد ناجا تهران
جناب مانی چنین چیزی امکان داره ؟
دکتر ها میگن پدرت نیاز به مراقبت داره ولی نظام وظیفه مخالفت میکنه ؟ یعنی می خوان کارت رو ندن ؟
پدر من دوباره سابقه خودکشی داره , می ترسم اگه من سرباز برم بلایی سر خودش بیاره ! ضایعه نخایی تو گردنش داره
چیکار می تونم بکنم ؟
بله بارها پیش امده افرادی معافیت دایم برای بیماری یا کفالت گرفتند قبل از صدور کارت به شورای عالی فرستاده شدند. شورای عالی پزشکی ناجا بالاترین مقام در امر تصمیم گیری است رای ان غیر قابل شکایت و غیرقابل بازگشت است.از سال قبل سختگیری در مورد معافیت دایم افرایش یافته ممکنه برای رفع ابهام شما را به کمیسیون شورای عالی ارجاع دادند و این بدین معنی نیست که از قصد مانع معافیت بشوند حتی بودند افرادی که از کمیسیون پزشکی جواب منفی گرفتند و با درخواست برای شورای عالی ، معاقیت گرفتند.شما بهتر مدارک پزشکی کاملی تکمیل کنید اگر سابقه بستری شدن دارند یا توصیه نامه از پزشک معالج که در ان شرج کاملی از وضیعت ایشون تهیه کنید.نقل قول:
ممنون واسه وقتی که میزارید جناب مانینقل قول:
تو بیمارستان دکتر ها نظر میدن یا اونجا کمسیون تشکیل میشه ؟
چون فقط یه نامه دادند که ببرم بیمارستان امام سجاد واسه معاینه
مدارک بیماری پدرم رو دارم , پدر من از سال 82 کار افتاده شده و مداکشم دارم ( 5 تا از دکتر های فوق تخصص تهران هم امضاش کردند ) اون مدرک بدرم می خوره ؟
نوشتن که نمیشه نخاع پدرم رو جراحی کنند و نمی تونه کار بکنه و باعث بیماری اعصاب روان هم شده
کمیسیون تشکیل میشه و ممکنه صحبت کوتاهی نیز با شما داشته باشند.بله مدرکی که گفتید کمک شایانی خواهد کرد.نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
کسی که لیسانس داشته و متاهل جه امتیازاتی نسبت به سربازهایی که مدرک تحصیلی کمتری دارن و مجرد هستن داره ؟
و یه سوال دیگه معافیت تک فرزندی یا تک پسری هنوز میدن؟؟
ممنون
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
سربازان متاهل در شهر محل سكونت همسر خدمت مى كنند، بچه هاى ليسانس به شرطى كه در ارتش باشند خدمت بهترى نسبت به سربازان ديپلم دارند در نيروانتظامى خدمت ليسانس ها و فوق ليسانس ها مشكل تر است، معافيت تك پسرى كه نداريم شايد منظور شما كفالت است كه بايد سن پدر ٧٠ سال و نيازمند مراقبت باشدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
وضعیت مرخصی متاهل ها به چه صورت است؟نقل قول:
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
دو روز در ماهنقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص آقا مانی. :n01:
یک مقدار بیشتر درباره کد مازاد برام توضیح بدین لطفا؟؟
درسته اونایی که کد مازاد خوردن اگه روز اعزام توی نظام وظیفه آشنا داشته باشن میتونن جاهای خوب بیوفتن؟؟
آیا پادگان ها چندتایی ظرفیت خالی دارن یا کامل کامل پر هستند؟؟
ممنون میشم کامل برام توضیح بدین(مخصوصا آقا مانی) :n40:
واقعا دوماه اخر نمیگذره
ورودی دی 92
چطور برای وضعبت مرخصی متاهلین حکم قطعی دادید؟ حتی توی یه پادگان یگان به یگان سلایق فرماندها فرق میکنه و همه به یه صورت رفتار نمیکنند، اگر منظورتون قانون و آیین نامه هست که اونم من ندیدم رعایت بشه :n27:
همینطور درباره راحت تر خدمت کردن لیسانس ها بیشتر بستگی به فرمانده و یگان و اینها داره تا ارگان بکار گیرنده، خصوصا از سال 93 که ارتش درجه لیسانس رو کرد گ1 دیگه کاملا این مدعی شما رو باطل میکنه چون پایین ترین درجه لیسانس بین ارگان ها برای ارتش هست و به تبع اون احترام و ارزش لیسانس ها رو آوردن پایین.
به طور خاص توی گروهان ما همین ماه رمضون که گذشت بعد از اعتراض سربازان صفر، همه لیسانس ها مثل باقی سربازها برای گرفتن غذای گروهان به آشپزخانه میرن، نگهبانی (اسلحه خانه و ...) میدن و صبحها جارو و طی به دست توی نظافت عمومی شانه به شانه سربازان صفر همکاری میکنند و سرگروهبان کادری متولد 74 بهشون امر و نهی میکنه و براشون اضافه خدمت رد میکنه :n27:
شما در روزی و ساعتی که در برگه سفید نوشته شده به محل اعزام مراجعه می کنید انجا شما را تا ظهر نگه می دارند تا تعداد افرادی که مراجعه نکردند و غیبت کردند مشخص گردد سپس با توجه به ظرفیت خالی هر سازمان و پادگان افراد را به ان اختصاص می دهند و این به این معنی نیست که شما را به نقاط دور و محروم بفرستند بودند افرادی که کد مازاد داشتند و به ۰۱ یا ۰۲ فرستاده شدند. مطمننا اگر پارتی در نظام وظیفه داشتند به نفع شما خواهد بودنقل قول:
اول اینکه هنگامی ایین نامه ای ابلاغ بشه اجرای ان الزامی است و هیچ فرمانده یگان و پادگان حق نادیده گرفتن ان را ندارند ، سرباز متاهل می تواند از مرخصی استفاده کند اما شرطی دارد که تعداد روزه های ان با توجه به اهمیت و حوزه فعالیت هر یگان محدود است ، اما یک شرط کلی در ارتش برای مرخصی بلند مدت هم برای وظیفه و هم کادر وجود دارد که بیش از ۳۰ روز را فرمانده پادگان باید تایید کند بحث استعلاجی از مرخصی جداست. اما نکته بعد ،اینکه گروهبان در ارتش صبح ناحیه نظافت دارد چیز جدیدی نیست از سال ۹۰ به بعد با کاهش سرباز صفر در بیشتر پادگان های ارتش نه تنها در نقاط دور بلکه در مراکز استان بخشی از این مسولیت به عهده گروهبان وظیفه ها گداشته شده بود ، به لطف رشد مراکز اموزشی عالی زیاد در کشور تعداد بچه های لیسانس و افسرها در ارتش زیاد شده بود و ارتش مجبور بود برای جبران خلا گروهبان وظیفه این کار را انجام دهد نه اینکه بخواهد از درجه لیسانس ها کم کند تا بی احترامی بشه. نکهبانی گروهبان ها باز به یگان مربوط است تجربه ای من در سه پادگان داشتم ، ندیدم همه نکهبان های یک یگان گروهبان ها باشند ، نقاط مهمتر رو به گروهبان می داند مثل اسلجه خانه یا ستاد فرماندهی اما برخی یگان ها بودند که گروهبان همچنان مثل گذشته پاس بخش بودند. در اسایشگاه افسران ، خودشون مسول نظافت و تهیه غذا از اشپزخانه هستند چه در گذشته و چه در حال این طور نبوده که کارهای اسایشگاه به دوش سرباز صفرها باشد ،فردی به عنوان ارشد اسایشگاه تعیین می شد و او وظیفه تقسیم کارهای روزانه بین بچه ها را داشت حتی اگر افسر جدیدی وارد اسایشگاه می شد انها خودشون وظیفه داشتند برای تخت و پتو او اقدام کنند.از دید کادر ارتش وظیفه چه سرباز باشی چه افسر پایین تر از ان است ، در ارتش اگر بحث یا برخورد فیزیکی بین افسر و یک کادر با درجه پایین تر باشه بیشتر طرف کادر را می گیرند چون عقیده دارند که کادر سالیان بلند برای ارتش خدمت کرده و خواهد کرد اما کل خدمت یک سرباز ۲۱ ماه است و متاسفانه این که گروهبانی متولد ۷۴ امر و نهی به افسر می کند در ارتش کم نیست، بحث خدمت در ارتش یا ناجا مثل انتخاب بد و بدتر است، بیشتر بچه های لیسانس در ناجا تا جایی که من دیدم خدمت راحتی نداشتند یا به نقاط مرزی رفتند یا در راهور در سر چهارراه ها بودند .در ارتش با تمام مقرارت و سختگیری ها و کج خلقی های پرسنل کادر بیشتر گروهبان ها را در کاری دفتری مشغول هستند و همزمان اغلب سرباز صفرها مشغول کارهای سخت بدنی و فیزیکی البته باز با توجه به ماهیت پادگان و حوزه فعالیت یگان می تواند متفاوت باشد.نقل قول:
- - - Updated - - -
شما در روزی و ساعتی که در برگه سفید نوشته شده به محل اعزام مراجعه می کنید انجا شما را تا ظهر نگه می دارند تا تعداد افرادی که مراجعه نکردند و غیبت کردند مشخص گردد سپس با توجه به ظرفیت خالی هر سازمان و پادگان افراد را به ان اختصاص می دهند و این به این معنی نیست که شما را به نقاط دور و محروم بفرستند بودند افرادی که کد مازاد داشتند و به ۰۱ یا ۰۲ فرستاده شدند. مطمننا اگر پارتی در نظام وظیفه داشتند به نفع شما خواهد بودنقل قول:
اول اینکه هنگامی ایین نامه ای ابلاغ بشه اجرای ان الزامی است و هیچ فرمانده یگان و پادگان حق نادیده گرفتن ان را ندارند ، سرباز متاهل می تواند از مرخصی استفاده کند اما شرطی دارد که تعداد روزه های ان با توجه به اهمیت و حوزه فعالیت هر یگان محدود است ، اما یک شرط کلی در ارتش برای مرخصی بلند مدت هم برای وظیفه و هم کادر وجود دارد که بیش از ۳۰ روز را فرمانده پادگان باید تایید کند بحث استعلاجی از مرخصی جداست. اما نکته بعد ،اینکه گروهبان در ارتش صبح ناحیه نظافت دارد چیز جدیدی نیست از سال ۹۰ به بعد با کاهش سرباز صفر در بیشتر پادگان های ارتش نه تنها در نقاط دور بلکه در مراکز استان بخشی از این مسولیت به عهده گروهبان وظیفه ها گداشته شده بود ، به لطف رشد مراکز اموزشی عالی زیاد در کشور تعداد بچه های لیسانس و افسرها در ارتش زیاد شده بود و ارتش مجبور بود برای جبران خلا گروهبان وظیفه این کار را انجام دهد نه اینکه بخواهد از درجه لیسانس ها کم کند تا بی احترامی بشه. نکهبانی گروهبان ها باز به یگان مربوط است تجربه ای من در سه پادگان داشتم ، ندیدم همه نکهبان های یک یگان گروهبان ها باشند ، نقاط مهمتر رو به گروهبان می داند مثل اسلجه خانه یا ستاد فرماندهی اما برخی یگان ها بودند که گروهبان همچنان مثل گذشته پاس بخش بودند. در اسایشگاه افسران ، خودشون مسول نظافت و تهیه غذا از اشپزخانه هستند چه در گذشته و چه در حال این طور نبوده که کارهای اسایشگاه به دوش سرباز صفرها باشد ،فردی به عنوان ارشد اسایشگاه تعیین می شد و او وظیفه تقسیم کارهای روزانه بین بچه ها را داشت حتی اگر افسر جدیدی وارد اسایشگاه می شد انها خودشون وظیفه داشتند برای تخت و پتو او اقدام کنند.از دید کادر ارتش وظیفه چه سرباز باشی چه افسر پایین تر از ان است ، در ارتش اگر بحث یا برخورد فیزیکی بین افسر و یک کادر با درجه پایین تر باشه بیشتر طرف کادر را می گیرند چون عقیده دارند که کادر سالیان بلند برای ارتش خدمت کرده و خواهد کرد اما کل خدمت یک سرباز ۲۱ ماه است و متاسفانه این که گروهبانی متولد ۷۴ امر و نهی به افسر می کند در ارتش کم نیست، بحث خدمت در ارتش یا ناجا مثل انتخاب بد و بدتر است، بیشتر بچه های لیسانس در ناجا تا جایی که من دیدم خدمت راحتی نداشتند یا به نقاط مرزی رفتند یا در راهور در سر چهارراه ها بودند .در ارتش با تمام مقرارت و سختگیری ها و کج خلقی های پرسنل کادر بیشتر گروهبان ها را در کاری دفتری مشغول هستند و همزمان اغلب سرباز صفرها مشغول کارهای سخت بدنی و فیزیکی البته باز با توجه به ماهیت پادگان و حوزه فعالیت یگان می تواند متفاوت باشد.نقل قول:
سلام دوستان روزتون خوش
ببخشید یه سوال داشتم
بنده برای قبولی در کنکور لیسانس یکسال پشت کنکور موندم حالا فقط پروژه پایانیم مونده که تحویل بدم اونم می شه مرداد حال 2 سوال داشتم:
1.بنده آیا 1 سال دیگه بعد از فارغ التحصیلی از لیسانس وقت دارم تا برای ارشد و کنکورش وقت بذارم؟
2. در صورتی که بنده مرداد فارغ التحصیل شم و جواب کنکور دانشگاه آزاد برای ارشد شهریور ماه میاد آیا بنده وقت دارم تا مهر؟ یا اینکه مرداد بلافاصله باید دفترچه رو بفرستم و غیبت می خورم
ممنون می شم راهنماییم کنین خصوصا آقا مانی عزیز :n16:
١و ٢- بله، شما بعد از فراغت از تحصيل در هر مقطع يك سال وقت داريد تا خودتان را به سازمان وظيفه عمومى معرقى كنيد.نقل قول:
اگر قصد داريد از فرجه يكساله استفاده كنيد ، سال اينده دو تا سه مانده به پايان فرجه اقدام به ارسال دفترچه نكنيد حداقل يك هفته تا ١٠ روز قبل از ان زمان بگذاريد تا غيبت بي دليل نخوريد.
سلام
کف پا صاف باشه قضیش چیه؟ معاف از رزم میشی فقط؟ معاف میشی؟
رفتم تهران مثل اینکه اونجا اول یه پزشک متخصص معاینه میکنه و بعد میفرسته شورانقل قول:
معاینه ام کرد و یه تست روانشناسی ازم گرفتند
نتیجه اش هم این بود کمسیون اصلی رو برای 94.6.8 نوشت و تا اونموقع معافیت نگهبانی داد...
اگه اونموقع برم نتیجه اگه معافیت نگهبانی باشه همونموقع میده یا برای یگانم میفرسته؟؟
اون روزی که من رفتم حدودا 15 نفری کمسیون اصلی داشتند که ماشالا همشون هم روانی بودند!!:n17: خود زنی های آنچنانی... ولی هیچکدومشون معاف نشدند فقط یک نفرشون معف شد که اون هم از قیافه ش معلوم بود وضعش چطوریه!
راستی اگه من الان برم دانشگاه بعدا امریه جور کنم این 6-7 ماه خدمت الانم حساب میشه یا نه؟؟
من متولد 74 هستم که اگه دو سال کوچک تر می بودم 8 ماه کسری میخورد بهم اما الان نمیشه متاسفانه!! به نظرتون چند سال دیگه 73 و 74 رو هم برای کسری سابقه جبهه میذارند یا نه؟؟ و اگه بذارند هم طرز استفاده ش تو امریه چطوری هست؟؟
كف پا صاف دو نوع نظام وظيفه تعريف كرده: انعطاف پذير و سختنقل قول:
كف پا انعطاف پذير هنگامى كه روى پنجه پا بايستاد ، كف پا مقدارى قوس مى گيرد كه ممنكه معاف از رزم شود . كف پاى سخت به هيچ عنوان انعطلفى ندارد و اغلب پاشنه پا به بيرون قوس دارد اين نوع معاف دائم است ، تعداد افرادى كه كف پا سخت دارند بسيار نادر هستند و اغلب افراد نوع انعطلف پذير را دارند.
خوب از قبل هم گفته بودم يك دوره تعيين مى كنند و سپس راى نهايي رو صادر مى كنند ، در شهريور ماه هر نوع معافيتى بگيريد نامه ان را به شما مى دهند تا تحويل يگان دهيد، به طور كل معافيت دائم گرفتن سخته براى همين از جمع ١٥ نفر تنها يك نفر معاف كامل شده. شما هر تعداد ماه قبل از قبولي در دانشگاه خدمت كرده باشيد در سابقه خدمتى شما ثبت و ظبط مى شود.نميشه به طور قطعى گفت كه متولدين ٧٣ و ٧٤ چه زمانى مى توانند از كسرى استفاده كنند اما برخى سازمان ها كه امريه مى دهند با كسرى مشكل دارند.نقل قول:
نه فکر نکنم به اون ها یه دوره شش ماهه داده باشند..نقل قول:
به هر کدومشون چند روز استراحت دادند و گفتند نتیجه شورا به یگان ارسال خواهد شد!!!!!! ولی معلوم بود به اونی که 50 روز استراحت دادند یعنی اینکه معاف شده و بقیه نه
دوستان کسر خدمت بسیج چقدر پروسش زمان میبره؟
سلام دوستان بنده افتادم پدافند سمنان، خاتم النبيا آجا. لیسانس هستم.چجور جایی هست؟
بعد میشه نیرو هوایی؟!!
سلام
این ک میگن قانونش اومده نهایت سربازیت تا شعاع 400 کیلومتری محل سکونتته درسته؟ ینی واقعا همینطوره؟
من اگه اواخر شهریور یا اوایل مهر پست کنم نوبتم چ تاریخی میشه؟
سلام اکثر دوستام اونجا بودن آموزشیش بد نیست کلا از نظر سخت گیری و امکانات پادگان متوسطی بوده.مرخصی هاشم بد نبوده. از نظر آب وهوایی هم زمان خوبی دارید میرید اونجا. ولی مهم بعدشه که باید بگم یکی از بی امکانات ترین و کلا بدبخت ترین از همه نظر تو ارتش این پدافند هواییشه بعد از اون هم شما دیگه نیرو هوایی نمی شید چون نیروی پدافندید. احتملا اگه رشته فنی هستید کد توپ یا دیده بانی و... میخورید و بعد هم اگه تو یکی از قسمتای اداری یگانتون مشغول نشدید در موضع های توپ یا بی سیم یا دیده بانی و .... مشغول میشید که با قسمت اداری خیلی فرقشه. در کل نه انتظار فوق العاده ای داشته باشید نه فکر کنید خیلی اوضاع سختی در پیش دارید.نقل قول:
یعنی الان این نیرو هوایی حساب نمیشه؟!!!بعد آخه من تو نیروی هوایی ارتش آشنا دارم بندازم استان خودم.آیا میتونه بندازه؟! یا کلا قید خدمت را بزنم با این تفاسیر؟!بعد منظور از دید چی هست؟!! یعنی همش پاسداری و دژ بانی هست؟چون یگان هنوز مشخص نشده که..نقل قول:
ای بابا شما چه زود قافیه رو باختین!نقل قول:
سربازای پدافند از سربازای نیروی هوایی جدان حتی رنگ لباساشونم فرق داره کلا نیروهوایی شیک تر! و بهتر و راحت تره ولی این که دارم میگم مطلق نیست کلیت اونه. حتما وجود داره کسی که تو نیرو انتظامی بیافته ولی حتی از یه کادری سپاه راحت تره!
پس ممکنه بعدا جای شما خیلی هم خوب باشه.
متاسفانه! هر نوع پارتی کمک کنندس حتی ممکنه قدرتش بتونه همین الان شما رو از پدافند به نیروی هوایی جابه جا کنه! یا بعدا پدافند شهر خودتون جای اداری و خوب منتقلتون کنه نه حتما خودش قدرت و توان روابطش. اینو بدونید تارهای روابط بدجوری به هم پیچیده شدن....:n11:
دید نه دیده بانی! یکی از وظایف محوله پدافندیاس اینطور که شنیدم کلا هر یگانی کارای مختلفی داره اینکه چی قسمتتون بشه و اینکه تا آخر قراره سر همون کار باشین یا هر دو روزی جابجا بشین اول با خداس بعدم به شرایط فرمانده و خودتون و هزارتا چیز دیگه ربط داره...
سلام تا اونجا که من شنیدم 300 کیلومتر بود و مربوط به نیروی انتظامی.نقل قول:
شما بهترین کار اینه برید یه سر نزدیک ترین پلیس +10 بپرسید درخواست اعزام الان بدین چه تاریخی میخوره بعدش بپرسید تقریبا از کی این تاریخ برای اعزام باز شده. الان ثبت اعزام یک تاریخ حدودا 1.5 طول میشکشه تا پر بشه. دیگه حساب کتابش با خودتون ولی من دیگه بعید میدونم اعزامتون دیگه قبل سال بخوره میره برای سال آینده...
ممنوننقل قول:
یعنی 6 ماه بعد تاریخ اعزام بخوره؟ بیش از حد دیر نیس؟! میشه درخواست داد ک جلوتر بیوفته یا ن؟
با توجه به حجم زياد اعزام در سال حارى تاريخ اعزام ها چند ماه بعد است مى توانيد در خواست تعجيل داشته باشيد اما موافقت ان با نظام وظيفه استنقل قول:
پدافند نیروی مستقل هستش . چند سال پیش از نیروهوایی جدا شدش. شاید بتونه اگه اون پارتیتون تو پدافند آشنا داشته باشه حتمن میتونه. قید سربازی رو برا چی بزنی؟ من خودم الان تو پدافندم . همین الانم تو یه قسمت اداری خدمت:n21: می کنم. همه که دور کد توپ و دیدبانیو از اینجور چیزشعرا نمیخورن . بعضی ها هستن با توجه به رشتشون دوره کد میخورن مثل برق و همچنین همه دوره کدها هم قرار نیست به نگهبانی و پاسداری دادن ختم بشه خیلی از دوره کدها رو دیدم که از من دارن بهتر خدمت می کنن مثل مولد برق. شما با خیال راحت برو خدمتتو انجام بده همون طور که من دارم تو پدافند خدمت میکنم.نقل قول:
شما برو اونجا کسایی رو میبینی که باهزار گرفتاری زن و بچه و بدهی اومدن خدمت راستش من میخواستم فرار کنم ولی اینارو دیدم خجالت کشیدم
آموزشی سمنان هم سختیش اب و هواشه وگرنه رژه رفتنو پا کوبیدن چیزی نیست. من مشکل کمر داشتم رژه میرفتم.
در ضمن تو همون آموزشی با عقیدتی سیاسی پادگان (آقایون روحانی) صحبت کن بگو بندازنت یه جای خوب . مثلا بچه های دوره ما چندتاشون صحبت کردن با هماهنگی عقیدتی سیاسی سمنان افتادن عقیدتی سیاسی قرارگاه خاتم تهران.
اقا ممنون
ی چیز دیگه ، چقد فرق بین ارشد و لیسانس قائل میشن تو سربازی ینی بهش می ارزه ک ادم ارشدو قبل سربازی بخونه؟
نقل قول:
آخه اینجا میگن باید 8 ماه از تاریخ دوره 30 روزه بگذره تا بشه استفاده کرد
تا اون موقع من میخوام سربازی برم :n35:
اصلا مشخص نمیکنه،یه جا خیلی فرق می ذارن یه جا هم نمی ذارن:n30:نقل قول:
ممکنه نفر زیر دیپلم باشه راحت خدمت کنه ممکنه فوق تخصص هم باشه ولی خدمت سختی داشته باشه:n30::n24:
شما خدمت رو اول بری خیالت راحته و انگار باری از رو قلب آدم برداشته میشه وقتی به سربازی میره و ترخیص میشه:n19:
توکل به خدا کن و سریع تر اعزام شو واقعا معلوم نیست خدمت شما چطور باشه ممکنه خیلی عالی باشه ممکنه خیلی هم سخت باشه ولی مهم اینه که می گذره:n31:
من با دیپلم رفتم ولی گذشت با تمام مشکلات و زجرهایی که یه سری آدم بی وجدان و فاقد شعور به من تحمیل کردن:n21:
هنوزم هم پیدا میشن این افراد بیمار در میان کادر و وظیفه !
بگذریم که افراد با شخصیت و خدا ترس و مومن هم کم ندیدم در دوران خدمت که هنوز که هنوزه الگو هستن برام توی خیلی چیزا:n26:
اصلا مشخص نمیکنه،یه جا خیلی فرق می ذارن یه جا هم نمی ذارن:n30:نقل قول:
ممکنه نفر زیر دیپلم باشه راحت خدمت کنه ممکنه فوق تخصص هم باشه ولی خدمت سختی داشته باشه:n30::n24:
شما خدمت رو اول بری خیالت راحته و انگار باری از رو قلب آدم برداشته میشه وقتی به سربازی میره و ترخیص میشه:n19:
توکل به خدا کن و سریع تر اعزام شو واقعا معلوم نیست خدمت شما چطور باشه ممکنه خیلی عالی باشه ممکنه خیلی هم سخت باشه ولی مهم اینه که می گذره:n31:
من با دیپلم رفتم ولی گذشت با تمام مشکلات و زجرهایی که یه سری آدم بی وجدان و فاقد شعور به من تحمیل کردن:n21:
هنوزم هم پیدا میشن این افراد بیمار در میان کادر و وظیفه !
بگذریم که افراد با شخصیت و خدا ترس و مومن هم کم ندیدم در دوران خدمت که هنوز که هنوزه الگو هستن برام توی خیلی چیزا:n26:
ممنون از پاسختون دوست عزیز
پس برم خدمتو بیخیال همه چی :) توکل ب خدا
فقط ی چیزی میگم ی رفقام میگفت میتونم جور کنی خدمتتو بیوفتی تهران لویزان ! من خودم اهل کاشانم میخاستم ببینم شرایط اونجا چجوریه؟ میگفت انگار خوابگاه ندارن و تا 2 ظهر بیشتر نیستن ! قضیش چیه؟ ب نظرتون چیکار کنم؟
دوست شما در ارتش خدمت مى كند و در بيشتر جاهاى ارتش خدمت تا پايان ساعت ادارى بعنى ١٤ است اما همه ابنها به شرطى است كه شما در ارتش باشيد اگر در ناجا باشيد كه ،قضيه كلا متفاوت است.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان
جریان چیه؟
من باید اعزامم برج ۴ سال آینده باشه به خاطر سرباز معلمی
الان دفترچه پست کنن مگه کی تاریخ اعزامشون میشه؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
یه وسال از بچه های آموزشی پرندک
به نظرتون روز اخر آموزشی اعزامی های برج 4 چه روزیه...؟
بعدشم اینکه اردو داریم یا نه؟ چون شایعه شده اردو نداریم...