خوزستان / اهواز / سلطانمش .....نقل قول:
Printable View
خوزستان / اهواز / سلطانمش .....نقل قول:
خوبه انتظارات اگه برن بالا اونا هم جرات نمیکنن بیان یه غلطایی مثل مخابرات بکنن که شبانه رو حذف کنن خوبه همیشه بهشون بگید سرعت شبانه پایینه که روز به روز بهتر بشن و سرعتا رو ببرن بالاترنقل قول:
به نظرتون اینجا خطم رو چند بسته شده که اینقدر snr پایین اومده؟!!:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:همه چی بستگی به مرکز مخابراتی شما داره ایشون که با 128 با 900 دان میکنن مرکز مخابراتی خلوتی دارننقل قول:
چند بار هم اینجا گفتم ایشون یه استثنا هستن
متاسفانه این تستایی که میذارن فقط باعث گمراهی کاربرا میشه طرف فکر میکنه اگه با 128 اینجوریه دیگه با دو مگ چه شود
میاد سمت پارس و....
شما هم اگه زنگ بزنی پشتیبانی میگه چه سرعتی داری برفرض میگی 2 مگ که تا 250سرعت میده
اونم میگه خطت هیچ مشکلی نداره ما هم حداقل سرعت اسمی رو داریم به شما میدیم دیگه چه اعتراضی داری
باور کنید مرکز مخابراتی بهانه ای بیش نیست تاثیر داره ولی نه اینقدر مگر اینکه ضریب اشراکو ببرن بالانقل قول:
دوستان تمام عمر خرمون کردن...دیگه ما هم خودمون خر نکنیم.
کدوم شلوغی مرکز مخابراتی؟
الان کل ایران مشکل باند داره پارس آنلاین.
دو هفته اس. *یدن تو نت. 2مگ بیشتر پر نمیکنه شیراز. ( اسم 9مگ هم میارن.)
تازه هر روز هم دیتا میپره مداوم باید دی.سی و کانکت زد تا دیتا بگیره. یا dns میترکه و سرور نات فوند میزنه...
خوبه نمیخوان 1گیگابیت برسونن در خونه مردم...توی همین چند صد کیلوبیتش موندن...
7-8 ماه پیش اگر این اتفاق میافتاد زود یه عده متوهم میگفتن نگاه کنید این قطعی ها نشانه بهبود وضعیته میخوان نت رو مفت و پرسرعتش کنن...مچکریم ****.
بلاخره 150 دانلود میکنی یا 300؟ :n02:نقل قول:
اونجایی که نشون میده خطت روی چند بسته شده توی عکس نیستنقل قول:
با 300 / واسه اونا خالی بستم گفتم 150 / اگه بگم 300 همینم میگیرن ازم :n09:نقل قول:
منم عمدا نزاشتم خواستم ببينم حدس ميزنيد چنده:n02:نقل قول:
20 خوبه؟:n02:نقل قول:
شب هم 300 میده بهت؟نقل قول:
نه 80 تا 100نقل قول:
به نظرم باهاشون چونه بزن شب رو برسون به روز جای اینکه واسه روز باهاشون چونه بزنی. 80-100 خیلی پایینهنقل قول:
از همه سایت ها همین سرعت بود فرقی نداشت سرور داخلی مثل دانلودها باشه یا سرور خارجی جالب اینجاست که من چند روزه از پارس سرویس گرفتم و دانلودی نداشتم که بخواند محدودم کنن وجالب تر اینه همین که ساعت رایگان تموم شده سرعت دوباره رفت بالانقل قول:
عزیزم محدودی محدود نباید به سادگی گذشت کنی دارن حقتو میخورن از تو اکانتینگشون شبانتو محدود کردننقل قول:
زدی تو خال البته دان استریمم اتوماتیک(متغییر) بود و تا جایی که خط جون داشت و لینک نمیپرید دان استریم باهاش میرفت بالا ولی بیشتر اوقات رو همون 20تا 21مگ بود ولی بخاطر بوجود اومدن یکسری اختلافات مجبور شدم تخلیه کنمنقل قول:
البته فکر کنم 15 گیگ باشه ها!
اونوقت 256 حتما باید مدارک خاصی ارائه بشه تا سرویس بدن؟
فکر کنم 256 تا 30 گیگ هدیه داره.
راستی پینگش برای خارج از کشور چطوریاس؟
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟:n13::n13::n13::n27:
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟:n13::n13::n13::n27::n30:
سلام
دوستان وقتی من قراردادم تموم شد . بخوای یه ماه دیگه تمدید کنم . انقدر زنگ میزنن دیوونم میکنن . چی کار کنم که این یک ماه دیگه زنگ نزنن و جای من یه کاربر دیگه نگیرین .
سلام
من زنگ زدم که در مورد سرعت پایین شبانه بهشون بگم که درست کنن (سرعتم 70 کیلوبایت میشه شبا) 15 نفر تو صف بودن :n29:
کلی که صبر کردم یکیشون جواب داده بعد تا اومدم بگم سرعت شبانه پایینه گفت شمارتون چنده بهش گفتم دوباره منو فرستاد تو حالت انتظار 16 نفر تو صف بودن :47:
اینا مارو مسخره کردن ؟؟؟
آخه یعنی چی تا میای بگی سرعت پایینه قطع میکنن:grrr:
تکلیف ما چیه که واسه اینترنت 2 مگ پول میدیم ولی شبا سرعتش تا 70 بیشتر نمیره
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr:
شما هم اهوازی؟نقل قول:
نخیرنقل قول:
من استان فارس-فسا هستم
آقا سلام، من 512 محدود 30گیگ دارم حدود 15 روز از عید گذشته سرعت دانلودم به نصف رسید حدود 65 تا 70 نهایتش هست تا 13تا 14 هم میرسه شبا هم از 40 بالاتر نمیره. هر چی هم تماس با پشتیبانی می گیریم چرت و پرت میگن. شما چه پیشنهادی می کنید برا پیگیری که مشکلم رو اساسی حل کنم، شمالم، لنگرود
گوگل چرا با پسوندpk باز میشه? pk مال کجاست?:n27:
با اینکه به نظرم نتیجه ای نداره اما کسایی که مشکل سرعت دارن توی سایت تنظیم مقررات ثبت شکایت کنن
من امشب سرعتمو درست نکنن تنظیم مقررات شکایت میکنم
PK پاکستان هست . ولی من تا حالا به این گیت وی وصل نشدم با چه آی پی وصل شدی ؟نقل قول:
دوستان برای سرعت کم و قطعی و... الکی خودتون رو خسته نکنید یه شکایت بکنید ازشون تو سامانه 195 خودشون زنک میزنن به شکر خوردن میافتن
من یه مشکل عجیب دارم از ساعت 10 شب به بعد snr نوسان شدید پیدا میکنه و میاد زیر 10
:n13: با پشتیبانی تماس گرفتم downstream رو آوردن رو 2048 و snr هیچ تغییری نکرد مودم هم مستقیم به ورودی خونه وصله:n15:اینم از تست الانه یعنی 512 دارم:n24: آپلود رو کجای دلم بزارم آخه
یک بار گفتم باید برید 195 شکایت کنید منم سرعتم دسته کمی از شما نداشت ولی رفتم شکایت کردم به قول رفیقمون به شکر خوردن افتادننقل قول:
واقعا شورشو دراوردن سرعت شبانه ام شده 20 راهی نیست بشه درست کرد این وضعیت رو؟
واقعا شورشو دراوردن سرعت شبانه ام شده 20 راهی نیست بشه درست کرد این وضعیت رو؟
من که گفتم یا باید اینقدر زنگ بزنید و برید رو اعصابشون یا شکایت هیچ راه دیگه ای هم نیست چون اینا دارن عمدا حقتون رو میخورن و از اکانتینگشون سرعت شبانه رو براتون محدود کردننقل قول:
والا من قبلا صبانت بودم الان یه چند روزیه امتحانی یه ماه پارس اشتراک گرفتم اگه تا ته ماه همینطوری باشه تمدید نمیکنم اخه شکایت و اعتراض فایده ایی نداره توی صبانت هرچی اعتراض کردیم فایده ایی نداشت توی پارس به نظرتون اهمیت میدن؟ فوقش میخوان بگن 1-8 هستش یا ما نسیبت به سرعت شما شبونه میدیم واز این حرفهای تکراری دیگه الان جالبه خط من روی 9 بسته شده و عملا تا 40 سرعت دانلود بیشتر نمیشه ولی جالب تر اینه در روز تا 900 هم میرسه واقعا مسخره اسنقل قول:
سرعتت از ئب سایت های داخلی چنده وقتی خارجی 20 تاس؟
افتخاری دیگر برای پارس
از ساعت 8 داره هی قطع وصل میشه شما هم مشکل دارین ؟؟؟
دیشب فقط 2-3 دانلود کرده واسه من و 450مگ ترافیک بوده. باقی ساعت ها ظاهرا قطع بوده کانکشن چون هیچ اطلاعاتی از ترافیک نیست.
رفتیم توی هفته سوم که نت روز و شب قطعی و مشکل داره بعد خر گیرآوردن 1 روز به اکانت اضافه میکنند.
انگار محتاج 1 روز نت هستیم...
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟:n13::n13::n13::n27::n30:
این مشکلات سرعت که میگید تو سرویس های حجمی هست یا نامحدود هم هست؟
بیام سمت پارس انلاین؟
یکی کمک کنه خواهشا