نقل قول:
مباركه. اما شما توي همين سايت بگرديد آموزشهاش هست آگه نبود بگو من بزارم يا اينكه پبام خصوصي بده تا مشكلتونو حل كنم:10:
نقل قول:
مباركه. اما شما توي همين سايت بگرديد آموزشهاش هست آگه نبود بگو من بزارم يا اينكه پبام خصوصي بده تا مشكلتونو حل كنم:10:
نقل قول:
مباركه اما شما توي همين سايت بگرديد آموزشهاش هست آگه نبود بگو من بزارم يا اينكه پبام خصوصي بده تا مشكلتونو حل كنم:10:
دوست عزیزم آدرسهایی که توی گوشی نشان داده می شود فقط اسم آنتنی که ما در اون منطقه استفاده میکنیم
سلا م دوست مننقل قول:
من شرایط شما رو داشتم !
البته برای من همه چیز میومد ولی هیچی از طرف من نمی رفت
ستاره 140 ستاره*1# بزن درست میشه....
سلام دوباره
اگه بخوام واسه یکی زنگ بزنم که واسه اون آنتن نیست و خودش خبر نداره و تماس هم مهم باشه باید چیکار کنم؟؟؟
سلام
اومدم جواب یکی دوتا از دوستان که مشکل داشتن را بدم.....
1- یک از دوستان که ظاهرا بندرعباس زندگی میکنن مشکل gprs داشتن (که البته الحمدالله رفع شد) ولی باید بگم که اگر بازم قطع شد زیاد نگران نباشن چرا که اینها کاملا موقتی و طبیعی هستن.....
2- برخی از دوستان مشکل ارسال پیام کوتاه را دارن باید خدمتشان عرض کنم که این دوستان اگه سیم کارتشان را فعال نکردن حتما باید اول اون را فعال کنن تا بتونن پیام کوتاه ارسال نمایند
برای فعال کردن سیم کارت از کد زیر استفاده کنید
#1*140*
اگه مشکل حل نشد مسیج سنتر را عوض کنید من اینو بهتون پیشنهاد میکنم
989350001420+
اگه بازم مشکل حل نشد :دی کد زیر را وارد کنید و سپس call را بزنید
#16*0000*35#
اگه بازم مشکل حل نشد زنگ بزنین به 140 یا 130 و مشکل را پیگیری کنید
با تشکر
خوب کاری نداره که !نقل قول:
اگه می خوای تا انتن اومد متوجه بشه که کار مهمی باهاش داری یه اس ام اس بده !
درسته، ولی هر وقتی که من وصل شدم از دیروز خوب وصل شده، فقط سرعتش پایینه !نقل قول:
1- یک از دوستان که ظاهرا بندرعباس زندگی میکنن مشکل gprs داشتن (که البته الحمدالله رفع شد) ولی باید بگم که اگر بازم قطع شد زیاد نگران نباشن چرا که اینها کاملا موقتی و طبیعی هستن.....
باورت میشه شونصد دفعه خوندم جملت را تا متوجه شدم؟؟:31: یه ویرگولی علامت تعجبی!! نقطه ای چیزی میزاشتی که راحت بشه خوند:27::10:نقل قول:
اما در مورد سرعت باید بگم که برای ما که خیلی خوبه ینی اگه خوش شانس باشی(نزدیک به دکل) و شبکه خلوت باشه حتی میتونی با سرعت 10 کیلو دانلود کنی ولی خوب در اکثر مواقع سرعتش در حد دایال آپه:8::5:
متاسفانه Bts های بندر عباس قطع شده !!!!