گرون کنن. تحریم میکنیم. اینترنت همراه که نون شب نیست. استفاده نمیکنیم ببینیم وقتی مشتریا کم بشن واسشون صرفه داره یا نه.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
گرون کنن. تحریم میکنیم. اینترنت همراه که نون شب نیست. استفاده نمیکنیم ببینیم وقتی مشتریا کم بشن واسشون صرفه داره یا نه.نقل قول:
منم این چند روزی که تعرفه ها را گرون کردن بسته جدید نگرفتم و اینترنت گوشیم قطعه در صورتی که قبلا همیشه اینترنت گوشیم وصل بود الانم تا وقتی این تعرفه ها با این قیمت باشه استفاده نمیکنمنقل قول:
دقیقا بهترین کار همینه. من سیم کارت همراه اولمو بعد از کلی وقت گذاشتم تو گوشی. درسته اینم ارزون نیست ولی فعلا گرون نشده. اگر گرون بشه اینم میشه مثل ایرانسلم. کلا قید اینترنتشو میزنم. اگه همگی متحد باشیم و تحریم کنیم یکمم به ما توجه میکنن و عقب نشینی میکنننقل قول:
لعنت بر پدرومادر ایرانسل،سرعتش شده همون کوفتیه ثابق ۳۰کیلوبایت تو روز!از بسته تا کیلوبایت آخرش استفاده میکنم میرم سراغ همون همراه اول!اونم جلبکه اما حداقل دلم نمیسوزه ۱۰تومن پول الکی دارم میدم واس اون افتضاح.بازم تاکید میکنم لعنت بر پدرومادرت ایرانسل!۲۰هزارتومن ۲گیگ!!!!!کره شمالیه مگه دیوسا:n32:
:n08:نقل قول:
.................
تا جاییکه من دیدم تجهیزات 3G شبیه جعبه های 4گوش هستنقل قول:
توی خیلی از جاهای تهرانم نداره. غصه نخور. همراه اول شده همراه آخر.نقل قول:
1- میانگین کشوری ایرانسل 5 مگابیت با پینگ زیر 200 ؟؟؟؟ الان توی خیلی از شهر های بزرگ و خیلی از مناطق به Edge هم متصل نمیشه .نقل قول:
نمیدونم روی چه حسابی این حرف رو زدید .
2- از قیمتای مبین نت اطلاعی ندارم ولی گرون فروشیه یه سرویس دهنده دیگه یکی دیگرو توجیه نمیکنه . بعدشم شما مبین نت رو با ایرانسل مقایسه نکنید مشترکین اینترنت همراه خیلی وسیع تر از وایمکس هست . در حالی که گزینه های انتخاب اپراتورم محدوده .
3- من اقتصاد دان نیستم ولی باز هم نباید قیمت اپراتور های کشور های دیگه رو مقایسه کنید چون هزینه های یک اپراتور ( شامل حقوق کارمنداش ، مالیات و ... ) و همچنین سطح درآمد افراد زمین تا آسمون کشور به کشور فرق میکنه .
با این حال میتونید یه سر اپراتور های پاکستانی هم بزنید !
و سوال آخر اعتراض به گرونی آیا ضرری رو شامل شما میکنه ؟
4 جی امروز تهران
سرور داخلی البته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسبت به ایرانسل گفتم همچین چیز شاخی نیست... بله شما دوست داری با کره شمالی حساب کن ولی من با میانگین جهانی حساب کردم... شمایی که 300 را خیلی زیاد میدونی نباید انتظاری داشته باشی که سرعت نت کشور بیشتر از این بشه :)نقل قول: