اتفاقا بازیش خیلی هم خوب بودنقل قول:
خب شانس بده تو این از همون هایی بوده که نوب بوده 10 تا win اول رفته دیاموند دیگه :n08:
Printable View
خب شانس بده تو این از همون هایی بوده که نوب بوده 10 تا win اول رفته دیاموند دیگه :n08:
خب مهندس اگر بازیش خوب بود که ترول نمی کرد. :n08:نقل قول:
من تا حالا جمعا 1600 تا 1700 دست بازی کردم ولی تا به حال حتی اگه کل تیم بهم توهین هم بکنن باز هم می رم تو تیم و ترول نمی کنم. کسی که این کار رو میکنه بازیکن خوبی نیست یه آدم بی شعوره عزیزم که لیاقت اون دیاموند رو نداره باید بره wood V . اگر بازیش خوب بود دعا کن بازم باهاش بیوفتی پس:n09:
راستی چرا مثل مدرسان شریف هی میگی بازیش خوب بود؟ به خدا یه بارم بگی می فهمم:n02:
مچ هیستوریشو دیدم خیلی خوب بودنقل قول:
خب مهندس اگر بازیش خوب بود که ترول نمی کرد. :n08:
توی اون بازی هم خیلی خوب بازی کرد
خیلی دقیق هوک می کرد
sry lagنقل قول:
راستی چرا مثل مدرسان شریف هی میگی بازیش خوب بود؟ به خدا یه بارم بگی می فهمم:n02:
lag رو خوب اومدی، ببین من هنوز متوجه نشدم ترول کرد یا خوب بود 2 حالت بیشتر نداره بازیکنی که ترول کنه بازیکن نیست تحت هر شرایطی. مهم نیست قشنگ بازی کنه یا نه اکه به تیم لج کنه باید بره wood V.نقل قول:
ببین 5 ب 5 که می شد دیدی که 2 تا تیم هی وا میستن پوک می کنن یا منتظر یکی که فایتو شروع کنه
این بلیتز ما هم نمی دونم از بین اون همه کریپ و چمپ این چیزا گالیو رو می کشید وسط ما گالیو هم زارت اولتی 4 تامون می مردیم خودش در میرفت
2 3 بار این کارو کرد دیگه گالیو هه بلد شده بود یارا و کریپا وسط لین بودن این میرفت جدا وامیستاد بلیتز هوکش کنه
هوکش که میکرد ما هممون فلش و گست و این چیزا در می رفتیم
لا مصب 2 3 بار این گالیو رو کشید هیچ کی فکرشو نمی کرد
آره تو west هستم skillcappedtork ادد کن آره معلومه رنگار بازی با این فیورا رفتنت :n08:نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال , این 10 تا بازی اول رنکد رو چنتاش رو ببری خوبه ؟ هر 10 تارو باید برد تا گلد بشی ؟
کلا یکم ترتیبش رو توضیح بدید ممنون میشم
فكر نميكردم كسى باشه آى دى منو ندوته :n04:EUNE: Soushiant