سلامنقل قول:
بله ، تفاوتی با مدلهای قدیمی ندارند به جزء شکل ظاهر .
باید از فـیـلتـرشـکـن استفاده کنید که مطمئناً روی اکثر سیستمها موجوده :n02:نقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
بله ، تفاوتی با مدلهای قدیمی ندارند به جزء شکل ظاهر .
باید از فـیـلتـرشـکـن استفاده کنید که مطمئناً روی اکثر سیستمها موجوده :n02:نقل قول:
سلام دوستان.
میخوام یه هارد اکسترنال دیگه بگیرم داشتم میگشتم دیدم این مدل خیلی به صرفه تر از بقیه س...
Seagate Expansion Desktop 5TBمیخوام بدونم این 5 ترا بودنش مشکلی نداره؟ کلا توصیه میکنید؟ چون تا حالا همچین ظرفیتی ندیدم...
ممنون
اقا عطا چرا قیمت این مدلهای جدید اینقدر بیشتر شده!8 ترای این مدل رو دی-جی میده 1500 در صورتی که مای بوکهای قدیمی 8 تراش 1250 بود.این مدلهای قدیمی تر هنوز تو بازار هست؟ چون ما که ارشیو میکنیم فرقی نداره چه ورژنی بگیریم ولی 250 روی 1500 یک خرده زور میاد به ادم.نقل قول:
سلام .نقل قول:
مشکلی نداره .نقل قول:
میخوام بدونم این 5 ترا بودنش مشکلی نداره؟
اول بررسی کنید تفاوت قیمت با 6 ترابایت در چه حد هست . یعنی اگر تفاوت قیمت 5 و 6 ترابایت زیاد نیست بهتر هست 6 ترابایت رو بخرید .نقل قول:
کلا توصیه میکنید؟
فعلاً قیمتها غیر منطقی هست . الان قیمت هارد دیسک اکسترنال 8 ترابایتی سیگیت یک میلیون تومن هست در صورتی که هارد دیسکی که در همین مدل اکسترنال بکار رفته (یعنی Seagate Archive HDD با مدل نامبر ST8000AS0002) در دیجیکالا 1,520 هزار تومن هست .نقل قول:
عطا خان سلام!
کيفيتش چطوره؟
هارد اکسترنال سیگیت Expansion Portable 1TB
منظور شما مدل Seagate Backup Plus Hub Desktop هست دیگه؟ یعنی داخل این هارد مدل آرشیو هست؟نقل قول:
من خیلی دنبال مدل 5 ترابایت Archive HDD بودم ولی متاسفانه فقط 8 ترابایت وارد شده با قیمت حدود یک میلیون صد هزار تومن
بله ؛ منظور من مدل Hub Desktop هست . حتی در هارد دیسکهای اکسترنال سایر برندها مثل Transcend هم از همین مدل استفاده میشه .نقل قول:
سلام. مدل وسترن المنتز ، فقط تو نداشتن پسورد سخت افزاری با بقیه وسترن ها تفاوت داره یا چیز دیگه هم هست؟
سلام .نقل قول:
مهمترین تفاوت مربوط به همین رمزگذاری سخت افزاری هست . نرم افزار بکاپ گیری ندارند که البته مهم نیست و میتونید از نرم افزارهای دیگه ای استفاده کنید و همچنین تفاوت در شکل ظاهر .
نقل قول:
ممنون. البته من هنوز از بازار قیمت نکردم ، ولی دیجی کالا 2ترای المنتز رو میده 320 و مدل اولترا رو میده 425 تومان! گفتم اگه فقط مشکل فقط پسورده که همین المنتز خیلی به صرفه تره.
اون قابلیت بکاپ خودکار که برا من یکی که خیلی کارایی نداره. فقط اون برنامه که هارد رو خاموش میکنه کاربردیه.
ضمنا من از تو خود سایت وسترن که میرم قسمت Software برای برنامه هارد ، بسته نرم افزارش رو گذاشته برای فروش!! خیلی این وسترن روش زیاد شده!!:n02: