راست میگه همشهریمون!! نیایید خواهشن....نقل قول:
حداقل برنامه ریزی برای چند ماه اینده بیایید تا ما یه بویی از اینترنت ببریم:n14:.....اخر اینم حکایتش میشه اسیاتک....
از ما گفتن بود....:n09:
راست میگه همشهریمون!! نیایید خواهشن....نقل قول:
حداقل برنامه ریزی برای چند ماه اینده بیایید تا ما یه بویی از اینترنت ببریم:n14:.....اخر اینم حکایتش میشه اسیاتک....
از ما گفتن بود....:n09:
نه آخه اصلا ملت فکر کردن خیلی توپه! از هر سروری خواستید بگید همین الان با سرویس دینامیتم تست می زارم. آش دهن سوزی نیست. خیالتون راحتنقل قول:
دیگه دیر شده...گولم زدن... من های وب میخوامممممممممممممممممممم مممممممم:sq_3:نقل قول:
:15::16:
مثل اینکه زیادی تست گرفتم :n02:نقل قول:
ولی به نظر من فقط تو تهران خوبه ! اینطور که دوستان میگن
چرا کسی از این عصر انتقال تست نمیذاره ؟ :n24: نکنه سرعتتون بالاست دارید مخفی میکنید ؟ :n22:
هر شهری یه آی اس پی شاخ داره متلا تبریز همه میگن همارا سیستم فک کنم تهران هم بعد از چند تا سرویس وایرلس مثل رسانه پیشرو اینا همین نوین باشه :n02:نقل قول:
خب چندتا تست خراب بزار تا ملت فکرای بلند پروازانه نکنن بیان مارو بدتر بیچاره کنن!!نقل قول:
شما فقط محازی که از عصر تلکام سرویس بگیری:goatee:نقل قول:
اتفاقا مزخرف ترین سرویس دهنده ای که توی عمرم دیدم همین همارا سیستمه!!!:n02:نقل قول:
قابل توجه دوستانی که علاقه ی زیادی دارن بیان های وب. چندتا تست از گوشه کنار گیتی با سرویس مثلا ۸ مگ دینامیت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت اینترنت مارو خداییش زنگ بزنم مخابرات بگم این آشغالو جمعش کنید بهتر نیست ؟ :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]