فعلا در اصفهان فن آوا بهترین گزینه هست چه برای اینترنت نامحدود و چه برای محدود ...نقل قول:
اینم سایت نماینده اصفهان فن آوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فعلا در اصفهان فن آوا بهترین گزینه هست چه برای اینترنت نامحدود و چه برای محدود ...نقل قول:
اینم سایت نماینده اصفهان فن آوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ترافیکمون تموم شد میشه وارد سامانه شد و ترافیک خرید؟
یا نه باید مواظب باشیم قبل از تموم شدن ترافیک بریم بخریم؟وگرنه مجبوریم با دیال آپ بریم و ....؟
وقتی تموم شد هم میشه خریدنقل قول:
برای انصراف طرح زرین در کاشان باید به کجا مراجعه کرد؟؟؟؟ مرکز مخابراتی ؟؟؟؟یا دفتر خیابان بهشتی؟؟؟؟؟
قبلا هم دفترخیابان بهشتی انجام میداد و هم طبقه دوم مخابرات مرکزی (خانم محمدی)
الان چند روز پیش خودم رفتم مخابرات مرکزی و انصراف دادم نمیدونم دفتر خیابان بهشتی هم انجام میده یا نه
با تشکر
دوستان قیمتهایی که برای طرح کمپین زده شده ماهیانه است یا سالانه؟
یعنی مثلا اگر من طرح 2 مگ با 3 گیگ حجم را با قیمت 14 تومن بگیرم باید هر ماه این مبلغ را بدم یا نه؟
و یه سوال دیگه اینکه، 2 گیگ حجم رایگان را هر ماه میده یا فقط همون بار اول میده؟
ماهیانه. هر ماه اون دو گیگ رو به اضافه حجم اصلی میده.نقل قول:
برای انصراف حضور مالک خط تلفن لازمه؟؟؟؟؟؟؟چون من زمان دریافت طرح زرین کپی کارت ملی خودم رو دادم نه مالک خط تلفن رانقل قول:
سلام
عذر میخوام من اگه طرح 5 مگ تابستانه رو فعال کنم شبانه رایگان داره و اینکه آیا واقن مودم وای فای رایگان میدن
هزینه روی قبض تلفن که نمیاد ؟ هزینه کل سال رو باید یجا پرداخت کرد یا اینکه ماهانه هم میشه پرداخت توی قسمت تعرفه ها حرفی از انتخاب سالانه نبود و هزینه همون 19 تومن حدودا بود
و اینکه دوستان کسی گرفته این مودم های رایگانشون رو ؟
خیلی ممنون ومتشکر
طرح پنج مگ شبانه رایگان ندارهنقل قول:
مودم رایگان میدند
برای پیش پرداخت مراجعه کنید به مخابرات،هم میتونید یکجا پرداخت کنید و هم ماهیانه بر روی قبض