بچه ها این روزها سرعت شما چطوره؟
من صبح توی ساعت دانلود آزاد رفتم سرعت افتضاع بود، با IDM بیشتر از 6kb نمیشد دانلود کرد، جدیدا زیاد هم قطع میشه!
شما چطور؟
Printable View
بچه ها این روزها سرعت شما چطوره؟
من صبح توی ساعت دانلود آزاد رفتم سرعت افتضاع بود، با IDM بیشتر از 6kb نمیشد دانلود کرد، جدیدا زیاد هم قطع میشه!
شما چطور؟
مرسی، خیلی خوب وقت گذاشتی و مرتب نوشتی، ممنون، ببینم برای گوگل کروم افزونه ی مشابه این سراغ نداری؟نقل قول:
پ.ن: پیداش کردمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مخزن ایناست
ساعت مجانیش که واقعاً افتضاح شده. یعنی من سه روز گیر گرفتن و یندوز8 جدید هستم. بیشترش را هم جمعه گرفتم. شبها بیشتر از 100-300 مگ نمیتونم بگیرم. اون هم از سرور مایکروسافت که واقعاً کارش درسته.نقل قول:
ولی ساعت عادیش بد نیست. این بستگی به همخطیها داره که اون ساعت روی خط باشند یا نه.
اما مبین نت کلا عجیبه ایرانسل وقتی مناسبتی در پیش باشه یه کار انجام میده مثلا قیمت مودم را میاره پایین یا حجم را بیشتر میکنه اما مبین نت اصلا هیچی
1.نصب کردم اما خوب تو گوششون نمیره که،میگن اون که ما میگیم درسته نه نرم افزار شمانقل قول:
2.مدل فک کنم این باشه
Firmware version:
v2.8.8.1-g1.4.4-mobinnet
درسته؟
سرویس 1 مگابیت دانلود شبانه رایگان حداکثر 1 گیگابایت .
روزا هم سرعت به زور به 128KB میرسه .
معمولا رو 90 هست .
آقا این جریان جمعه چی شد ؟ یکی میگه رایگانه یکی میگه تا یه ساعتی رایگانه ؟ یکی میگه اولش کم نمی کنه بعد یدفعه کل حجم رو کم میکنه ؟!!
من که حسابی گیج شدم !!!:41:
آخرش رایگان هست یا نه ؟؟؟!!! :41:
سلام دوستان... خسته نباشید...
میگم بچه ها من وایمکس مبین نت رو از سامسونگ هدیه گرفتم... ولی نمی دونم Username و Passwordam چیه...؟
ازون طرف وقتی وارد صفحه ی مشترکین میشم و وارد قسمت ecare میشم... نمی دونم چطوری باید وارد حسابم بشم... آخه اونجا وقتی login میزنم هیچ اتفاقی نمی افته... کلا انگاری هیچ لینکی تو اون صفحه کار نمی کنه!
این اطلاعاتی که روی مودم بوده رو فقط دارم...
شناسه ی پرداخت - شناسه ی اشتراک و یک کد به نام PID
من نمی دونم بین اینا کدومش یوزر و کدومش پسوورده ... و نم دونم کدم یکی رو توی ecare وارد کنم...
می خوام ببینم چقدر از ترافیک ماهیانم باقی مونده... چجوری باید فهمید چقدر باقی مونده؟
توروخدا کسی که مبین نت داره کمکم کنه... ممنونش می شم...!
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
من میخواستم 2 مگ مبین نت بگیرم بیشتر برای دانلود در ساعت های رایگانش ، اینجوری که شما می گید انگار باید قیدشو بزنم کسی 2 مگ داره سرعتش چه جوریه 2 تا 8؟
از این وایمکس نمیشه در حال حرکت استفاده کرد. هنوز مجوزش رو نمیدن. اگر هم حرکت کنی قطع و وصل میشه. مثل موبایل نیست. بهترین مودم هم وایفای است نه جیبی.نقل قول: