سلام دوستان
من میخواستم یه اشتراک وایمکس بگیرم . من کرج هستم گوهردشت . بلوار انقلاب کنار ورزشگاه انقلاب . می خواستم کسانی که تو این نزدیکی ها هستن بگن ایرانسل چطوره تو این منطقه .
یه سوال دیگه اینکه ایرانسل دانلود ریگان داره شب ها ؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من میخواستم یه اشتراک وایمکس بگیرم . من کرج هستم گوهردشت . بلوار انقلاب کنار ورزشگاه انقلاب . می خواستم کسانی که تو این نزدیکی ها هستن بگن ایرانسل چطوره تو این منطقه .
یه سوال دیگه اینکه ایرانسل دانلود ریگان داره شب ها ؟
ممنون
درود
سرویس وایمکس من چند روزه هیچ صفحه ای را باز نمیکنه
ولی دانلودش عالیه
با چیز پی ان راحت صفحه ها را باز میکنه
برای دوستان دیگه چطوره ؟
سرعت دانلود 256 حدود 32 هستش.دانلود شبانه رایگان نداره.به صرفه ترینش 1مگابایت و 2مگابایت نامحدوده.بقیش به صرفه نیست و مثلا اگه از شاتل بگیری بهترهنقل قول:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
من 1 مگ نامحدود گرفتم این ماه
واقعا افتضاحه:41:
سرعتش ثابت نمیمونه - بین 20 تا 128 بازی میکنه
پولی که بهشون دادم حرومشون باشه
میخریدید هم فرقی نمیکرد چون آنتن مخصوصش در بازار پیدا نمیشه.نقل قول:
من ایرانسل 2 مگ دارم ، واقعا راضیم ، چون آنتن دهیم 100% هست سرعتش فوق العادس ، مخصوصا شب ها که میزارم برای دانلود تا 350 هم میره. بعضی وقت ها که قاطی میکنه باید یکبار مودم روشن خاموش کنید ، درست میشه
ایرانسل یه صفحه جدید برای دریافت اپدیت فریمور مودم هاش گذاشته، زمانبندی هم کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید منتظر باشیم تا بشه مودم هایی ایرانسل رو در مبین نت استفاده کرد مثل 632w ، 631 و WIXFMM-130 Green Packet ,.......
این فریمورها مخصوص خود ایرانسل هست و ارتباطی با مبین نت نداره.
دوست عزیز باید جهتنقل قول:
منم همین مشکل رو دارم.cinr من بالای 20 بود و بعد 1هو شد 12 که برای من که 1مگ دارم تاثیرش محسوسه.قبلا هم شده بود که مودم فضای بازمو 1کم چرخوندم و باهاش ور رفتم که درست شد.نمیدونم چرا هر چند وقت 1بار این مشکل پیش میاد.بدون چرخوندن مودم cinr کم میشه!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دوستان این تعرفه آزاد که از 100 زیاد شده 89 ریال باعث شده که توی ترافیک باقی مانده عدد کمتری رو مشاهده کنیم.
ولی من الان حساب می کنم خیلی زیاد کم میکنه. قبلاً 400000 بود الان که شده 360000 . ولی باز به نسبت خیلی بیشتر کم کرده. فکر کنم ایراد سیستمشونه ؟؟
برنامه یا چیز خاصی هم ندارم که آپدیت شه. ایرادش چی میتونه باشه؟؟