ترم آخر میشه علاوه بر 24 واحد اگر واحدهامون با 6 واحد دیگه تمام بشه آنها را معرفی به استاد گرفت ؟؟
Printable View
ترم آخر میشه علاوه بر 24 واحد اگر واحدهامون با 6 واحد دیگه تمام بشه آنها را معرفی به استاد گرفت ؟؟
خير. اگه شما 30 واحد باقيمانده داشته باشيد ديگه ترم آخر محسوب نميشيد كه 24 واحد بگيريد.نقل قول:
من یک چارت درس دارم که زده درس آمار و احتمالات پیشنازش ریاضی عمومی یک هست...از خود سایت چارت دانلود کردم زده پیش نیازش معادلات دیفرانسیل...چارت اولی از انتشارات دانشگاه گرفتم!تکلیف چیه؟؟؟چون که ریاضی عمومی یک رو پاس کردم و معادلات پاس نکردم هنوز.
رشته تون چيه؟نقل قول:
آقا ثبت نام دانشگاه آزاد شروع شده ؟! تموم شده ؟! یا کی شروع میشه ؟!:n02:
ببینید من رشتم 88 واحد هشت و مقطع کاردانی پیوسته هستمنقل قول:
الان ترم 3 هستم و 36 واحد پاس کردم
اگر ترم تابستان که پیش رو هست 6 واحد پاس کنم میشه 42 واحد
و ترم مهر 20 واحد پاس کنم میشه 62 واحد و ترم بعد میشه 26 واحد می مونه
البته یک واحد هم درس وصیت هست که توی سقف انتخاب واحد حساب نمیشه
میشه منو راهنمایی کنید که چطور 5 ترم تمام کنم ؟
سلام اگر معدلتون بالای 17 در ترم باشه میتونید 24 واحد بر داری ...نقل قول:
ترم اخر هم میتونید 24 واحد برداری ...
اگر هم ازتون درس باقی موند معذفی به استاد بگبرید.
البته میتونید طرح ضیافت هم شرکت کنید دروس عمومی رو پاس کنید
موفق باشید ...
طرح ضیافت چی هست ؟ همه دانشگاه ها میشه ؟نقل قول:
حالا اگه معدل 17 نشم به چه صورت میشه ؟
ترم آخر 25 واحد میمونه باید چیکار کنم ؟
مگه بعد از فراغت از تحصیل دانشگاهی یکسال وقت نداربم تکلیف خودمونا روشن کنیم یا بریم دنبال ادامه درس یا سربازی
حالا من واحدهایم را (بنا به دلایلی) جوری پاس کردم که مجبورم علاوه بر زمانیکه میشه درس خوند(سنوات) دو ترم دیگه هم اضافه بگیرم که بایستی با موافقت نظام وظیفه باشه، حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که اگه نظام وظیفه موافقت کنه و من دو ترم به سنواتم اضافه بشه آیا زمانیکه درسم تموم شد باز هم اون یکسال فراغت از تحصیل را دارم یا بخاطر اضافه کردن به سنوات از بین میره و باید همون موقع برم سربازی؟
تنها در صورتي كه توي اين 25 واحد درس تنظيم خانواده وجود داشته باشه، يه بخشنامه هست كه تنظيم رو يه واحدي ميكنه و تعداد واحدها به 24 واحد تقليل پيدا مي كنه. در غير اينصورت اگه واحدهاي باقيمانده (بدون وصايا و روخواني) بيش از 24 واحد باشه، هيچ راهي وجود نداره كه بشه اونها رو يه ترم اخذ كرد.نقل قول: