میتونید به اسم یکی از اقوام که دانشجو هست و برای گرفتن نامه مشکل نداره ثبت نام کنیدنقل قول:
اگرم نشد میتونید نامه از شرکت بگیرید!
Printable View
میتونید به اسم یکی از اقوام که دانشجو هست و برای گرفتن نامه مشکل نداره ثبت نام کنیدنقل قول:
اگرم نشد میتونید نامه از شرکت بگیرید!
با سلام
من دیروز رفتم و سفارش دادم.......ART 1
شرکتمون کجا بود بابا... دانشجو هم زیاد نداریم...نقل قول:
در کل کسی نمیدونه چطور میشه از یه اداره دولتی نامه گرفت...؟؟؟ کس از شماها تا حالا از یه اداره دولتی نامه برای adsl گرفته (مخصوصا آموزش و پرورش)...؟؟؟
آخه آدم نميدونه كدوم فيلم قشنگه كدوم آبگوشتي!!!نقل قول:
وقعانقل قول:
روزی هزار تا فیلم جدید میاد که بعضی ها ارزش فحش دادنم نداره :13:
نقل قول:اون که بله، ولی خوب معمولا یه سری فیلمها کلا معروف هستند، بعضی هاشون هم که جدیدن میتونی از توضیحاتش که توی سایتهای معتبر نوشته از درجه محبوبیتش مطلع بشی. ولی کلا فیلمهایی که برو بچس زحمتکش بخش دانلود فیلم برای دانلود میذارن ،اکثرا عالی هست که از همین جا ازشون تشکر میکنیم و خسته نباشید میگیم.:10::10::10:نقل قول:
من ديشب براي اولين بار گذاشتم تا صبح دانلود كنه:)
ولي چنتا سوال:
1. من بعضي اوقات قطعي دارم، يعني status روشنه ولي act تعطيل ميشه، يه بار روشن خاموش ميكنم درست ميشه. براي شما پيش نمياد صبح پاشيد ببينيد وسط كار قطعي داده دانلود همونجوري مونده و pc الكي روشن مونده؟
2.صداي فن من خيلي زياده ( AMD Athlon 64 X2 ) شمام با اين مشكل مواجهيد؟(ديشب تو حال خوابيدم :31: )
اگر نه برم تو بخش سخت افزار يه كاري ش بكنم:)
سلامنقل قول:
بعضی ازدوستان شاتلی میدونند منم مشکل اول شما را حدود یک ماهی در گیرش بودم اعصابما داغون کرده بود راههای زیادی رفتم
1.با پشتیبانی تماس گرفتم
2.چندین بار مودم کانفیگ کردم
3.فایروال مودم خاموش و روشن میکردم
4.هر روز ویندوز اسکن کردم
5.ویندوز عوض کردم
هیچکدوم اینا تاثیر انچنانی نداشت بالاخره مودمم اپدیت کردم عالی عالی شد این 5 روزه که مودمم را اپدیت کردم اصلا قطعی نداشتم تا دیشب که با خاموش و روشن کردن مودم درست شد (البته مودم من asus am602 است)حالا شما اگه دیدی بازم قطعی داری شاید با اپدیت مودم حل شد
خداییش هرچی فیلم دانلود میکنم تو باز کردن فایل رار یه ایراد میده آخرش 700 مگ دانلودی هم به هدر میره....شما چطور دانلود میکنید؟؟؟نقل قول:
بابا الکی که نیست باید چند شب ریاضت بکشی...:31:نقل قول: