مثل این عکس روی اتوماتیک کلیک کنید سپس منوال کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا متیونید روزی یک بار رو انتخاب کنید یا غیره.
موفق باشید
Printable View
مثل این عکس روی اتوماتیک کلیک کنید سپس منوال کنید.نقل قول:
یا متیونید روزی یک بار رو انتخاب کنید یا غیره.
موفق باشید
سلام.میخواستم بدونم چطوری میشه توی فایروال جلوی کانکت شدن برنامه با سرورشو بگیری.
توی kis 2010 و kav 6.0 نسخه سروری.
ممنون
برای kis . ستینگ رو بزنید سپس فایروال رو انتخاب کنید. filtering rule رو بزنید.نقل قول:
حالا هر برنامه که نمی خواهید به نت وصل شه هر 3 تیک رو بلوک کنید:
kav فایروال نداره.
موفق باشید
سلام ممنون از اینکه جواب دادین
یه مشکل دیگه هم دارم
وقتی می خوام وارد بعضی از بازی ها بشم پیام کاسپر اسکای میاد بالا که اجازه بدم وارد بازی بشم
نمیشه کاری کرد یه بار برای همیشه این پیام رو تایید کرد؟
آخه اصابم رو خورد کرده.
سلام دوستان من بعد ور رفتن زیاد بلاخره تونستم راه حل مشکل خودمو پیدا کنم من بصورت دستی از ریجستری تمام پوشه های مربوط به کاسپر رو پاک کردم و دو باره نصب کردم حل شد اینم گذاشتم تا یه روزی اگه کسی به مشکل من بر خورد دوستان اهل فن راهنماییش کنن:11:
با دروود
من از Pure استفاده می کنم اما پس از آنکه یک بار از Trial Reset استفاده کردم،هم اکنون هر پیوند SSL ی که می خواهم بزنم نابود می کند!
Connection terminated!
و برای شوند(دلیل )آن هم نا معتبر بودن کدنگاری را ثتب می کند در حالیکه پیش از این چنین مشکلی نداشتم و حتا هم اکنون با گوگل هم همین دشواری را دارم!!
آیا برای دیگر دوستان هم چنین دشواری پیش آمده است؟
سلام . من تو سایت کاسپر اینو پیدا نکردم لطفاً بگید این نسخه تقلبیه یا اصل هستش
ممکنه ساخت شرکتهای متفرقه بنام کاسپر مارک بشه؟
نخیر لینک بالا درست هست. به زودی در صفجه اصلی دانلود کسپرسکی هم قرار داده میشه. معمولا 1 الی 2 روز بعد در صفحه دانلود تریال نسخه جدید قرار میگیره.نقل قول:
موفق باشید
دوست خوبم اون آنیستالر کسپرسکی این کارو به بهترین شکل انجام میده. اگه درست مراحل رو پیش میرفتید نباید این اتفاق می افتاد.نقل قول:
بله راهی داره.نقل قول:
setting را بزنید سپس وارد app control کسپرسکی شوید. در این صفحه وارد تنظیمات app control شوید یعنی روی app کلیک کنید.
حالا توی لیست پیش روی شما برنامه یا بازی مورد نظرتون رو پیدا کنید. انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید. سپس move too trusted رو بزنید.
موفق باشید.