چند روزه مشکل داره ایرانسل..فورجی کلن برام قطع میشه فقط تریجی هست..که اونم سرعتش افت کردهنقل قول:
Printable View
چند روزه مشکل داره ایرانسل..فورجی کلن برام قطع میشه فقط تریجی هست..که اونم سرعتش افت کردهنقل قول:
سراسریه مثل اینکه منم 2 روزه فور جی قطع میشه سوییچ میکنه رو 3 جی
اصولا سایت یا ترافیک زیادی روش هست یا سیگنال خوبی نداریدنقل قول:
پیشنهادم اینه سیم همراه و در نزدیکی دکل تست بگیرید یا تو ساعت خلوت و نتیجه رو ببنید
مودم mf 810 رو تازه خریدم ! خوبه راضیم ، کوچولوی قوی !
ipv6 میگیرم رو ایرانسل !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=============
کیفیت اینترنت tdd ایرانسل با fdd ایرانسل اصلا قابل مقایسه نیست !
یک سوال ؟ این ipv6 مشکل carrier grade nat ایرانسل رو حل میکنه یا همچنان 3 هست نت ؟نقل قول:
سلام دوستان
برنامه ای برای اندروید می شناسید که نت رو روی یک باند قفل کنه ؟
وقتی از 4g+ استفاده می کنم و روی باند b3 هست ، سرعتم حدود 50 مگابیت هست ولی روی باند b7 سرعت 80 تا 85 مگابیت هست
یه برنامه پیدا کردم که فقط باندهارو روشن یا خاموش می کنه و با این کار از روی 4g+ خارج می شه ( چون فقط یه باند روشن میمونه ) ...... باید هردو باند روشن باشه و باند b7 رو به عنوان باند اصلی بشناسه که سرعتم زیاد بشه
برای گوشی های سامسونگ یکی از کاربرا توی همین فروم گذاشته بودنقل قول:
این برنامه رو نصب کن
سرچ کن hidden network setting و try انتخاب کن
اینی که شما می گی فقط برای قفل کردن روی +4g یا 3g هستنقل قول:
4g+ ایرانسل از 2 تا باند استفاده می کنم . می خوام روی یکی از باندها قفل کنه
بسته های نامحدودش (مثلاً 4 مگابیت نامحدود) چطوره سرعتشون؟ دانلود کنی سرعتو کم میکنه؟
دوستان مشکل سوییچ شدن شبکه ها حل شد؟
سلام.
دوستان یدونه شماره رایتل دارم میخوام به ایرانسل ترابرد کنم، بعداز درخواست باید خود سیمکارت هم عوض کنم؟ یا نیازی نیست؟.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
واقعا ایرانسل خجالت نمی کشه :
40 مگابایت :n04: هفتگی :n04: 1500 تومان!! :n04:
باید رومینگ بین الملش رو ببینی چه این چه همراه اخرنقل قول:
با سلام
متاسفانه lh92 رو از سایت ایرانسل آپدیت کردم الان آنلاک نمیشه.راهی داره بشه فیرمور آنلاک رو بگیره؟
با تشکر
ایرانسل هر سال تو الکامپ میاد VoLTE و VoWIFI افتتاح! میکنه و میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
خیلی وقته توی تهران راه افتاده. من یه مدت تست کردم و در جاهایی که آنتن 4G کمتر از نصف باشه قطعی (timeout) و کشیده شدن صدا (lag) زیاده که عملاً قابل استفاده نیست؛ آنتن حتی پر هم که باشه به خاطر ترافیک بالای شبکه (بخصوص مناطق شلوغ شهر یا توی مترو) باز مشکل lag توی صدا (بیشتر صدای ارسالی) هست که باعث آزردگی شنونده و نامفهومی حرفا میشه.نقل قول:
باید کیفیت و کشش شبکه شون رو افزایش بدن و کلاً بازم حتی درصورت عالی بودن شبکه اپراتور هم آخرش به پای انتقال صدا روی GSM نمیرسه. اگر بخوایم انتقال صدای دیجیتال روی بستر net داشته باشیم به نظرم برنامه هایی مثل Skype و WhatsApp با تکنولوژیهای نرم افزاری end-to-end شون که مشکلات و لگ ها رو با تصحیح و چک کردن دیتا به حداقل میرسونه بسیار بهترن؛ امنیتشونم بالاتره.
چند ماه قبل که من تست کردم، قیمت مکالمه مشابه مکالمه GSM بود! اصولاً درصورت استفاده مشتری از VoLTE هزینه باید به صورت مصرف کیلوبایت در بسته اینترنت فرد محاسبه بشه. اگر هنوزم به این صورت باشه، قابل درک نیست که کسی انتخاب کنه که بخواد از این تکنولوژی استفاده کنه در حالی که بسیار ارزان تر و نزدیک به رایگان میتونه روی دیتا با Skype و WhatsApp و غیره، با مشکلات بسیار کمتر مکالمه کنه...
واقعا افنضاح شده سرعت ایرانسل :n23:
برای من سرعت بیشتر شده هم توی td و هم fdd اما پینگ هر دو نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته و کیفیت لازم رو نداره فقط بدرد دانلود میخوره که اونم پولشو ندارییییییییم.نقل قول:
فعلا این روزها از این اتفاقات میافته .تا چند روز دیگه هم احتمالا زیردریایی یا کشتی میخوره به کابل اینترنت قطع میشه برا چند روز یا زمانهای خاص :n09::n24:
بر حلاف چیزی که فکر می کردم ایرانسل سرعتش داره کندتر میشه و قیمت ها رو افزایش میده . دزد اول الان مقرون به صرفه تر هستش .:n15: این روزها هم به خاطر اختلال و قطغ جنب و جوش مردم تو خیابونا سرعت ها رو کاهش دادن :n02:نقل قول:
تا دیروز رو 4G نمیرفت رو +H بود که زیر 1 مگ سرعت بودنقل قول:
امروز حالا درست شده سرعت تا 12 میره
من که تو این دو هفته اخیر مشکلی از نظر کاهش سرعت مرتبط با موضوعی که فرمودید ندیدم و تقریبا هر جا رفتم سرعت مثل همیشه بوده و نوسان همیشگی رو داشته چه بسا بعضی جاها دیدم سرعت FD بیشتر از قبل بوده حتی تا 90 مگ هم رفته که تست هاشم موجوده ولی روی TD LTE چرا دقیقا همونطوره که میفرمایید از وقتی بسته های جدید رو با حجم بالا و قیمت کم ارایه داده سرعت من از 50 مگ به 20 مگ تنزل پیدا کرده و بعید به نظر میرسه پهنای باند رو بیشتر کنه یا اینکه قیمت ها رو دوباره افزایش بده .احتمالا دیگه همینطوری میمونه تا با یه داستان جدید بیاد.نقل قول:
ایرانسل و دیگر اپراتورها در روز روشن دزدی کرده اند .
حجم روزانه را نصف و قیمت را دو برابر کرده اند .
تحریم ایرانسل :n22:
سلام
من یه سیم دایمی داشتم بدون انتقال سند دادم به یه اشنایی، متوجه شدم با یه مبلغ بدهی زیاد دیگه از خط استفاده نکرده و خط یک طرفه شده، میخوام بدونم این موضوع مشکلی برای خط دیگم ایجاد میکنه یا نه؟ کسی اطلاع داره؟
سلام دوستان
یکی دو روزه سیم کارت ایرانسل دایمی no service میزنه!
دو سیمکارت دوگوشی. جفتشون همینه.
کسی مشکلی داشته و یا علتشو میدونه!
no service رو دایم میزنه یا موقتی هست ؟ یعنی انتن میاد و میره یا کلا دوروزه قطعه ؟نقل قول:
واسه من اینطوری شد ،مشکل از دکل منطقه بود، یه جادیگه تست کن، اگه درست نشد، با یه سیم دیگه تست کن ببین گوشی سالمه؟نقل قول:
نقل قول:سلام ، مرسی دوستاننقل قول:
ایراد از دکل بود ظاهرا ، به پشتیبانی آنلاین ایرانسل هم اطلاع دادم ، تاظهر درست شد. No service دائم بود.
متاسفانه دکل سمت ما هر یکی دو ماه یه نصف روز این مشکل رو داره... هر دفعه هم که بهشون میگی مثل ادم درست کنید ، باز تکرار میکنن! فقط هم زنگ میزنن میگن درست شد؟ همین ! بازم دو هفته دیگه تکرار داستان! امیدوارم شما اینطور نشیدنقل قول:
بستههای اینترنت موبایل ترکیبی شبانه و روزانه حذف میشوند
سلام دوستان
من بسته 3 ماهه دارم ، الان اگر طرح های جدید ساعتی نامحدود رو هم بزنم
نزنه یهو همشو تموم کنه [emoji4]
معمولا اولویت استفاده با طرح جدید فعال شده هست درسته؟!
کسی طرح ساعتی استفاده کرده؟!
مشکلی نیست اولویت دارهنقل قول:
اولویت با طرحی است که از نظر زمانی زودتر منقضی میشود و ارتباطی به جدید یا قدیم بودنش نداره.نقل قول:
بسته های اینترنت ثابت رو میشه روی سیمکارت گوشی فعال کرد؟ باید سیمکارت دیتا بگیریم یا کلاً سیمکارتای روی مودمای ثابتشون فرق میکنه؟
بسته های TD فقط بر روی سیم کارت TD و فقط بر روی مودم تی دی قابل استفاده هستند ولی بسته های اینترنت همراه رو میشه هم روی گوشی استفاده کرد و هم سیم کارت 4g رو توی مودم گذاشت.نقل قول:
کسی اطلاع نداشت؟؟:n16:نقل قول:
ایرانسل رو دقیقا نمیدونم چه اختیاراتی داره و چه توافقی رو باهاش موقع دائمی کردن امضا کردید، ولی همراه اول که یه دفه اینجوری شده بود برای من بعد از مدتی اخطار داد که اگر بدهی رو تصفیه نکنید نه تنها این خط که بقیه ی خطوط دیگه تون و حتی خطوط ثابت(؟!) رو ازتون سلب امتیاز میکنیم و تازه از طریق قوه قضاییه هم بذهی مون رو باز یه جوری وصول میکنیم(!)، چند سال پیش بود، دیگه دقیقا یادم نیست ولی کلیتش همین بود اگه درست یادم باشه.نقل قول:
به نظرم بد نیست یه جوری حلش کنید، هرچند ایرانسل یه خط اعتباری منو که مدتها کاری باهاش نکرده بودم و شارژ نکرده بودم تخلیه نکرد ولی همراه اول کرد و حتی حاضر نبود با گرفتن پول دوباره حق امتیازش رو بده فقط به این خاطر که کاری نکرده بودم باهاش وگرنه حتی شارژ هم میکردم مرتب فقط استفاده نداشتم... .
در مورد همراه اول بله ، این موضوع هست، و دقیقا به خاطر همین موضوع بود که در مورد ایرانسل به این فکر افتادم :))نقل قول:
چند تا سیم اعتباری ایرانسل و یه سیم دایمی ترابردی به ایرانسل دارم که نگران دومی هستم، میگم اگه اینطوریه خارجش کنم از ایرانسل
سلام دوستان
این هفتگی 1 گیگابایت تو ایرانسل من چیه قضیش؟بدون اینکه بسته ای بخرم فعاله و هر ماه هم تمدید میشه! تو قسمت بسته های من نیست...
مربوط به سیمکارت های غیر فعال هست البته یه بار بیشتر نیستنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]