برو مركز مخابراتي منطقتون ببين مشكلش چيه مودم هم با خودت ببر شايد پورتي كه بستن مشكل دارهنقل قول:
Printable View
برو مركز مخابراتي منطقتون ببين مشكلش چيه مودم هم با خودت ببر شايد پورتي كه بستن مشكل دارهنقل قول:
سلام
من میخوام از مخابرات بیام پارس انلاین.
سرعت نامحدود پارس انلاین 128 چطوره؟
پینگش چطوره؟
این هدیه جدید که گذاشتن برای نامحدود ها واقعی هست؟یعنی 10 گیگ اولیه سرعت دانلودش روی 2 مگ بستس؟
سرعتش بعد از دوران هدیه چطوره؟
مرسی :n13:
بخاطر مشکلات اخیر یه روز به قراد داد ها اضافه کردن!
آره خدا کنه مثل اون روزی باشه که دم عید دادن. صبح تا شب فول اسپید دانلود کردیم چه حالی داد
دوست عزيز به پشتيباني بگو مدولاسيون خط رو از adsl2+ بزاره روي g.dmt براي من هم همين طور شد با تغيير مدولاسيون درست شد powerنقل قول:
تو بعضي از مودم ها گزينه تغيير mtu نداره. برو تو سايت sdpol دات آر اونجا برنامه dr tcp رو دانلود كن و از طريق اين برنامه mtu در ويندوز set كن.
اگه که adsl2+ رو بزارن g.dmt سرعت اینترنت تغییر نمیکنه ؟نقل قول:
یکی جواب مارو هم بده اخه:n03:دوستانی که از پارس انلاین دارن؟نقل قول:
سرعت نامحدود 10 گیگ اول میتونید با سرعت حدودا" 250 میتونید دانلود کنیدنقل قول:
بعد از 10 گیگ سرعتتون 16 کیلوبایت میشه
دوستان اگه mtu رو تنظیم کنم و سرعتم کم و بالا بره (مثل همیشه که گاهی اوقات افت سرعت وجود داره) مشکلی پیش نمیاد ؟ آیا این optimized mtu که بدست آوردم ثابته یا تغییر میکنه ؟ چه شرایطی تغییرش میده ؟ ممنون
نقل قول:
البته فکر کنم 15 گیگ باشه ها!
اونوقت 256 حتما باید مدارک خاصی ارائه بشه تا سرویس بدن؟
فکر کنم 256 تا 30 گیگ هدیه داره.
راستی پینگش برای خارج از کشور چطوریاس؟
داداش نمیخواد کاری بکنی این یه باگه مودم هست واسه بعضی مودم ها اینطوریه که اگه روی ADSL 2+ باشن 0 میشه واسه یکی از دوستام بود مقدارش منفی میشدنقل قول:
اگه همون لحظه اول لینک ثابت میشه چک کنی یک لحظه مقدار درست رو نشون میده
چه زندگیه من دارم
مخابرات که نامحدود و حجمی رو برداشت پارس آنلاین هم سرعت شبانش افتضاحه آخه 2 مگ باید سرعت نهایت 90 بده ؟ خب اگه خطم مشکل داره چرا روزا 350 میده بهم سرعت :n03::n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان شبانه
128 (9مگ)
خداروشکر تو این چند ماه که شبا همیشه عالی بوده
یعنی 2مگ 90 کیلوبایت!!!!!!!!!!!!:n04::n04:نقل قول:
وی پی ان رو تست کن ببین زیاد میشه؟
یادش بخیر 2مگ مخابرات میگرفتم شبا سرعتم بالای 250:n14:
من که پرسیدم گفتن همه شرکتا تو استان خوزستان شبانه و نامحدودا رو محدودشون کردن(مخابرات حذفشون کرده شرکتای دیگه سرعتا رو اوردن پایین)
این وضع الانم بدون دانلود شبانه رایگان:
اینم وضع قبلا با دانلود شبانه رایگان در ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا خودشو بکشه میاد رو 98 کیلو :n28:نقل قول:
1000 رحمت به مخابرات
همین که شبانه داره خوبه مخابرات که دیگه اصلا ارزش نداره 1قرون بابتش بدی از وقتی که شبانه ها حذف شدن و بیشتر کاربرا تخلیه کردن اصلا سرعتش افتضاحه حتی صفحه هم به زور باز میکنه این سرویسایی که استانداردن اینجوریننقل قول:
منم اگه بیام پارس انلاین فکر کنم سرعتم اینجور باشه چون گفته مرکز مخابراتیتون وحشتناک شلوغه تازه چند نفر هم تو صفن و دیگه پورت خالی ندارن همه از مخابرات هجوم بردن سمت پارس انلاین
گور پدرشون صبح زنگ میزنم درست کردن تشکر میکنم درست نکردن اندازه 42500 میرم قش میدم بهشون و خطمو تخلیه میکنم خوبه یه روزه سرویس گرفتم میرم از راصد میگیرمنقل قول:
راصد که وایرلسه!فقط به صنایع فولاد adsl میدهنقل قول:
شکایت کن تنظیم مقررات
اگه دیدی درستش نکردن بهشون بگو شکایت میکنم تنظیم مقررات
دهن ما رو صاف کرد این پارس انلاین چرا اینطوری
چیز های عجیب غریب پارس:
1-یک شب با یک mtu سرعت خوبه فردا شب با همین mtu سرعت مزخرفه
2-یک شب بدون ک ریو سرعت تا100 هم نمیره ولی با ک ریو تا1 مگ میره فردا شب دوباره بالعکس میشه
3-یک شب این v p n داخلی جواب میده شب بعد نمیده
4- از همه عجیبتر سرعت روی یک سایت بیشتر از 100 نمیره (یعنی میره بالا بعد یک هو صفر میشه اونم اکثرا سایت های معروف داخلی )ولی روی یک سایت دیگه سرعت تا 1مگ
5-بعد مثلا سرعتت خوب میشه میاد رو 1 مگ بعد یک هو اینترنت قطع میشه سرعت میاد تا 100 تا
یعنی خدا وکیلی موندم با کدوم ساز این پارس انلاین باید برقصم :n13:
زنگ زدم گفتن ساعت رایگان فردا رو هم چک کنن اگه همین سرعت بود زنگ بزن طولانی مدت برات خطو چک کنیم تا مشکلش رفع شهنقل قول:
دیشب مال من که افتضاح بود به زور 70 کیلوبایت میشد زنگ بزنم درست میکنن؟ یا میپیچونن؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط [B
?? نبود؟؟؟نقل قول:
این قسمت جام جهانی کلاه قرمزی کی پخش شده؟ قرار بود جمعه پخش بشه کهنقل قول:
من توی ساعات رایگان سرعت دانلودم 25×30 ولی آپلود 60:n13:
خیر سرم 512 گرفتم...امشب هم تست میکنم اگر مشکل داشت متوصل میشم به شکایت:n01:
تو شبکه نمایش خانگی پخش شدهنقل قول:
اما تلویزیونم پخش میکنه مثل اینکه
از چه سایتی سرعتت 70 بود ؟نقل قول:
شما چجوری سرعتتون اینقد بالا هست ؟نقل قول:
من 2 مگ حجمی دارم شبا سرعتش بیشتر 100 نمیشه:n04:
واسه من هم شبا 130 تا 280 میده ( 4 به بعد میره 200 به بالا )نقل قول:
شما تا حالا سرویس 1024 رو امتحان کردید ؟ (شاید فرقی نکنه ؟!)
آخه مشکل پهنای باند هست وگرنه ISP محدود نمیکنه
از میهن سافت 98 و از سایت خودشون poldownload.comنقل قول:
چقدر کند شده امروز خبری باز؟
وایبر هم که بله:n27:
درضمن الان سرعتا کلا تو پارس انلاین خوب هست یا شانل بگیرم؟فکر کنم نامحدود پارس انلاین الان بهتره نه؟نقل قول:
سایت های دانلود فارسی دیگه رو هم امتحان کن ببین سرعت اونا چجوریهنقل قول:
چقدر ساده گذشت میکنید من اگه جای شما بودم ispشون رو رو سرشون خراب میکردم اینقدر زنگ میزدم به پشتیبانی کلافشون میکردم تا حقمو بگیرم:n15:نقل قول:
وایبر که مشکلی نداره !نقل قول:
امیدوارم که همینطوری بمونه ولی اگه نمونه هم همین دو روز به اندازه کل شاتل دانلود کردم
شبا هم اینطوریه
چرا با فیل سرعت بیشتر میشه تو پارس ؟؟ برعکسه همه چی !
اینم سرعت بر اساس تمام تست هام تو سه چهار ماه گذشته
اول مخابراته بعد شاتل بعد هم پارس انلاین
من با 300 دانلود میکنم / زنگ میزنم پشتیبانی میگم با 150 دارم دانلود میکنم میگه خوبه که !
میگم ملت دارن با 700 / 800 دانلود میکنن بعد من 150 ؟؟؟ میگه 1 به 8 هست !!!!
خط من 1 مگ محدود هست / چه کنم ؟:n27: چی بهش بگم ؟؟؟
1مگ 300کیلوبایت که عالیه داره 170کیلوبایت بیشتر از حقت بهت میده اینجا دیگه نمیشه چیزی گفت به پشتیبانی چون اگه شکایت کردی ممکنه این سرعتم ازت بگیرننقل قول:
بعد اونا که با 800 دانلود میکنن جریانشون چیه ؟:n13:نقل قول:
دیگه اونا شانسیهنقل قول: