سلام؛من یه مشکل دارم:هیچ سروری رو نمی تونم اد کنم ؛آی پی رو وارد می کنم و تایید می کنم ولی اضافه نمی شه...کسی می دونه چرا؟
Printable View
سلام؛من یه مشکل دارم:هیچ سروری رو نمی تونم اد کنم ؛آی پی رو وارد می کنم و تایید می کنم ولی اضافه نمی شه...کسی می دونه چرا؟
سلامنقل قول:
منم چنین مشکلی دارم
برای بعضی ای پی ها not responding میده
بعضیها هم مثلا اد میکنه ولی به لیست اضافه نمیشه
و بعشیها هم اصلا به ای پیشون ارور میده
اگر نميدوني، بدون كه تمام سرور هاي ايراني از لحاظ امنيت سطحي بسيار بالاتر از سرور هاي خارجي دارند.نقل قول:
آيپي سرور خارجي بده ، جنازه تحويل بگير:10:
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
اين جمله "الان حالت رو ميگيرم" رو سفيد نوشته بود ؟ يعني Say ادميني بود ؟نقل قول:
كدوم ادمين اين كار رو كرد ؟
چطوری میشه که کاری کرد که وقتی میری داخل کانتر اون کدهای اولیه مثلا نشون ریز کردن رو بصورت اتوماتیک به محض اجرا کردن بازی زده بشه!
راستی می خوام طوری باشه که اگر هم یوزری دستکاری کرد مثلا الحه رو دست چپ کرد به محض خروج از بازی و ورود دوباره به بازی به حالت اولیه برگرده!
یعنی همه کانتر ها با حالت دیفالت بمونه!
من نمیتونم برم توی سرور اهواز !
ینی یا مینویسه سرور فول یا همچی که میرم چن ثانیه بعد این میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینا مگه نیس ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون لینک سومی رو که دوستمون گذاشته بود رو دان نکردم هنوز ...
از اونه ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6300843&postcount=8033
(ادیت: میشه یه لینک دیگه از سومی بزارید! من نمیتونم دانلودش کنم اون یکی رو!!! :-؟
دقيقا طبق راهنما عمل كردي ؟نقل قول:
اول sxe injected رو باز كن و صبر كن تا صفحه اولش بياد بعد وارد بازي شو
آقا من تونستم بازی کنم
ولی لگ داره چرا ؟! :( (با تاخیر تیر میزنه لگ میگن ؟)
گرافیک 2 و نتم 256 ADSL
نمیشه کاریش کرد ؟
برای اینکه بتونی بازی رو اجرا کنی باید برنامه sxe injected که رو که نصب کردی اجراش کنی بعد روی گزینه به روز رسانی بزنی و برنامه رو بزاری باز باشه و نبندیش و تو همون موقع بازی رو اجراش کنینقل قول:
آقا اين ادمينها همش میگن اسكرين sxe ايت سياهه ، جريان چيه ؟ من ويندوز عوض كردم بازی رو هم دوباره (v7 + patch v23) نصب كردم اما بازم ميگن سياهه ! چه كنيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من خیلی لاگ داره ؟ پینگمو از کجا ببینم چنده ؟