یک بار دیگه اینجا رو بخون:
چند تا از قهرمانی هایی که برزیل با کاکا بدست آورده رو مثال بزن. چند تا هم از هنر نمایی هاش تو تیم ملی برزیل... حالا بازم رونالدینیو تو جام جهانی 2002 یک کارایی کرد ...
یک چیز دیگه اینکه هروقت برزیل تیم خوبی داشته و زیبا بازی کرده قهرمان نشده اما هر وقت یک تیم نصفه نیمه و دفاعی داشته قهرمان شده امشب هم من شانس رو 51 به 49 به برزیل می دم.
کد:
توی بازی با مکزیک هم آخر شانس بودین که دو تا توپ به تیر دروازتون خورد اولین تیر دروازه اگه گل میشد بازی رو عقب میفتادین و دومین تیر دروازه اگه گل می شد بازی مساوی میشد.
چه جالب ... قاه قاه قاه.... از استدلالت خیلی خوشم اومد. من کم کم دارم شک می کنم که تو اصلا فوتبال می بینی یا نه . اینقدر اگر و اما تو فوتبال هست مثلا اگر برزیل یکی از پنالتیهاش تو بازی اروگوئه می خورد به تیر یا اگر فلان توپ گل نمی شد اگر دروازه بان یک ثانیه دیرتر عکس العمل نشون میداد... حالا از همه اینا گذشته از چی این آرژانتین حرصت می گیره نکنه به خاطر اینکه مسی توشه ... اگر اینجوره یکم برای خودت متاسف باش.. احتمالا اگر مسی تو رئال بود قضیه فرق می کرد نه؟
ضمنا یک سوال هم داشتم. تو فوتبال رو به خاطر چی می بینی مگه نه اینکه تماشاگرها می رن ورزشگاه که یک فوتبال تهاجمی و سریع ببینند اصلا چرا اینقدر رو تیمهای خارجی تعصب داری حالا اگر ایرانی بود یک چیزی.