چطوری بفهمیم حجمی که قبل از خریدِ فشفشه داشتیم چند گیگ بوده؟
Printable View
چطوری بفهمیم حجمی که قبل از خریدِ فشفشه داشتیم چند گیگ بوده؟
دوستانی که طرح های 6ماه یا 1 سال داررن اگه میشه یه عکس یا قیمت فشفشه های بالاتر از 15 روز را اعلام کنند
چون با توجه به زمان سرویس طرح ها فرق میکنه
قسم میخورم که دیروز 1گیگ از جم منم کم شده بی خود اصلا به نت وصل نبودم ولی کم شده :|نقل قول:
تو قسمت سرویس - پرداخت اونجا نوشته میشهنقل قول:
دوستان تو قسمت تعرفه ها های وب اینو جدید اضافه کرده
* منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ترافیک دریافتی در آن دوره است و ترافیک ارسال رایگان در نظر گرفته میشود
از وقتی سرویس گرفتم تا 12 دهم برا من مجموع ارسال و دریافت رو از حجمم کم کرده اما از 12 دهم به بعد فقط دریافت رو حساب کرده
دیشبم تو ساعت رایگان دانلود کردم صبح دیدم 2 گیگ حجمی که داشتم تمام شده(از حجم اصلیم کم کرده)زنگ زدم بهشون گفت تو سیستم دارن تغییراتی میدن بررسی میکنن :n15:
....................نقل قول:
دقیقا این مشکل تو واسه منم پیش اومد دیشب ساعت رایگان که دانلود کردم حدود 1گیگ از حجم اصلیمم کم کرده چیکار کنم؟؟؟نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی اسمتو تو لیست کسانی که از حجمشون کم شده بنویسن بعد به من گفت یکشنبه دوشنبه زنگ بزن تا ببین بهت اضافه میشهنقل قول:
دوستان برای شما هم مشکل قطع و وصل شدن وجود داره ؟ :n04: لینک نمیپره اما چند دقیقه سایتا باز میشن دوباره همه چی قطع میشه و همینطوری ادامه پیدا میکنه .:n03:
دوستانی که های وب دارن به این سوالای من جواب بدید خدا خیرتون بده :
سرعت سرویسهایی که میگیرید ( وب گردی و دانلود ) خوبه ؟؟؟
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
شبانه رایگان داره سرویساش یا نه ؟؟؟
مثلا من بخوام سرویس 2 مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه بگیرم این شامل شبانه رایگان میشه ؟؟!! سرعت دانلود با این سرعتی که گفتم چقدره ؟؟؟
کلا از های وب راضی هستید ؟؟؟؟