آنلاین نه، تلفنی تمدید میکنم، 06113372525نقل قول:
زنگ بزن، به پشتیبانی بگو: میخوام ببینم تحت پوشش شرکت شما هستم؟ بعدش شماره تلفنت رو بگو بش، اگر گفت آره، که پیش خودشونی :n02:
Printable View
آنلاین نه، تلفنی تمدید میکنم، 06113372525نقل قول:
زنگ بزن، به پشتیبانی بگو: میخوام ببینم تحت پوشش شرکت شما هستم؟ بعدش شماره تلفنت رو بگو بش، اگر گفت آره، که پیش خودشونی :n02:
اینم سایتشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتاش هم گرونتره اما اینطور که معلومه از ماناماد بهتره و پشتیبانیش بهترهنقل قول:
اگه ما رو ساپورت کنه.از این به بعد اگر مشکل داشتی با اینا تماس بگیر ولی نگو مانامادم ببین مشکلت رو حل میکنن یا نه ..نقل قول:
اآسیس پورتاشو از ضحی پس گرفته کسایی که دو سال پیش از اآسیس اشتراک داشتید و پورتتون منتقل شد ضحی الان برگشتید اآسیس و خودتون خبر ندارید
سپاس عزیزم.:n16:نقل قول:
سلام دوستان:n01:
خواستم ببینم سرعت نامحدود مخابرات چطور هست و اینم بگم که قصد بازی ندارم و پینگ آنچنان برام مهم نیست، اما یه سرعت پایدار برای دانلود رو لازم دارم.قصدم اینه که یه مگ یا دو مگ رو امتحان کنم از دوستان اگه کسی این سرویس رو داره ممنون می شم راهنمایی کنید.راستی چون من تازه وارد هستم چیز زیادی از این شرکت هایی که زیر مجموعه مخابرات هستن چیزی نمی دونم،کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟؟؟:n12:
نامحدوداش پایدارتر از محدود ها هستند شما حداکثر 1 مگ بگیرید .2 مگ معمولا نوسان داره .اگر منطقه مخابراتی شما مشکل ترافیک و تجهیزات و ... نداشته باشه نامحدودها سرعت واقعی رو میدن .نقل قول:
شرکت ها هم فعلا 3 تا هستند که کیفیت اینترنتشون یکیه چون همش مال مخابراته (ضحی کیش-ماناماد-اکسین) ظاهرا اکسین باید بهتر باشه ولی گرونتره .ضحی از همه ارزونتره ولی پشتیبانی درست و حسابی نداره.از خوب به بد میشه اکسین -ضحی کیش -ماناماد.
اینم سایتشون
ضحی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماناماد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده سرعت دانلود بیاد زیر 100نقل قول:
اگه میخوای به بدبختی من مبتلا بشی ماناماد ثبت نام کن.اگه اهوازی یا از اکسین بگیر یا ضحی(اشنای اول) اگر هم شهرستانی باز هم یا اکسین یا ضحی(اشنای اول)ثبت نام کن ماناماد اصلا پشتیبانیش خوب نیست نه حظوریش نه تلفنیش در کل آشغال به تمام معنا-ضحی(اشنای اول)اگر حظوری بری مشکلتو حل میکنن و همیشه یه نفر از پشتیبانی اونجا هست که مشکل مردمو حل میکنه-اکسین هم که میگن پشتیبانیش خیلی خوبهنقل قول: