سلام دوستان
میشه بگید چه طور میتونم برای باز کردن سایت از حجمم کمتر کسر بشه؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
میشه بگید چه طور میتونم برای باز کردن سایت از حجمم کمتر کسر بشه؟
ممنون
میشه تو تنظیمات مرورگرت و اینترنت باز کردن عکسها و فایلهای جاوا یا فلش را غیرفعال کنی. ولی ارزش نداره. مگه چقدر میشه.نقل قول:
حیف پول که من برای مودم جیبی دادم . 315 هزار تومن رو مستقیم ریختم توی چاه .
مرکز شهر به سختی آنتن میده ، بیشتر جاها آنتن نداره ، توی ماشین به محض حرکت قطع میشه حتی با 20 کیلومتر سرعت .باطریش 1 ساعته خالی میشه .
من قبلا گفتم من نمیدونم چرا همه دنبال مودم جیبی هستند
تا زمانی که مبین نت پوشش آنتن دهیشو کامل نکنه خرید مودم جیبی ضرر هست
با عرض سلام وتبریک روز پدر.
امیدوارم جای درستش اینجا باشه:
میخوام یکی از طرح های مبیننت به همراه مودم وایرلسشو بگیرم،لطفا بفرمایید حداقل امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای اینکه"ترافیک رو برای 6 الی10 کاربر از نظر حجم،سرعت و ساعات استفاده" محدود کنم چیست؟:20:
یک کامپیوتر رو 24 ساعت روشن بزاری به عنوان سرور! سیستم عامل هم ویندوز سرور 2003/2008 یا لینوکس باشه که اونم بستگی به سخت افزار و نرم افزای که استفاده می کنی دارهنقل قول:
یا اینکه توی PC همه کاربرها نرم افزار هایی مثل netLimiter و ... نصب کنی بعد ازشون قول بگیری :27: که دست به برنامه نزنن!!!
من سایت پی سی دانلود رو باز میکنم 2 مگ کم میکنه.نقل قول:
از adblock و flashblock استفاده کن, تقریبا به طور میانگین 60-70 درصد حجم سایت های ایرانی تبلیغ به صورت Gif یا swf هست.نقل قول:
چون من مرتب جابه جا میشم مودم جیبی احتیاج داشتم ، جی پی آر اس بهترش هست ، با این پول میتونستم 3 سال داشته باشم .نقل قول:
دوست عزیز اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید برای این کار بهترین روش استفاده از افزونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به حذف تبلیغات هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در بین افزونه های فایرفاکس محبوبترین افزونه هست و بیشترین کاربر را هم در بین افزونه های فایرفاکس داره (حدودا 14 میلیون کاربر) و لینکش اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب اون افزونه روی فایرفاکستون می تونی هر عکس و یا فلشی را که توی سایت های پر کاربردتون نشون میده و می خواهید حذف کنید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش و زدن گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انتخاب مسیر اون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون عکس یا فلش بخصوص را حذف کنید
طریقه غیر فعال کردنش هم خیلی راحت هست و با کلیک روی عکس افزونه در نوار افزونه ها تون و زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی تموم اون تصاویر و فلش ها را دوباره ببینید