TP-Link يه سري آنتن داره كه خوبه و ارزونه ولي كلا خيلي برندش مهم نيست چون اگه تكنولوژي در اون درست استفاده شده باشه جوابش خيلي متفاوت نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
TP-Link يه سري آنتن داره كه خوبه و ارزونه ولي كلا خيلي برندش مهم نيست چون اگه تكنولوژي در اون درست استفاده شده باشه جوابش خيلي متفاوت نيست.
عزیز مودم مدل wifi fmm 130 جای فیشی برای نصب آنتن نداره فکر نکنم رو این مدل بشه آنتن نصب کرد ؟نقل قول:
پشتش جاي فيش WIFI نداره؟ مدل BM632w داره . اوني كه شما ميگي فكر كنم مدل قديمي اين مودم باشه كه فيش آنتن روش تعبيه نشده...
والا مودم wifi fmm 130 رو جدید از ایرانسل خریدم فقط و فقط یه فیش rj 45 داره و یه فیش voip همین
عزیز خوش بحااتون مودم مدل BM632w به انتن بیرونی وصل می شه
سلام
من مودم فضای باز BM8301 دارم و تعرفه یک مگ. چند ماهیه که مشکل زیادی با مودم دارم و حسابی داره اذیتم می کنه.
اولا اینکه اصلا گزینه firewall نداره که بخوام فعالش کنم.
دوما خیلی وقتا نوسان داره ولی بعضی وقتا هم سرعتش فیکسه. نواساناتش زیاده. اما وقتی میرم تو تنظیمات مودم و میام بیرون (البته کار خاصی انجام نمیدم) معمولا باز سرعتش فیکس میشه. البته معمولا اینطوریه و باز دوباره بعد یه مدت خراب میشه.
ثالثا کیفیت سیگنالش خوب بود اما یهو اومد پایین ولی تو سرعتش تأثیر چندانی نذاشت:
آخرشم اینکه میشه firmware این مودمو آپگرید کرد؟ اگه میشه، چیکار باید کنم
خواهشا، خواهشا، خواهشا راهنمایی کنید،
اگر منظورتون از اضافه کردن انتن بیرونی بیشتر شدن قدرت سیگنال دریافتی مودم از ISP هست اشتباه می کنیدنقل قول:
این انتن که فقط در مدل bm632w قابل نصب هست فقط برای بیشتر شدن قدرت وای فای مودم استفاده میشه و تاثیری در قدرت انتن گیری مودم ندارد.
شما اشتباه می کنید . اون فیش برای آنتن بیرونی جهت تقویت سیگنال وایمکس هست گواه اون هم چک باکس فعال کردن آنتن خارجی در قسمت وایمکس پنل مودم هست نه وای فای.نقل قول:
اشتباه دیگران هم اینکه فکر میکنند با آنتنهای وای فای قدرت سیگنال وایمکس رو تقویت کنند که اشتباهه و باید از آنتن مخصوص خود وایمکس استفاده کرد.
کاشکه ماهم بجای مودم مدل WIXFMM- 130 مدل BM632W را می خریدیم که می شد از آنتن خارجی استفاده کنیم
3-4 روز هست افت سرعت دارم و وایمکس اذیت می کنه.
یک دفعه میره تو شوک و برای چند دقیقه سرعت می افته و دوباره درست میشه!
الان سرعت به حدی پائین هست که با نت 256 بعد از 3-4 دقیقه هنوز نتونستم سایت speedtest رو بالا بیارم!!!
کلا این ماه خیلی اذیت کرد وایمکس. نمی دونم به خاطر این اجلاس هست یا نه!
دوستان من به دليل محدوديت خطي مجبورم از وايمكس ايرانسل استفاده كنم. اولا آيا اين مودم 100 تومنيش رو با كارت دانشجويي 30 تومن ميده؟
بعدش ميشه بگيد مثلا سرعت 256 ميانگين سرعت دانلودش چقدره؟ و آيا دانلود شبانه وغيره رايگان داره يا نه؟
وكلا كدوم تعرفش به صرفه تره؟