سلام دوست عزیز لطف میکنین لینکش رو بزاریننقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز لطف میکنین لینکش رو بزاریننقل قول:
دو تا سوال اول اینکه کیفیت صدا توی 717 بهتره یا 727 چون یادمه جایی دیدم رایان 717 رو ترجیح داده بود.
دوم این که امکانش هست وقتی مثلا RS33 می گیری dvd player رو به خودشون بفروشی چون به کارم نمیاد من فقط باند ها و آمپلی فایرش رو می خوام. یا اصلا مدلی که فقط باند و امپلی باشه داره؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دمت گرم اگه می تونی شماره رو ببین برام بفرست چون دارم چهارشنبه می ام می خوام ببینم تا اونوقت اگه تخفیف نداره بگم داداشم بخره زودتر.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام
من هر دو رو استفاده کردم فرق زیادی با هم ندارند
اولا که dvd player رو بر نمیدارند و اگر هم بردارند به قیمت ناچیزی میخرند که ارزش نداره
دوستان سلام
سینمای خانواده تا رنج 1.5 چه مدلی پیشنهاد میدهید؟
چون فاصله تی وی با شنونده زیاده میخوام با سینما خانواده کل اتاق را پوشش بدم.ترجیحا اگر وایرلس باشه که سیم احتیاج نداشته باشد بهتر است.
البته از پستهای قبلی متوجه شدم از برند پایونیر راضی هستید.لطفا مدل مناسبش را معرفی کنید.و فرقش با مدل بالاتر چیه؟(ارزش هزینه بیشتر را دارد؟)
نماینده تهران ؟
ممنون بابت اطلاع رسانی الآن زدم دانلود بشه توی چنج لاگش زده:نقل قول:
کد:Added the function to memorize the last selected input source
Enhances BD-R/RE playability
Performance improvement
سلام
بلاخره بلوري هاي 4K به زودي عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی تایید کرده ۱۵ عنوان فیلم بروی بلوری های 4K در ماه ژوئیه و همزمان با عرضه دو مدل از نمایشگرهای ۵۵ و ۶۵ اینچی Ultra HD ارائه خواهد کرد. برای شروع ۱۰ عنوان اسکن شده برای 4K و پنج عنوان برای ماه آینده منتشر خواهد شد.
تعدادی از عنوان ها 4K تصویر برداری شدن, اسکن برای نمایش 4K شدن و همچنین با رزولوشن کمتر برای 2K و 1080P استاندارد بلوری اسکن شده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی اعلام کرده تمام این عنوان ها در بلوری پلیرها و نمایشگرهای 1080P قابل اجرا هستند. پیشنهاد سونی برای تماشای این دیسک ها در نمایشگرهای Ultra HD و گفته شده کیفیت رنگ در این دیسگ ها شمارو شگفت زده خواهد کرد.
به گفته سونی اگر نسخه بلوری "Ghostbusters" دیده باشید, تفاوت کیفیت این فیلم در نسخه اسکن شده 4K تجربه اي متفاوت خواهد بود.
خوب این فیلم ها فقط سورس 4K دارند و تصویری که روی این دیسک های ۵۰ گیگابایتی عرضه میشه 1080P استاندارد بلوری های فعلی هستند. "downscaled" نسخه های 4K به استاندارد 1080P در نسخه های دیگری مثل مستند های "Baraka" و "Samsara" هم انجام شده است. هنوز باید برای ديسك هاي بلوری که روزلوشن 4K در خود جاي بدن و همچنين بلوري پليرهای كه امكان نمايش تصاوير وضوح فوق العاده بالا داشته باشند منتظر ماند.
خوش باشيد
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم دوستان در مورد مدلهای سونی dac-dz640k و 840 در مقایسه با مدل های htz-222dvd و 424dvd پایونیر نظر بدن و اینکه آیا امکان اتصال سینمای خانگی به ایکس باکس و ر -س -ی -و -ر هست
آپدیت را ریختم فقط قبلش یادم رفت ورژن قبلی را ببینم چنده آخه با خودش که زدم گفت آپدیت نیومده ولی از روی فلش ریخت! (اگر یکی از دوستان بگه ممنون می شم توی منوی تنظیمات قسمت Options گزینه System Information)
فعلا تغییری نسبت به قبل ندیدم فقط احساس می کنم سریع تر شده شایدم فقط احساس می کنم! زیرنویس srt فارسی را هم ساپورت نمی کنه ژاپنی می نویسه! اسم فایل فارسی را هم نمایش نمی ده.